Boston School of Modern Languages

Представление

Прочетете официалното описание

Бостън училище за съвременни езици (BSML) е институция лично език, който предлага целогодишно интензивно и полу-интензивен езиков programs.We английски са първата и най-уважаваната английска езикова гимназия в Америка. От 1925 г., ние сме образовани хиляди студенти и професионалисти от цял ​​свят. Ние сме на училището избор за студенти, търсещи пътека програма за преход към една американска гимназия, колеж или университет и за професионалисти, които искат да подобрят квалификацията си в глобалната среда. Независимо от това, което търсите, BSML ще ви подготви за академичния и успеха в кариерата.

BSML има отлична репутация и значителен брой от нашите ученици идват при нас от уста на уста. Ние сме уникални в предлагането на нашите студенти образователно и културно преживяване не се срещат в други английски езикови училища и програми. Гордеем се с поддържане на трайни взаимоотношения с нашите студенти, много от които се връщат да учат при нас отново и приветстваха второ, трето и четвърто поколение на семействата на нашите възпитаници да учат при нас. Нашето мото е "АНГЛИЙСКИ! Научете го, то на живо, то Любовта ... най BSML!"

Ключови факти

Над 90 години опит в преподаването на английски език на хиляди чуждестранни студенти. Красива историческа гранит камък сграда, намираща се в жилищен квартал в непосредствена близост до Харвардския университет Arboretum. Отлични възможности за жилища в непосредствена близост до училището. Фокус ориентирани учебни програми с профилирани паралелки в General, академични, бизнес и подготовка за изпитването курсове. официален ETS TOEFL тест сайт. Студентите могат да вземат официалния правото тест в училището. Weekly бизнес и социални събития, организирани от нашите експертни учители и директори. Гъвкав график. Студентите могат да започнат по всяко понеделник. Open целогодишно. Индивидуален внимание и услуги. Дневни социални дейности. Знанията, гарантирани с нашата изключителна методология. Ние ще работим с ученика, за да им помогне да постигнат целите си за изучаване на английски - те просто трябва да свършат своята част.

Места

Бостон

Address
814 South Street,
Boston,
Massachusetts 02131

02131 Бостон, Масачузетс, Съединени Американски Щати