Anne Arundel Community College

Представление

Прочетете официалното описание

В Anne Arundel Community College (AACC) вярваме, че имате шанса да се предефинирате на всяка възраст и във всяка точка от живота си. Ето защо тук има по нещо за всеки!

Що се отнася до академичните среди, нашите програми са иновативни и печелещи награди. AACC е спечелил множество национални, регионални и държавни награди, които ни поставят наравно с или над много многогодишни колежи. Нашите асоциирани степени и кредитни сертификати подготвят студентите за преместване в четиригодишна институция или за незабавна кариера.

Търсите ли нова или разширена кариера? Ако търсите кариерно обучение, работите за повишаване на необходимите умения или търсите нови области на интерес, AACC предлага некредитно професионално обучение, за да отговори на вашите нужди.

Не на последно място, но със сигурност не на последно място, AACC предоставя широки възможности за обучение през целия живот за всички възрасти. От фитнес до местна история до най-готините детски летни лагери, ние имаме курсове, които ще разширят ума ви и ще заредят душата ви.Места

Онлайн Съединени Американски Щати

Address
College Parkway,101
21012 Arnold, Мериленд, Съединени Американски Щати

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

Програми

Асоциирана степен по приложни науки
Ассоциирана степен по изкуства