Прочетете официалното описание

Бърз Преглед

За повече от 60 години, Cal State East Bay е служил в района на залива на Сан Франциско като част от системата на държавния университет в Калифорния, най-голямата система за висше образование в САЩ. CSUEB е известен с наградени програми, експертни инструкции, малки класове и силно персонализирана среда за обучение. Университетът се намира в красивия и културно разнообразен район на залива на Сан Франциско, където нашите ученици се възползват от възможностите за професионално развитие и кариера в Силиконовата долина и Северна Калифорния.

CSUEB е национално признат като един от най-разнообразните университети в САЩ, с чуждестранни студенти от над 60 страни, които представляват повече от 8% от общия брой на записаните ученици. Училището предлага образователни степени в 49 области и дипломи в 30 области.

Помещенията в сградата са безопасни, удобни и удобни, в просторни напълно обзаведени апартаменти. Нашият парков кампус в Хейуърд Хилс с изглед към залива на Сан Франциско се намира в жилищен район, който осигурява комфорт и сигурност на семейната общност.

Студентите могат да избират от повече от 120 академични, спортни, честни, религиозни, рекреационни и културни клубове и организации, както и да участват в спорта на NCAA Division, студентското управление и общественополезен труд.

110395_110248_StudentsalongRAWwalkway_UCom.jpg

колежи

  • Колеж по бизнес и икономика
  • Колеж по образование и съюзнически изследвания
  • Колеж по писма, изкуства и социални науки
  • Колеж по наука

Специални програми

Бакалавър по изкуства, бакалавър, бакалавър по изящни изкуства, бакалавърска програма за завършено висше образование, непълнолетни, магистър по изкуствата, магистърска програма, магистърска програма, магистър по бизнес администрация (магистър), магистър по публична администрация, магистър по социални науки Работа, удостоверителни програми, подготовка на отделни учебни предмети и сертификати, докторска степен по образование

49 бакалавърски степени, 51 непълнолетни, 34 магистърски степени, 24 пълномощни и сертификати, 1 докторска степен

Най-популярни специалности

Бизнес администрация, компютърни науки, здравни науки, индустриално инженерство, кинезиология, наказателно правосъдие, биология, биология, социология, предсесвирска грижа, човешко развитие.

Най-популярни пост-бакалавърски програми

Бизнес администрация, бизнес анализи, компютърни науки, управление на строителството, инженерно управление, администрация на здравеопазването, социална работа, статистика, публична администрация, патология на езика, консултиране и ориентиране, образователно лидерство.

Програми без степен

Американската езикова програма предлага обучение по английски език като подготовка за университетско обучение. Голямо разнообразие от програми за сертификати и шлюзове - включително условни допускания за студенти, пред-MBA програма и диплома за международен бизнес - предлагат отлични възможности за професионално и академично развитие. Чрез програмата за посещаващи студенти, международните студенти могат да изберат да учат в чужбина в Калифорния за лято, семестър или година.

110393_110249_IMG_2699-21.jpg

Уважаеми преподаватели

Cal State East Bay придоби национално признание за превъзходството на своя факултет и нашите преподаватели са посветени на вашия успех - в класната стая и извън нея. Нашето местоположение в средата на оживения район на Сан Франциско ни позволява да привлечем ангажирани членове на факултета, които не са само признати експерти в своите области, но често са световно известни в своите дисциплини, включително в областта на бизнеса, технологиите, обществените услуги, изкуството и образованието. Това ни позволява да ви предложим силен академичен курс на обучение и учебен план от реалния свят, който ще ви подготви за цял живот на лични постижения и успех в кариерата.

Практически възможности за обучение на чуждестранни студенти

В California State University, East Bay , нашата цел е да подготвим учениците за бъдещи кариери. Местоположението на Кал Стейт Ийст Бей в хълмовете с изглед към залива на Сан Франциско предлага повече от просто прекрасна гледка; Той също така поставя нашите студенти в идеалното място за кариерно развитие само на 30-40 минути път с кола от Сан Франциско и Силиконовата долина, където всяка година стотици наши студенти получават практическо обучение в стартиращи фирми, технологични гиганти, местни организации и международни компании, базирани в района на залива. CSUEB предлага както бакалавърски, така и магистърски програми в 24 одобрени STEM области, включително бизнес анализи, компютърни науки, индустриално инженерство, инженерно управление, дизайн на мултимедия / взаимодействие и статистика. Завършилите тези програми могат да кандидатстват за 2-годишно удължаване на STEM OPT.

