Bilingual Education Institute

Представление

Прочетете официалното описание

Писмо от директора

Поздрави, и добре дошли на двуезичното образование институт (BEI). От скромното начало през 1982 г., BEI се превърна в един от най-изтъкнатите центрове на държавата езикови и културно обучение. Във всяко отношение, ние сме ангажирани в подпомагането на лица придобиват и разбират други езици и култури. Хората правят институт голяма, така че независимо дали сте студент, учител, член на персонала, завършил, компания, съсед, или посетител, вашият интерес и ентусиазъм се оценяват и ценена. Тя е нашите колективни усилия, обаче, че днес правят този институт такъв оживен място за учене, да се учи, да работи, и да се правят нови цял живот приятели.

Както всички знаем, нашият свят е все по-малък. Ние можем да се свържете с други хора по целия свят само с едно щракване на бутон. Още по-важно от всякога, езици не са само средство за комуникация, но са също инструменти и умения за свързване и работа с нашите връстници. Тук, в BEI, на първо място, е свързването на хората.

Ние очакваме нашата способност да бъдем велики учители, и нашите служители да бъдат състрадателни, ориентирана към услуги, и преди всичко, ефективни посредници. Те въплъщават духа на щедрост и оптимистично и неуморим отношението толкова разпространени тук. Освен това, ние предлагаме на нашите студенти разнообразен все още затворено общество и състоянието на най-съвременните технологии, които им дава възможно най-широк обхват за ускорено усвояване на езика, все още се фокусира достатъчно, за да се постигне резултати за качество.

За мен е удоволствие да Ви посрещнем в BEI. Нашите служители и преподаватели се зарадва на възможността да работя с вас и да ви помогне в постигането на езиковите си цели и задачи. Най-добри пожелания, колкото се впуснат в вашия език пътуване. Ние ще ви подкрепа цялото протежение на пътя.
С уважение, Гордана Арнаутович Director, BEI

Защо BEI?

BEI е осигуряване на качеството мултикултурното образование на лица, групи и правителствени програми за услуги в областта на Хюстън за повече от двадесет и пет години.

Като един от малкото акредитирани частни езикови училища в Хюстън, ние продължаваме да се изгради нашата роля като лидер в мултикултурно общуване чрез различни проекти, вариращи от бежанци образователни програми в нашия интензивен английски програма, и с програма на чужд език.

мисия BEI е да създаде уникални преживявания за обучение, водещи до постигане на комуникация с разбиране в крос-културни среди чрез ефективно глобално партньорство, всеобхватност, самосъзнание, и иновативни продукти и услуги.

За постигането на нашата мисия, преподаватели и персонал BEI поддържа следните принципи, приети от принципите на етика за ACCET Акредитирани институции.

Места

Хюстън

Address
6060 Richmond Ave, Suite 180
Houston, TX 77057

TX 77057 Хюстън, Texas, Съединени Американски Щати