Bakersfield College

Представление

Прочетете официалното описание

Създадена през 1913 г., Bakersfield College е един от най-старите непрекъснато действащи общински колежи в страната. Колежът обслужва 33 000 студенти годишно в 153-акровия основен кампус в североизточния Бейкърсфийлд, в кампуса Делано на 35 мили северно от Бейкърсфийлд, Института Weill в центъра на Бейкърсфийлд и BC SouthWest в югозападната Бейкърсфийлд Ние също така предлагаме класове на няколко алтернативни места, включително Shafter Learning Center на 18 мили северозападно от Bakersfield, Arvin / Lamont, McFarland, Olive Drive Training Facility в северозападната Bakersfield, Wasco и други места в общността.

Нашите ученици са разнообразни и представляват общностите, на които служим, като BC е определена като испанска обслужваща институция. Можете да видите подробности за нашата студентска популация на BC Scorecard.

Класовете се предлагат по традиционен 16-седмичен семестриален календар, както и по различни нетрадиционни опции за планиране: вечери, почивни дни, краткосрочни професионални програми и онлайн.

Места

Бейкърсфийлд

Address
Panorama Drive,1801
93305 Бейкърсфийлд, Калифорния, Съединени Американски Щати

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

Програми

Това училище също предлага: