Central Pacific College

Представление

Прочетете официалното описание

Central Pacific College ( CPC ) преподава английски език, като се фокусира върху възможните цели, като се среща индивидуално с инструктори и използва персонализиран план за обучение. Central Pacific College стреми да предостави възможности за развитие на езикова и културна компетентност, необходими за функционирането в мултикултурна среда в Хавай и останалата част от англоговорящия свят.

Central Pacific College цени персонализираното обучение, високите стандарти за обучение и английския като ключ към мултикултурния свят. Central Pacific College може да отвори вратата за висше образование в англоговоряща държава.

Английският е глобален език и необходим инструмент за комуникация с хора от цял свят. Надяваме се, че чуждестранните студенти придобиват английски умения, за да успеят в света.

Поради тази причина се фокусираме върху качеството на класовете и ниските цени.

Студентите идват в Central Pacific College от различни места в Хонолулу, защото той е разположен в центъра. Колежът е на няколко минути от търговския център Ala Moana, парка Ala Moana Beach, Magic Island и центъра на Хонолулу.

Таксите за Central Pacific College са достъпни и се основават на продължителността на програмата. Колкото по-дълго стоите, толкова по-евтина е цената.

Учениците първоначално определят целите си и CPC помага на учениците да постигнат целите си с персонализиран учебен план.

Факултетът на Central Pacific College се ангажира да предоставя персонализирано обучение, планове за обучение и съвети на всички студенти след среща с тях по време на индивидуални консултации.

Central Pacific College са професионалисти с дългогодишен опит, обучение, пълномощия и желание да коригират учебните задачи. Всички инструктори следват Central Pacific College "мога да го направя", учебна програма, обединяваща студентските цели с ежедневни уроци. На разположение са много инструктори за допълнителна подкрепа на учениците.

Места

Хонолулу

Address
Kapiolani Boulevard,1221
96814 Хонолулу, Хавай, Съединени Американски Щати

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

Програми

В момента няма програми за показване

Моля, уточнете търсенето по-горе, разгледайте нашите най-търсени категории по-долу или направете търсене по ключова дума.


... or simply by choosing your degree: