Brookdale Community College

Представление

Прочетете официалното описание

За колежа

Brookdale Community College е обществен колеж в Ню Джърси. Основният ни кампус се намира в Линкрофт и имаме множество места, обслужващи по-големите части на окръг Монмут. Намираме се в близост до емблематичния бряг на Джърси с неговите красиви плажове. Популярни дестинации като Ню Йорк, Филаделфия и Вашингтон са само с автобус или влак.

Откритите приеми, ESL / международна подкрепа за студенти, безопасна среда в кампуса и лесен трансфер до университети правят Brookdale чудесно място за международните студенти да започнат американския си опит в колежа.

Брукдейл предлага програми за 90 градуса и сертификати, които са изброени в нашия каталог на колежа: http://catalog.brookdalecc.edu/

Всички студенти се насърчават да участват в над 50 студентски клуба, много събития в кампуса, лекции за гости, екскурзии и представления, предлагани чрез нашия оживен отдел за студентски живот. Предлагаме и невероятна атлетическа програма с национални отбори за първенство по много спортове.

119274_IMG_2187.JPG

Брукдейл предлага и широк спектър от студентски услуги, включително възможности за стажове и развитие на лидерството, подготовка за кариера, академично консултиране, безплатно обучение, лични консултации и подкрепа за студенти с увреждания.

119283_95-recommend-1000x380-L.jpg

Погледнете нашия кампус отгоре в нашето видео с Fly High.

За повече информация и да кандидатствате, посетете нашия уебсайт www.brookdalecc.edu.

Места

Мидълтаун

Address
Newman Springs Road,765
07738 Мидълтаун, Ню Джърси, Съединени Американски Щати

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

Програми

Асоциирана степен
Асоциирана степен по науки
Асоциирана степен по приложни науки