HIWASSEE COLLEGE

Представление

Прочетете официалното описание

Ние сме развълнувани си мисля за да стане част от Hiwassee общност! Ние сме тук, за да ви помогне с нищо и всичко, което трябва. Ние ще се радваме да отговорим на всички въпроси, които могат да имат за колеж от академичните среди за достъпност и извън него.

Влияния Hiwassee не се ограничават до непосредствена близост. 10,000 плюс възпитаници допринасят за общности в 44 държави и 28 страни. Някои от успешни възпитаници Hiwassee включват: министър-председател на Йордания, пенсиониран президент на American BMW операции, един Emory сърдечен хирург, а изпълнител на Бродуей. Само за няколко кратки години, ние се надяваме да бъде в състояние да включва вашето име сред нашите възпитаници проспериращи членове.

Нашата кампус е нараснал от едва седем декара до по-голям кампус, състоящи се от осемнадесет сгради, разположени върху 400 декара. Ние предлагаме разнообразие от университета паралелно и кариера / професионални програми, водещи до сътрудник на изкуствата, сътрудник на науката, сътрудник по приложни науки, бакалавър, и бакалавърска степен.

През последните години, Hiwassee е получил похвала за своята финансова помощ, академични и спортни програми и е класиран като един от петте най-достъпни частни колежи в Тенеси. Hiwassee преподаватели, студенти и спортни екипи също често получават щата, национално и дори международно признание. Вие може да бъде един от тези изключителни и добре признати студенти, докато тук в Hiwassee College!

Заобиколен от величието на Апалачите, вие ще откриете себе си, вдъхновени най Hiwassee College. Вдъхновен да станете по-, за да се постигне величието, и да изпълни мечтите си. В Hiwassee College, вие ще изпитате истинския живот, автентична общност, и приключения зад всеки ъгъл. Тук ще откриете колеж, която цени образование, високи постижения, индивидуалност, автентичност, вяра и взаимоотношения.

Истински живот.

Hiwassee College е място, където ученето идва в класната стая, но по-важното е, че идва от реалния свят опит. Може да се изненадате колко малко сте въвели бюрото пред себе си. Ученето е повече от ръце на. Това е реалния живот.

Общността.

Ние вярваме в общността тук. Това е място, където ще откриете целия живот отношения не само с вашите колеги, но дори и вашите преподаватели. Много от нашите студенти и преподаватели имат сходни цели, вярвания, и хобита, създаване на приятелства, които излизат извън класната стая.

Adventure.

С всеки ъгъл включите, ще намерите приключение. Лека атлетика си нещо? Имаме почти всеки спорт на разположение и винаги търсим талантливи нови състезатели. Още на походното тип? Тук можете да откриете себе си рафтинг надолу река от бързеи, туризъм предизвикателна пътека, или просто да приемаме величието на красивата природа.

Hiwassee College е колеж с богато наследство в областта на образованието, силна общност, фондация на вярата, и необуздан дух на приключение. Ученето е различно тук. Той е основан през вяра и изкована в съвършенство.

Предимства на Участие Hiwassee College - Arts College малкия либерални

Hiwassee College като малък, либерален колеж изкуства дава на студентите възможности за развитие на лидерски умения още в първи курс. Студентите имат възможност за изразяване чрез музиката си, театър, спорт, творческо писане, клубове и организации, и всичко това при разширяване на тяхното ниво на увереност в себе си в това, което те могат да станат.

Учениците ще имат по-голяма възможност за една по-една контакт с преподавателите и с академичните съветници, които могат да помогнат на студентите да се построява своя курс през учебната си кариера. Студентите, които често са в класове, преподавани от техните академични съветници, като им достатъчно възможности да задават въпроси за академични въпроси.

Hiwassee Кандидат професори са напълно отговорни за оценката на напредъка на студентите в курсовата работа. Тъй Hiwassee не предлага магистърски програми, както и в по-големите колежи, помощник-учители не се използват за преподаване или точкуване задачи. По-скоро, професори отделят време да се подготви внимателно ангажиращи учебни материали, прочетете студентски труд, предлагат подробни коментари и дават конструктивна обратна връзка за студенти.

Размер Limited клас дава възможност на преподаватели да определят и оценяват по писмена работа и проекти, като по този начин студентите широки възможности за развитие на критично мислене и комуникационни умения, необходими за да се развива успешно в днешния променящ се свят.

В Hiwassee, преподаването е основният фокус на факултета. Студентски живот и успех са студенти, което ние ценим най-много.

Ученици рядко ще са в един клас с повече от 25 студенти - най-много ще бъде в класа на по-малко от 20 ученици. Тази среда, дава по-голяма възможност за активно участие в дискусиите и да имат директно взаимодействие с професорите.

Осем-5-90 процента от всички класове се преподава от пълно работно време преподаватели.

Атлетика

Ние се гордеем с атлетично програмата на Hiwassee College, и по-голямата част от нашите студенти са участвали в екип или интрамурални спортове. Ние наемат студенти от цял ​​да бъде част от най-различни мъжки, спортни дамски включително: бейзбол, баскетбол, голф, футбол, софтбол, тенис, волейбол, конна, бас риболов, стрелба спорт и родео. В продължение на много спортисти, желаещи да продължат спортувате след гимназията, Hiwassee College предоставя перфектната възможност да се присъедините към нашия атлетично програма. Ние предлагаме много стипендии на талантливи спортисти от цялата страна. Ела да бъде част от нашия екип в Hiwassee College и "Go Tigers!"

Места

Madisonville

Hiwassee College

Address
225 Hiwassee College Dr.
37354 Madisonville, Тенеси, Съединени Американски Щати
Телефон
+1 800-356-2187