Arkansas Northeastern College

Представление

Прочетете официалното описание

Като всеобхватна, двугодишна институция за висше образование, Arkansas Northeastern College ( ANC ) предлага гъвкав график и курсове на всяко от своите места в Blytheville, Leachville и Osceola. Arkansas Northeastern College е нежилищен колеж с основен фокус върху обучението. Класовете са малки и силно интерактивни. Класните стаи са свързани с най-новата мултимедийна интернет технология.

В Arkansas Northeastern College хората могат да се присъединят към други като себе си в създаването на бъдещето, което искат. Arkansas Northeastern College предлага достъп до висше образование и възможност за подготовка за различни области на кариерата. Студентите в Arkansas Northeastern College в Arkansas Northeastern College са толкова разнообразни, колкото и местоположенията му. Някои се записват за един курс, други попълват сертификат или степен, а трети все още влизат, само знаейки, че са готови за растеж. Много студенти разширяват обучението си извън класната стая чрез стажове и обучение по обслужване и участие в много студентски организации в кампуса.

Завършилите Arkansas Northeastern College продължават да стават лекари и адвокати, собственици на фирми и мениджъри в индустрията. Техническите сертификати и програмите за обучение на работното място осигуряват подходящи умения за навлизане на работното място с по-голям потенциал за доходи - в много случаи в рамките на една година или по-малко. Студентите от ANC обучават за медицински сестри, докато други преследват кариера в стоманодобивната индустрия, правоприлагащите органи или технологиите за подпомагане на зъбите. Списъкът с възможности е безкраен. Arkansas Northeastern College може да осигури обучение за кариерно развитие или умения за изцяло нова кариера.

Места

Blytheville

Address
South Division Street,2501
72315 Blytheville, Арканзас, Съединени Американски Щати

Blytheville

Address
Marguerite Street,2301
72315 Blytheville, Арканзас, Съединени Американски Щати

Leachville

Address
Main Street,105
72438 Leachville, Арканзас, Съединени Американски Щати

Osceola

Address
West Semmes Avenue,2868
72370 Osceola, Арканзас, Съединени Американски Щати

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

Програми

В момента няма програми за показване

Моля, уточнете търсенето по-горе, разгледайте нашите най-търсени категории по-долу или направете търсене по ключова дума.


... or simply by choosing your degree: