Bergen Community College

Представление

Прочетете официалното описание

От създаването на Берген в Парамус от Управителния съвет на окръг Берген на избрани свободни притежатели и последвалото му откриване, седем президенти ръководят най-големия общински колеж в щата Ню Джърси, като дават приоритет на отличителните белези на образованието в колежа в общността: качество, достъп и достъпност за всички, които търсят възможности за учене през целия живот.

Колежът е на първо място в щата за завършили доценти; възпитаници са посещавали най-престижните университети в страната, включително всичките осем институции на Ivy League. Повече от 740 000 ученици са посещавали уроци в Берген, като безброй други са посещавали за обществени и културни събития.

Сред ресурсите са Центърът за подпомагане на обучението на Хенри и Едит Черуло, който два пъти е спечелил признание за „център за обучение на годината“. Основният кампус на Paramus на колежа разполага с огромни физически ресурси, включително Технологичен образователен център, единственият интегриран учебен център в областта на здравните професии и водещия в страната STEM студентски изследователски център.

И накрая, персоналът на Берген представлява институционална сила, подчертана от Професора на годината в САЩ през 2015 г., както е посочен от Съвета за напредък и подкрепа на образованието и Фондация Карнеги за напредък в преподаването.

Места

Paramus

Address
Paramus Road,400
07652 Paramus, Ню Джърси, Съединени Американски Щати

Hackensack

Address
Main Street,355
07601 Hackensack, Ню Джърси, Съединени Американски Щати

Lyndhurst

Address
Wall Street West,1280
07071 Lyndhurst, Ню Джърси, Съединени Американски Щати

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

Програми

В момента няма програми за показване

Моля, уточнете търсенето по-горе, разгледайте нашите най-търсени категории по-долу или направете търсене по ключова дума.


... or simply by choosing your degree: