Cal Poly English Language Institute

Представление

Прочетете официалното описание

The Cal Poly English Language Institute (CPELI) е специализирана в Английски като втори език (ESL) инструкция и академична подготовка за международни студенти, които планират да продължат висшето си образование в Съединени щати, наш Английски като чужд език (ESL) Програмата се състои от пет нива на обучение, от начинаещи до напреднали. Курсовете са предназначени за развитие на езика и изучаване на умения, необходими за успех в американски колеж или университет. В допълнение към нашето пълно работно време интензивен английски програма, нашия институт, в сътрудничество с Cal Poly Pomona College на Extended университет, Също така предлага краткосрочни програми за професионално обучение, както и Английски и американската култура Camps, Ние се стремим да повишаваме нашата инструкция с разнообразие от възможности за студентите да практикуват това, което учат, както в Разговор Club, И в по-неформални културни настройки като екскурзии до музеи, концерти, фестивали и спортни събития. Нашето убеждение е, че един студент научава от "правене" и като се справи с всеки ден с нови материали и нови идеи.

Считаме, че е абсолютно необходимо да се отиде отвъд тези езикови умения чрез инструктиране на нашите ученици на културата на класната стая. Тази култура се състои от това как да учат, как да направите тест, как да използват компютър, как да изследвания и организиране на идеи и как да се държат в академичната среда. Тактиката, че ние учат се основават на това, което ние сами са преживели като студенти и върху това, което професори в Cal Poly Pomona изисква от учениците си. Ето защо ние предлагаме на нашите ученици с основно компютърно обучение, подготовка за TOEFLи кредит носещи класове за студенти с по-високо ниво. Ние силно вярваме, че няма международен студент е напълно готов за висше образование, без тези академични умения. Тя е само чрез комбинация от солидни езикови умения и на отговорни академични умения, които един студент може да се постигне успех.

В CPELI нашата цел е ученикът, така че членовете на персонала са винаги на разположение да съветва студенти на жилища, здравно осигуряване, имиграционни закони, изисквания за регистрация, и поставяне колеж. Така че, моля, дойде и се присъедини към нас. Ние сме подготовката на учениците за висше образование от 1991 г. насам, и ние бихме искали да бъде част от Cal Poly English Language Institute, Нашата цел е да ви помогне да постигнете целта си.

Места

Помона

Cal Poly English Language Institute

Address
3801 W. Temple Ave., Bldg. 86
CA 91768 Помона, Калифорния, Съединени Американски Щати
Телефон
+1 909.869.4814