Brooklyn Education Innovation Network (BE.IN)

Представление

Прочетете официалното описание

За Бруклин образователна мрежа за иновации (BE.IN) The Бруклин образователна мрежа за иновации (BE.IN) служи като местен талант тръбопровод, свързващ студенти за промишлеността и общността чрез стажове, работни места, събития и програмиране. Основана през 2014 г. от Бруклин партньорство Downtown, с подкрепата на град Ню Йорк, мисия BE.IN е да се насърчи сътрудничеството между институции-членки да разширяват и обогатяват академични програми, насърчаване на икономии от мащаба чрез споделени услуги, разширяване и насърчаване на дейности за служба на обществото и гориво икономически растеж, като е магнит да привлече най-добрите студенти и преподаватели да учат, да изследват, да си жив, стажант, и работа в Бруклин.

BE.IN също работи за създаване на чувство за общност между факултета над 11,000 и персонала на нашите десет организации-членки, свържете 66,000 студенти в района на стажове и работни места, и да помогне на местния бизнес източник на най-добрите таланти, за да запълни стажантски и специализанти петна полето в собствената си заден двор - Бруклин. Образователна мрежа за иновации на Бруклин в момента е съставена от 10 институции-членки:

Бъркли Колидж Brooklyn Law School Empire State College (SUNY) LIU Brooklyn Медгар Евърс College (CUNY) New York City College на технологии (CUNY) New York University Прат институт Свети Франциск College Св Йосиф College

BE.IN се управлява от Съвет на директорите, състоящи се от колеж, университет, и право училищни президенти. В ежедневните операции се управлява от изпълнителния директор с ръководството на четиринадесет работни комисии и Downtown Brooklyn партньорство. Освен това, BE.IN е в процес на разработване на външен консултативен комитет, ръководен от Робърт Уолш, бивш NYC Small комисар Бизнес услуги. Външната комисия ще осигури в реално време обратна връзка към институции-членки BE.IN, за да се повлияе на разработването на учебните програми и подготовка кариера.

Успехът BE.IN на През изминалата година, BE.IN е допринесла за нуждите за развитие на работната сила на иновационни посредници Downtown Brooklyn е в многостранните отношения, включително, но не само:

Работил е с повече от 230 иновационни фирми да наемат, ветеринарен лекар, и се поставя студенти и възпитаници на работни места и стажове. При условие, институции-членки с повече от 6000 работни места и стажантски налични в Ню Йорк през нашата работа борда публикуване, на терен, и пряк контакт с фирми. Свързани иновационни посредници, които са в нужда от талант, за да Downtown Brooklyn колежи и университети чрез срещи, на които, електронна комуникация, и за възобновяване на събиране. Консервативно съвпадащи повече от 1000 студенти за работни места и стажове. Управление и контрол на Tech Triangle Стажантска програма на Бруклин (BTTIP), в сътрудничество с New York City колеж по технологии и NYC Tech Talent газопровод. Разработено стаж шаблон за малките предприятия и стартиращи фирми, които BE.IN ще координират и управляват. Проучени и разпространяват наличните работни места и стажове в Бруклин Tech триъгълник.

Преодоляване на различията между иновационни стартиращи фирми Downtown Brooklyn и институциите за висше образование е приоритет за BE.IN. Съществена част от мисия BE.IN е да се застъпи за сметка на иновационни посредници да продължат да развиват и усъвършенстват уменията и способностите BE.IN студентски да отговори на нуждите на нарастващото иновации икономика NYC е. Това развитие включва препоръчаните промени в учебния план на базата на обратна връзка работодател и увеличените възможности за професионално развитие на студентите. По отношение на професионалното развитие на центъра на студенти Brooklyn College, BE. В момента се изпълнява, или е в процес на изпълнение на множество програми и събития, включително:

BE.INnovative симпозиум, дълга седмица среща на върха на предприемачеството фокусира върху свързването на творческите, научните и местни индустриални общности с ко-водена преподаватели и индустриални панели, отворени офис обиколки, и наставничество маратон по програмиране, която се стреми да отговори на основните местни проблеми. BE.INnovative Meet-прозорци, които се свързват преподаватели, служители и студенти на иновационни посредници за кариера и стажант проучване. BE.INnovative лидери, които дава на студентите с лидерски семинари, възможности за срещи с избрани и държавни служители, и да присъстват на специални събития и програми. BE.INnovative Professional Development Workshop Series въз основа на конкретна индустрия обратна връзка. BE.INnovative събития и програми на Общността за услуги за увеличаване на ангажираността на студентите в Бруклин. BE.INnovative обувка лагери фокусирани върху предприемачеството, творчеството, и основния кодиране. BE.INnovative Fellowship Program да се образоват учениците за предприемачество, иновации и творчество и неговото пресичане с традиционните академични дисциплини и индустрии.

Места

Ню Йорк

BE.IN