110391_110250_Studentlife_CBE_lawn2_copy.jpg

История на университета

Cal State East Bay е изминал дълъг път през последните 60 години - имаше пет президенти, преминали пет различни имена и произвели хиляди завършили студенти, които са влезли в работната сила в региона.

Университетът първоначално е бил наречен Държавния колеж за окръг Аламеда, когато е официално създаден от Държавната асамблея на Калифорния през 1957 г. Церемониите за революция на сегашния кампус Хейуърд са проведени през февруари 1961 г. Духът проникваше в кампуса в идеалистичните месеци преди президента Джон Ф. Кенеди да бъде убит през ноември 1963 г., роден от идентификацията с новите програми на Кенеди. Следователно студентското тяло избра да се нарече Пионер, а първият талисман на Pioneer беше астронавт от космическата програма на НАСА Pioneer.

Разрастването на кампуса през 60-те години се осъществява в началото на 70-те години с няколко нови сгради, включително сградите на библиотеката и администрацията, Университетския театър и Робинсън Хол през 1971 г. и Студентския здравен център през 1973 г. Pioneer Heights, първият университетски университет собственост на студентски жилища в кампуса, отвори врати през 1987 г. В нея могат да се настанят 400 ученици, Pioneer Heights ще оспори репутацията на университета като "училище за пътуване" и ще предостави ново ядро на студентски живот в университета.

Университетът разшири обхвата си до окръг Контра Коста през 1992 г., като отвори сателитен университет в Конкорд, след което промени името си в California State University, East Bay през 2005 г., за да отрази новото си регионално позициониране. В трите университетски кампуса - наречени кампусът Хейуърд, кампусът на Конкорд и Центърът Оукланд - засилиха регионалното влияние на университета.

В средата на 2000-те години на кампуса Хейуърд се разраства ново строителство с изграждането на сградата за бизнес и технологии в Долината и Центъра за отдих и уелнес. Поради сеизмичната уязвимост, Уорън Хол, която от десетилетия е била сграда за подпис на университета, е разрушена на 17 август 2013 г. и впоследствие е заменена от новата студентска администрация и студентски

Тъй като университетът продължава да расте, той е известен най-вече с разнообразието си. От 2015-2017 г. Хрониката на Алманах на висшето образование определи студентското тяло на Cal State East Bay като най-разнообразно в континенталната част на САЩ.

* Информация за историята на университета е предоставена от изложбата на 60-та годишнина на библиотеката

Мисия

Cal State East Bay приветства и подкрепя разнообразно студентско тяло с академично богати културно значими обучителни преживявания, които подготвят учениците да приложат своето образование към смислена житейска работа и да бъдат социално отговорни участници в обществото. Чрез своите образователни програми и дейности университетът се стреми да отговори на образователните потребности и да допринесе за жизнеността на Източния залив, държавата, нацията и глобалните общности.

110392_110247__MG_6552.jpg

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

Диплома

California State University, East Bay

California State University, East Bay Diploma в международния бизнес предоставя на студентите образователна основа, необходима за работа и успех като бизнес лидери на меж ... [+]

Общ преглед на програмата

California State University, East Bay International Business Diploma (IBD), предоставя на студентите образователната фондация, необходима за работа и успех като бизнес лидери на международния пазар.

