Coahoma Community College

Представление

Прочетете официалното описание

Coahoma Community College е двугодишна, акредитирана, публична, всеобхватна институция за висше образование, ангажирана да служи като катализатор за общностното и икономическо развитие в селските райони, района на делтата на северозападната част на Мисисипи и извън него. Колежът предлага достъпни, разнообразни, качествени, справедливи образователни възможности и услуги за подкрепа, които насърчават цялостен растеж в учебна среда, ориентирана към студентите. Колежът се ангажира да подготви студентите за трансфер в колеж или университет и влизане в квалифицирана работна сила.

Нашият колеж предлага програми за академичен трансфер, които паралелно с първите две години колеж / университетски програми и програми за кариера и техническо образование, които подготвят студентите да навлязат на пазара на труда или да преминат в колеж или университет. Ние отговаряме на нуждите на местния бизнес и индустрии, като предоставяме програми за обучение на работната сила. Ние даваме на учениците необходимите инструменти, за да увеличим максимално техния потенциал, като предоставяме мрежа от услуги и дейности за поддръжка. Колежът използва нововъзникващи учебни технологии, като предоставя иновативни възможности за учене на студенти, инициира нови програми или допълва съществуващи програми чрез осигуряване и поддържане на федерално, щатско и местно финансиране.

Coahoma Community College е акредитиран от Южната асоциация на колежите и училищата от комисията по колежи, за да присъди асоцииран специалист по изкуства, асоцииран специалист по приложна наука и сертификати.

Места

Clarksdale

Address
Friars Point Road,3240
38614 Clarksdale, Мисисипи, Съединени Американски Щати

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

Програми

В момента няма програми за показване

Моля, уточнете търсенето по-горе, разгледайте нашите най-търсени категории по-долу или направете търсене по ключова дума.


... or simply by choosing your degree: