Bellevue College

Представление

Прочетете официалното описание

Поздрави! Като президент на Bellevue College, Радвам се, че сте отделили време да посетите нашия сайт и да научат за нашия чудесен колеж, разположен на красива гориста кампус в сърцето на Bellevue. BC е основана преди 50 години като част от движение, за да се осигури достъпна и достъпно образование за граждани на Eastside и околното пространство, и ние сме горди да продължи тази традиция и днес.

Bellevue College председател

BC е третият по големина висше учебно заведение в щата Вашингтон. Ние сме един студент-фокусирани институция с отворен достъп, която поставя силен акцент върху отлично преподаване и размери малък клас. Миналата година, един изключително разнообразна група от 37 000 студенти избра BC да изпълни разнообразни образователни и професионални цели.

По-голямата част от нашите ученици се запишат в една от шестте програми за трансфер - те завършат на първите две години от образованието си тук и след това се прехвърля в университет, за да завършите градуса им гарсониери. Ние изпращаме повече студенти за превод към Университета на Вашингтон, отколкото всяка друга общност или технически колеж в щата.

Друга група от ученици преди Христа са кариера фокусирана - ние предлагаме близо 100 професионални и технически програми с висока заявка за кариера полета, които подготвят учениците ни за работните места на днес и възможностите на утрешния ден.

Други избират BC да научат английски или подобряване на основните умения; модернизирам уменията си в нашия Worker Програма за преквалификация; продължат образованието си, за да преминете в кариерата с клас на продължаващо обучение; или печелят колеж кредит, докато все още в гимназията с бягане Start програмата. Ние работим усилено, за да се гарантира, BC е подготвен да отговори на нуждите на учениците за бъдещето. През следващите две години, ние очакваме да се добави още четири бакалавърски степени, в допълнение към трите програми, които вече предлагат. Ние сме в процес на разработване на нова Campus East в Issaquah, че ще направим нашите класове по-достъпни за хората в Източна Кинг Каунти. И ние планираме да копая на съоръжението състоянието на най-съвременните, че ще приюти нашите растящи програми за здравни науки, образоване на хората за работните места в сектора на здравеопазването.

След проучване на този сайт, аз ви каня да посетите нашия кампус скоро, така че можете да видите за себе си това, което прави Bellevue College толкова специален. Можете да планирате кампус турне, се срещне с академичен съветник или обсъдим вашите цели в кариерата с един съветник. Или, ако живеете далеч от колежа или предпочитате по-гъвкав график, да научат повече за обширната ни онлайн предложения. Отново, благодаря ви, че отделихте време, за да научите повече за Bellevue College, и аз се надявам, че ще се възползват от невероятните възможности, които предлагаме.

Dave управление на президента, Bellevue College

Места

Bellevue

Bellevue College

Address
3000 Landerholm Circle SE Bellevue, WA 98007-6406
Bellevue, Вашингтон, Съединени Американски Щати
Телефон
+1 425-564-1000