Преподавана от комбинация от световно признат California State University, East Bay преподаватели от California State University, East Bay и успешни мултинационални бизнес директори, тази цялостна международна програма за бизнес обучение може да обхваща теми, вариращи от международен маркетинг и международно право до международната бизнес стратегия и управление на веригата за доставки. Учениците могат също така да очакват високопоставени гост-лектори, които ще споделят конкретни и практически съвети по въпроси и проблеми, с които са се сблъсквали в международната сфера.... [-]

Съединени Американски Щати Хейуърд
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
8 седмици
Кампус
Научете повече на английски

Курсове

California State University, East Bay

Интензивната програма по английски език предлага голямо разнообразие от английски езикови умения, включително общ английски и английски език за академична подготовка. Уче ... [+]

Красивата зона на Сан Франциско

Районът на залива Сан Франциско е живописен, културен, социален и рекреационен център с мек климат през цялата година. Районът на залива предлага всички удобства на голяма столична обстановка. Студентският град Хейуърд в Cal State East Bay е само на 30-40 минути от Сан Франциско, Оукланд, Бъркли, Сан Хосе и Силиконовата долина. Кампусът на хълма е с изглед към залива на Сан Франциско и е заобиколен от жилищни квартали, с комфорт и сигурност на семейната общност.... [-]

Съединени Американски Щати Хейуърд
Януари 2020
Английски
Редовно обучение
8 седмици
Кампус
Научете повече на английски
California State University, East Bay

Програмата за посещение на студенти е предназначена да позволи на чуждестранни студенти, които отговарят на необходимите стандарти за владеене на английски език, да изпит ... [+]

Образованието и ученето идват в различни форми. Чрез програмата „Посещение на студенти” в California State University, East Bay , можете да изпитате калифорнийския начин на живот, американската култура, разнообразни хора и учени в едно от най-вълнуващите и уникални места в света - Сан Франциско. Останете за лято, семестър или повече. Независимо от времето, ще се впуснете в едно преживяване от живота си.... [-]

Съединени Американски Щати Хейуърд
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
9 - 16 седмици
Кампус
Научете повече на английски
California State University, East Bay

California State University, East Bay (CSUEB) предлага условно допускане до студенти, които са академично квалифицирани, но не отговарят на изискванията на английския ези ... [+]

California State University, East Bay (CSUEB) предлага условно допускане до студенти, които са академично квалифицирани, но не отговарят на изискванията на английския език. Студентите получават I-20 по Американската езикова програма (ALP) и писмо за условен прием, в което се посочва, че студентът ще бъде допуснат до университетска програма след завършване на изискването за английски език и успешно приключване на курсова работа по ALP.... [-]

Съединени Американски Щати Хейуърд
Януари 2020
Английски
Редовно обучение
8 седмици
Кампус
Научете повече на английски
California State University, East Bay

Предлагана в сътрудничество с Колежа по бизнес и икономика, Pre-Business Analytics е интензивна, интегрирана програма за бизнес курсове, подготовка за GMAT и критични ака ... [+]

California State University, East Bay , наречен от Принстънския преглед, е най-добрият в Западния колеж и най-доброто бизнес училище, е отличаваща се институция, която се отличава с академични постижения, лична среда за обучение, признати преподаватели и културно многообразие. MS Business Analytics (MSBA) е предназначена за студенти и бизнес професионалисти с опит в компютърните науки, статистиката и математиката, които искат да имат владеене на бизнес анализи, като бизнес анализи и анализи на големи данни. Програмата за предварителна бизнес анализ предлага както подготовка на GMAT, така и необходимите курсове, необходими за кандидатстване за допускане до програмата MSBA.... [-]

Съединени Американски Щати Хейуърд
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
8 седмици
Кампус
Научете повече на английски

Летни курсове

California State University, East Bay

Американската езикова програма в California State University, East Bay (ALP) предлага широка гама от висококачествени, английски език и други програми за студенти от цял ... [+]

Американската езикова програма в California State University, East Bay (ALP) предлага широка гама от висококачествени, английски език и други програми за студенти от цял свят. Независимо дали се интересувате от подобряване на вашия английски език, подготовка за университетско образование в САЩ, получаване на сертификат за следдипломна квалификация или преживяване на живот в американски университет, ние имаме програма за вас!... [-]

Съединени Американски Щати Хейуърд
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
5 дни
Кампус
Научете повече на английски

CSUEB Introduction for International Students

CSUEB's San Francisco Bay Area Location

Cultural Diversity at CSUEB #You Are Welcome Here

Time to Rise, Cal State East Bay

Address
Carlos Bee Boulevard,25800
94542 Хейуърд, Калифорния, Съединени Американски Щати