Bristow Academy

Представление

Прочетете официалното описание

Bristow Academy

Bristow Academy е един от най-големите доставчици на търговски обучение хеликоптер в света, с глобална клиентска база, която обхваща над 120 страни. Тя провежда най-много 45 000 обучение летателни часа годишно с автомобилен парк от над 50 самолета. Основният корпус на Академията е в Titusville, Флорида. Допълнителни средства за обучение са разположени в Карсън Сити, Невада, и Глостър, Англия.

Bristow Academy е акредитиран от акредитиране комисия на кариерата училища и колежи (ACCSC). ACCSC е призната акредитиращ агенция от американското министерство на образованието. акредитация ACCSC насърчава институционалното отчетност чрез систематично и изчерпателно оценяване институции въз основа на критериите, установени чрез стандартите на акредитация. Като ACCSC-акредитирана институция, Bristow Academy е ангажиран с текуща оценка и подобряване на качеството на образованието и непрекъснато усъвършенстване.

Специализирайки в "самото начало" обучение, философия Bristow Academy е, че това, което човек се учи първо, човек се учи най-добре. Лидерите на Bristow академия укрепване организацията за обучение, като за безопасност високи постижения са неразделна част от всички дейности. От самото начало, безопасността е в основата на всички програми за обучение, и е комбиниран със засилен акцент върху професионализма и теоретични познания. Този подход се развива бъдещи лидери на въздухоплаването от вдъхване основа на обичайното поведение, които поощряват професионалното израстване, непрекъснато усъвършенстване, и подобрени лични стандарти през целия им кариера.

Като студент Bristow академия, ще се възползват от изключителна среда за обучение, която съчетава професионални самолетни и наземни инструктори на пълно работно време с голям, модерен флот на щателно поддържани хеликоптери.

завършилите Bristow академия насладят успешни, удовлетворяващи кариери в добива на нефт и газ, търсене и спасяване, военни операции, в областта на правоприлагането, тръбопроводни и комунални услуги, борба с пожарите, медии, туризъм, командировки селскостопански и други ротационен самолети.

Мрежа на услугите за поддръжка

От регистрацията на дипломирането и отвъд, ще получите експертни напътствия и съвети. Преди да започне обучение, персонал Bristow академия предоставят практически помощ с вашите изисквания за преместване. През целия си обучение, ние предлагаме ресурси и насоки, предназначени да направят вашето образование гладко и успешно.

Кариерно консултиране и устройване на работа помощ помощ разбирате текущия пазар и как да се приземи позиция, която най-добре използва уменията си. Широката мрежа от Bristow академия възпитаници е ценен източник на подкрепа след дипломирането.

Флотът на Bristow Academy включва VFR- IFR- и НВГ оборудвана самолети:

Сикорски 300CBi Robinson R22 Bell 206 Джет Рейнджър AS355 Twin катерица Robinson R44 AgustaWestland 109д

летателно обучение

Bristow Academy предоставя търговски и военни програми за обучение за полети, които са персонализирани да отговарят на индивидуалните нужди на група договорни клиенти. Военно обучение програма се извършва от едно ядро ​​от опитни бивши военни пилоти инструктори (IP), много от тях с специални операции и борба с летателен опит.

Bristow академия е одобрен от Федералната авиационна администрация (FAA), Европейската агенция за авиационна безопасност (EASA), Министерството на вътрешната сигурност (за издаване на F-1 и М-1 студентски визи), и администрацията на ветераните (за обучение на ветерани, резервисти, както и други лица, имащи правото в съответствие с разпоредбите на дял 38, САЩ кодекс).

Места

Titusville

Bristow Academy

Address
365 Golden Knights Blvd

32780 Titusville, Флорида, Съединени Американски Щати

софа

Address
Gloucestershire Airport Cheltenham

GL51 6SR софа, Англия, Великобритания