Baylor University Law

Представление

Прочетете официалното описание

Много преди юридическите факултети в страната да приемат термина „готова за практиката“, законът Бейлор повежда нацията да оборудва учениците с комбинацията от аналитични, решаващи проблеми и професионални умения, за да ги подготви за адвокатска практика.

Водещ глас в националния разговор за юридическо образование, Baylor Law, продължава да определя темпото като една от водещите учителски училища по право за бъдещите практикуващи. Днес училището се нарежда на 2-ро място в страната в Advocacy от US News & World Report, номер едно в процента на Супер адвокатите от Националния юрист и всяка година вижда, че учениците му постигат един от най-високите проценти на преминаване на барове в Америка. Строгата програма на Baylor създава изключителни юристи - една от причините, поради която съдилищата, предприятията, правителствените агенции и общностите признават завършилите Baylor Law, че притежават реални умения, необходими за незабавна промяна в живота на хората, на които служат. И защо адвокатските кантори искат да наемат млади адвокати с подготовката, уравновесеността и уменията, за да навлязат на работа, да наемат възпитаници на закона Baylor.

В контекста на християнския ангажимент, Baylor Law School се стреми да интегрира върхови постижения в преподаването и стипендиите, за да развие адвокати, които могат да упражняват адвокат с компетентност, да служат със състрадание и да осигуряват ефективно и етично ръководство.

Законът Baylor се стреми да предостави на студентите образованието и обучението, необходими за постигане на знанията, уменията, професионалните ценности и етичните насоки, необходими за допускане до адвокатската колегия, и незабавната ефективна практика в рамките на почтена професия.

В съответствие с тази мисия, Baylor Law очаква всеки студент да притежава или да има способността да придобива уменията и способностите, изброени по-долу, преди да спечели докторска степен.

Места

Уейко

Address
South University Parks Drive,1114
76706 Уейко, Texas, Съединени Американски Щати

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

Програми

В момента няма програми за показване

Моля, уточнете търсенето по-горе, разгледайте нашите най-търсени категории по-долу или направете търсене по ключова дума.


... or simply by choosing your degree: