Bay De Noc Community College

Представление

Прочетете официалното описание

Разположен в сърцето на красивия горен полуостров на Мичиган, Bay De Noc Community College ( BAY COLLEGE ) предоставя качествено висше образование в продължение на 50+ години.

От своето скромно начало с ограничена учебна програма, BAY COLLEGE разшири своите предложения в отговор на нуждите на обслужваните местни общности и света отвъд. Колежът продължава традицията си да предоставя професионални програми, целящи да дадат на студентите умения за влизане в работната сила, общественополезни дейности и програми за трансфер, които са предназначени да позволят на студентите да започнат своето след средно образование и да изследват кариерните интереси в BAY COLLEGE , по-късно кандидатствайки степента си в голям колеж или университет.

Ученето е процес през целия живот и целият екип на BAY COLLEGE се ангажира с вашия успех. Знанието, че сме променили живота на студента, е най-голямата ни награда. BAY COLLEGE обслужва студентите, организациите, бизнеса и общностите, като предлага програми на достъпни цени, които ви помагат да развиете работни умения, за да влезете в работната сила, да ви подготви за трансфер за по-нататъшно обучение в четиригодишна институция, да подобрите уменията си с възможности за обучение и да обогатите живота си.

BAY COLLEGE е чудесно място за образование и разширяване на кръгозора ви.

Bay De Noc Community College е акредитиран от Комисията за висше обучение (HLC), независима корпорация и един от двамата членове на комисията на Северната централна асоциация на колежи и училища (NCA), един от шестте регионални институционални институции акредитатори в Съединените щати.

Места

Escanaba

Address
North Lincoln Road,2001
49829 Escanaba, Мичиган, Съединени Американски Щати

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

Програми

В момента няма програми за показване

Моля, уточнете търсенето по-горе, разгледайте нашите най-търсени категории по-долу или направете търсене по ключова дума.


... or simply by choosing your degree: