Century College

Представление

Прочетете официалното описание

Century College е двугодишен общностен и технически колеж, разположен в езерото White Bear, Минесота. Като един от най-големите двугодишни колежи в Минесота, ние обслужваме почти 20 000 кредитни и некредитни студенти всяка година.

Ние предлагаме степени, дипломи, сертификати и курсове по общо образование и трансфер, бизнес, хуманни услуги, здравни науки, технологии, инженеринг, приложен дизайн, обучение на работната сила в индустриални и некредитни структури.

С различна студентска подкрепа и възможности за студентски живот, включително лека атлетика, студентски клубове и организации, театър в кампуса, Мултикултурен център, LGBTQ център, Център за ветерани и много други, Century College предлага приветлива и жизнена общност в кампуса. Чуйте от учениците за техния опит в Century College .

Като колеж „общност“, ние се грижим за нашето населено място. Ние сме ангажирани, свързани и имаме ресурс в рамките на нашите местни общности, включително K-12 и партньори от работната сила / индустрията.

Century College вдъхновява, подготвя и дава възможност на учениците да успеят в един променящ се свят.

Century College се гордее с това, че предлага приветлив, приобщаващ и оживен кампус за студенти и членове на общността. Чрез иновативни програми, които обучават завършилите за търсене на работни места в работната сила, като осигуряват принос за благотворителни каузи и доброволчески услуги, подпомагат и поддържат работни места в района, отдадеността на Century College към общността, културата и сътрудничеството има значение за над 50 години.

Century College е акредитиран от Комисията за висше обучение (HLC).

Места

White Bear Lake

Address
Century Avenue North,3300
55110 White Bear Lake, Минесота, Съединени Американски Щати

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

Програми

В момента няма програми за показване

Моля, уточнете търсенето по-горе, разгледайте нашите най-търсени категории по-долу или направете търсене по ключова дума.


... or simply by choosing your degree: