Columbia West College

Представление

Прочетете официалното описание

Точно сега, ние знаем, че имате много въпроси за избора на език училището прав - и с право. Вие очевидно искате училище, което съчетава качествени програми и инструкции, полезни студентски услуги и експертна преподаватели с топла и приятна атмосфера. Но най-важното, което искате училище, което е на път да ви разберат и ще ви помогне да овладеете на английски език, така че можете да постигнете целите си. Други езикови училища могат да направят подобни обещания.

Така че това, което прави Columbia College West-различно от всички останали?

Първо и преди всичко, аз разбирам трудностите, които сте изправени като студент по английски език, защото минах през тях себе си, когато дойдох в САЩ преди повече от три десетилетия. Аз съм много запознат с панически усещане ще получите, когато американски казва нещо за вас на английски език, който не разбирате. Знам точно какво разочарование може да бъде, когато не можеш да изразиш себе си ясно на английски. И аз разбирам вашия колебание да говорят английски свободно от страх, че може да се каже нещо погрешно и злепостави себе си. Така че, аз започнах това училище специално, за да помогне на учениците точно като теб. И тъй като аз съм се преодолеят тези пречки и да помогна толкова много студенти да направят същото, ние в Columbia College West разберат предизвикателствата сте изправени и да знаят, че може да се постигне успех.

Не само това, ние осъзнаваме, че имате много лични и уникални причини за желанието си да учат английски език. Вашите нужди, цели и желания са различни от всички останали, и ние искаме да ви постави на една образователна пътека, която се побира това, което искате да постигнете. Columbia College West е тук, за да ви помогне да постигнете целите си, като ви предоставя строга учебна програма, опитни преподаватели и "ученици са на първо място" среда, за да ви подкрепят по време на пътуването.

Така че каквото и да си цели - за по-нататъшно си образование, за да направи себе си по-продаваеми на работодателите или просто да се чувствате комфортно и уверено говори за един американец, образование в Колумбийския West College може да служи като ключ към разкриването на вашите мечти. Най-важното е, ние сме развълнувани да се запознаем с теб. Така че продължавайте напред и да мечтае. Нека да ви помогне да направите мечтите си в реалност. Не можем да чакаме, за да ви помогне да напишете успеха си история.

Най-топлата пожелания, Dr. Samuel N. Lee председател, Columbia College West

Места

Лос Анжелис

Address
3435 Wilshire Blvd., Suite 1700 Los Angeles, CA 90010
Лос Анжелис, Калифорния, Съединени Американски Щати