Bay State School Of Technology

Представление

Прочетете официалното описание

Добре дошли в Bay държавно училище за технологии

Bay държавна училище за технологии (BSST), Inc. е един от водещите технически училища за обучение в региона, подготовка на мъжете и жените, за най-различни вълнуващи ръце на кариери, от електрическата работа да уреда за ремонт.

В BSST, ние вярваме в персонализиран подход към инструкция. Нашите класове са малки. Нашите ученици се учат чрез правене -Какво учим през нощта, ние се приложат на практика в нашите лаборатории в следобедните часове. Нашите инструктори имат десетилетия успешна индустрия опит.

BSST предлага ускорена, цялостно обучение в: уреди за ремонт и основната електрическа енергия; компютри; домашни хладилници, отопление, вентилация, климатизация (HVAC); хладилни и климатични системи, търговски HVACR и електроника. Ние също предлагаме онлайн курс в основния ток и еднодневен семинар за възстановяване фреон, последвано от изпитване за сертифициране EPA.

Дали търсите за първата си работа или да се включат отново в работната сила прави нещо ново, ние можем да Ви е обучил и готов за възнаграждаване на работа за по-малко от година. Ако искате да работят самостоятелно, решават проблеми и да се помогне на хората, техническа кариера може да бъде за вас. Нека Bay членка School технологичен подготви да бъде най-добрият!

BSST предлага ускорена, цялостно обучение с: уреди за ремонт и основни курсове на електроенергията; компютри в мрежа курсове; домашните хладилни курсове, (отопление, вентилация, климатизация) обучение ОВК; хладилни и климатични системи, търговски курсове HVACR и електроника курсове.

Места

кантон

Address
Bay State School of Technology,
225 Turnpike St (Route 138),
Canton

02021 кантон, Масачузетс, Съединени Американски Щати