American Language Academy

Представление

Прочетете официалното описание

За нас

В АЛА вярваме в силата на вас и способността ви да успеете. Ето защо всеки студент се счита за най-важната и уважавана част от семейството ALA. Нашата грижовна, възпитателна и поддържаща мрежа от висококвалифицирани учители и професионален персонал на студентските служби ще осигури отлична учебна среда, която ще ви позволи да постигнете целите си. Продължаваме да ни малък размер, така че учителите могат да дадат максимално лично внимание на всеки студент.

Всичките ни програми са проектирани с учебните ви нужди. Нашата философия за преподаване беше разработена, използвайки най-новите теории и научно-базираните подходи за езиково обучение и преподаване, които се фокусират върху осигуряването на много успешни учебни резултати за всеки студент.

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ САЩ

 • Всички университетски центрове в САЩ са сертифицирани от американския отдел по образование и са акредитирани от Комисията по програмата за английски език Accreditaion
 • Ние сме оправомощени по федерален закон да записваме немигрантски студенти и да издавам формуляр I-20 за студенти от визи за F-1.
 • ALA е специализирана в интензивно изучаване на английски език с основи, академични и напреднали нива.
 • Партньорите в университета ALA осигуряват Pathway (NO TOEFL или ILETS тестване) за завършилите курса на ниво 5 на ALA.
 • Партньори на ALA University издават условни писма за прием на ученици от ALA.
 • ALA предоставя безплатно университетско консултиране на своите студенти
 • ALA има висококвалифицирани преподаватели по чужд език с бакалавърски / магистърски и докторски степени, с дългогодишен опит.
 • ALA има малки, разнообразни и интерактивни класове
 • ALA предлага културни дейности, екскурзии и социални събития.
  * Някои американски семейни опции за семейно настаняване са на разположение

Мисия

Мисията ни е да предоставим най-добрия учебен опит и подкрепа на английски обучаеми, за да отговорим на техните нужди от обучение за академични, професионални и социални цели.

Нашето обещание

Ръководството на ALA обещава да даде на всеки студент това, което считаме за най-добрата стойност и качество на образованието за ПНУ в света. Благодарим Ви за възможността да спечелите доверието си.

Нашата Pathway

ALA е вашият Pathway към успеха в академичните или кариерните цели. Имаме много възможности да ви помогнем да постигнете целите си по английски език. Ние предлагаме различни програми, които да отговарят на вашите нужди. Можете да учите пълно или непълно работно време, в нашия център в САЩ или чрез онлайн дистанционно обучение.

Започнете бъдещето си с ALA.

Акредитация на American Language Academy

American Language Academy е акредитирана от Комисията за акредитация на програмата за английски език за периода април 2018 г. до април 2028 г. и се съгласява да спазва стандартите за европейски езикови програми и институции за английски език. CEA е призната от американското министерство на образованието като национално призната агенция за акредитация на английски езикови програми и институции в САЩ. За повече информация относно тази акредитация, моля, свържете се с CEA, 1001 N. Fairfax Street, Suite 630, Alexandria, VA 22314, 703) 665-3400, за повече информация посетете: www.cea-accredit.org
Защо да учат в акредитирано училище
 • Бъдете уверени, че ще получите най-висококачествените инструкции и услуги за най-доброто учене
 • Имаме учебна програма, насочена към посрещане на оценените нужди на учениците от обучението. с
 • Поддържаме ефективна система за оценка на напредъка на студентите от първоначалното настаняване в курсове до повишаване от ниво на ниво.
 • Имаме опитен, американски оратор, професионален факултет, който е ангажиран с преподаването.
 • Разполагаме със съоръжения и административен персонал, за да осигурим отлична среда за обучение.
 • Ние предлагаме широка гама от услуги за ученици от ориентация; академична виза и имиграционни и жилищни консултации; и социални, развлекателни и културни дейности

Места

Greensboro