CBT College - Miami

Представление

Прочетете официалното описание

За студентите, които живеят извън САЩ (US) и желаят да получи диплома от колеж, който се намира в един от най-динамичните и разнообразни в културно отношение градове в света, CBT College е идеалният избор за вас.

CBT College е национално акредитирани и международно признат колеж в САЩ с пет кампуса в цялата област Greater Miami, най-гъсто населен град в щата Флорида. Всеки от кампуса на Колежа са само на минути от прочутите пенливи бели пясъчни плажове на Маями.

Освен това, CBT College предлага международни студенти с първокласен образование, както и възможност да придобият опит в кариерата си, които са по-високо търсене в целия свят.

CBT College има огромно разнообразие от степени, които се погрижат за лихви или график всеки индивид. Избери, за да завършите вашата степен от нашето училище по бизнес, училище за технологии, Училище за Allied Health, Училище за модерно изкуство или школата на езиците. Нашата прилага подход на преподаване и ръце на обучение, студентите се подготвят да станат доминиращи фигури в световния пазар.

CBT College предлага на нашите ученици:

15: 1 ученик учител да. 5 места в центъра на Маями. Финансова помощ (За тези, които отговарят на изискванията). Информация за кариерата на услуги за подкрепа по време на и след дипломирането си.

История на CBT College

Колежът по бизнес и технологии (CBT College) е основана през 1988 г. от Фернандо Лерена и Гладис Лерена. CBT College бе призната през 2000 г., от Маями търговска камара в Greater като един от Топ 100 испанци обекти в Флорида. През 2002 CBT College започна да предлага асоциирани специалности и да се промени акредитация да ACICS (акредитиране на Съвета за независими колежи и училища), за да преследва висше образование. CBT е с нестопанска цел, частна, двугодишен Кариера колеж, който предлага асоциирани специалности в бизнеса, здравеопазването, технологиите и строителството надуе като предишните не-градусови-програмите. През 2005 г., CBT College откри две браншови кампуси в Маями и Hialeah и през 2008 година, CBT откри клон в Cutler Bay. През 2010 г., CBT ще открие клон Уест Кендъл. The CBT колеж е акредитирана от Съвета по акредитация за независим колежи и училища (ACICS) за награждаване на диплома и академични асоциирани градуса. CBT също е лицензиран от Комисията за частно образование (CIE) и сертифицирана от Министерството на образованието на САЩ. В допълнение, CBT е в съответствие с регламент на щата система за номериране на Флорида, който улеснява прехвърлянето на курсове между участващите институции. Атестат Като 21 годишен самотна майка, тя е много трудно за мен да жонглирам училище, на работа, и моите 2-годишен син. За щастие, CBT е било от голяма полза да работи с мен в моята получаване Associates степен по бизнес администрация. Ползата от учителите ми помогне да разбера всеки предмет и гъвкав график, ми даде помощта, че аз винаги необходима, за да пазят нещата тече. Отидох в клас през нощта и работи през деня и сега аз съм най-накрая се дипломира през този месец! Всичко на упорит труд и всеотдайност е напълно си заслужава цялото си време! Благодарим Ви, че CBT College!

-Eliexa Leon, Завършил АД по бизнес администрация (Class от 2010 г.) ____ Desde миля llegada на Есте País decidí estudiar ал tener Уна Mejor Calidad де Вида ал MI у миля фамилията. Ingresé на CBT College ал ДОИ Técnico де ла Aire Acondicionado cual Gracias Лос profesores той aprendido със задачи ето relacionado на предприя Industria у мен siento preparado ал empezar на trabajar Комо Técnico. Tambien decidí incorporarme ен лас упражнения на де Инглес (ESL) ал continuar миля Desarrollo académico. Me siento satisfecho против ла preparación у dedicación де лос profesores у дел colectivo де лос Trabajadores де лос CBT cual хан Sido де Гран ayuda ен миля preparación Académica. Ahora, мили hijo у миля Sobrino ingresaron Tambien на CBT después де вер погрешно resultados.

-Рейналдо Izquierdo, Завършил Diploma в A / C Tech (Испански Program) и в момента се записва в програмата ESL. ____ Благодаря ви за CBT ми дава уменията и знанията, които трябваше да се превърне в Certified Medical Coder и Biller. CBT е забележителен колеж. От момента, когато пристигнах, бях посрещната от професионален екип, който ми предложи насоки и съвети. Класовете са малки, така че ние получите повече персонално внимание от теб в повечето колежи. Професорите, които срещнах бяха информирани и изключително достъпни на и извън територията на колежа. През цялото това пътуване, Срещал съм много прекрасни хора, които са силно обогатени живота ми. Аз бях в състояние да придобият трудов на много видни офис Лекарите се дължи на опита и ръцете на обучение, което получих. Аз, без съмнение, препоръчваме CBT като вашия колеж на избор.

-Мария Гомес, Завършил Diploma в Медицински Coding & Billing ____ Hi името ми е Глория. Моят опит в CBT College е възнаграждаване. Дори и с моята езикова бариера че класовете са инструктирани в английски инструктори ми помогнаха на испански, която е направила проучвания моите успешна. В Medical Assistant Разбира се, че е най-вече впечатлен Анатомия и флеботомия благодарение на качеството на ръцете на класната стая на подход.

-Gloria Веласкес, AD в Медицински Подпомагане ____ Започнах довеждайки Подпомагане програмата Медицински и след това реших да продължа образованието си и да печелят асоциирано степен. Като студент в CBT College отвори много възможности за мен да разшири обучението си за по-нататъшно ме подготви за технологичното бъдеще. Освен получаване на доброто образование, не е нужно да отидете далеч, тъй CBT колежа е точно в моя квартал и предоставя учебни програми, равна, ако не и по-добре от всеки голям колеж. Решавайки да се върна в колежа беше най-трудната част, влизането и в крак с всички дейности, е истинско удоволствие. Не мога да повярвам че не съм направил това по-рано. Благодарение на всички преподаватели и персонал за целия труд и помощ, която са предоставили.

-Roselynd Winfield, AD в Медицински Подпомагане ____ Gracias на CBT llevo 2 años trabajando у progresando ен миля présente Empleo. Primero, ме gradué де Aire Acondicionado у Refrigeracion (Asociado) teniendo ен cuenta ла Calidad де ла Escuela, Лос profesores, у Todo ел лична colectivo, Волви nuevamente а ла Escuela ал estudiar миля Asociado ен Electricidad. De предприя формално той conseguido expandir погрешно conocimientos ен Есте Рама. Mientras Tenga ла oportunidad де estudiar у superarme, Siempre pensaré ен CBT Комо ла проформа де salir Adelante у progresar ен Есте País.

-Мануел Силва, Завършил АД в A / C & технологии АД в Електричество Technology

Места

Маями

CBT College of Business & Technology

Address
Main Campus,
8700 W. Flagler St,
Suite 420

33174 Маями, Флорида, Съединени Американски Щати