Brookdale Community College

Представление

Прочетете официалното описание

За колежа

Brookdale Community College е обществен колеж в Ню Джърси. Основният ни кампус се намира в Линкрофт и имаме множество места, обслужващи по-големите части на окръг Монмут. Намираме се в близост до емблематичния бряг на Джърси с неговите красиви плажове. Популярни дестинации като Ню Йорк, Филаделфия и Вашингтон са само с автобус или влак.

Откритите приеми, ESL / международна подкрепа за студенти, безопасна среда в кампуса и лесен трансфер до университети правят Brookdale чудесно място за международните студенти да започнат американския си опит в колежа.

Брукдейл предлага програми за 90 градуса и сертификати, които са изброени в нашия каталог на колежа: http://catalog.brookdalecc.edu/

Всички студенти се насърчават да участват в над 50 студентски клуба, много събития в кампуса, лекции за гости, екскурзии и представления, предлагани чрез нашия оживен отдел за студентски живот. Предлагаме и невероятна атлетическа програма с национални отбори за първенство по много спортове.

119274_IMG_2187.JPG

Брукдейл предлага и широк спектър от студентски услуги, включително възможности за стажове и развитие на лидерството, подготовка за кариера, академично консултиране, безплатно обучение, лични консултации и подкрепа за студенти с увреждания.

119283_95-recommend-1000x380-L.jpg

Погледнете нашия кампус отгоре в нашето видео с Fly High.

За повече информация и да кандидатствате, посетете нашия уебсайт www.brookdalecc.edu.

Места

Мидълтаун

Address
Newman Springs Road,765
07738 Мидълтаун, Ню Джърси, Съединени Американски Щати