California Language Academy

Представление

Прочетете официалното описание

В Калифорнийската езикова академия, ние сме фамилна собственост и оперираме, бутиково, езиково училище, което третира всички наши ученици, персонал и партньори като част от семейството. Нашата мисия и нашата страст е да осигурим персонализирани, интимни и ангажиращи класове по английски език.

58649_Skjermbilde2017-10-17kl.11.37.47.png

Калифорнийската езикова академия се основава на идеята, че езикът е жив и жизнен. Той трябва да бъде опитен, за да бъде напълно оценен и разбран. Предлагаме часове за редовни и английски език в Лос Анджелис и Сан Диего. В Калифорнийската езикова академия, ние сме страстни да опознаем всеки човек, който ходи през нашите врати и излизаме от пътя си, за да създадем топло и персонализирано преживяване в класната стая. Това ни прави различни! Очакваме с нетърпение да ви посрещнем в нашето забавно и уникално семейство на Калифорнийската езикова академия!

Защо CLA?

59074_location.png Разполагаме с две красиви места в Южна Калифорния в Лос Анджелис и Сан Диего, които се намират в близост до ресторанти, магазини, атракции и плажове.
59076_intimateexperience.png Студентите не са само число, те са част от нашето семейство. Учителите и персоналът искат да ви опознаят. Имаме малки класове с максимум 10 ученика на класа за персонално внимание.
59075_studentservice.png Ние сме напълно акредитирани със специализиран мениджър на студентски услуги, който може да ви помогне с студентските визи, жилища, дейности и още много, за да имате уютен и автентичен опит.
59077_customizedsyllabi.png Уроците са съсредоточени върху учениците и се провеждат поне веднъж месечно навън за реални приложения. Забавлението е слънцето!
59078_accreditationandawards.png CLA е номинирана за наградата Star 2017 Best Languages ​​School в Северна Америка и 99% от нашите студенти биха ни препоръчали на своите приятели и семейства.
59080_idealclassromenvironment.png Размерите на нашите класове са малки и много разнообразни, за да се съсредоточат върху индивидуалните нужди на всеки студент. Имаме студенти от над 45 различни страни за отличен национален микс.
59079_bluebackground.png "Преди малко отидох в други училища, но никога не се чувствах така! Никога не се чувствах като част от едно голямо семейство! Всеки е толкова приятелски и топъл и цялото това пътуване е толкова забавно! Моето семейство, Меги, е идеално и Роланд толкова смешно! Не искам да се връщам у дома.

58636_Skjermbilde2017-10-17kl.11.40.36.png

Места

Лос Анжелис

Address
8632 S. Sepulveda Blvd, Suite # 205
California 90045 Лос Анжелис, Калифорния, Съединени Американски Щати

Сан Диего

Address
1133 Sixth Street
California 92101 Сан Диего, Калифорния, Съединени Американски Щати