College Of The Desert

Представление

Прочетете официалното описание

College Of The Desert ( COD ) е един от над 115 колежа в Калифорния и жизненоважна част от най-голямата система на висшето образование в света. Управляващият орган на College Of The Desert е Desert Community College District, който има петима избрани членове в своя съвет на настоятелите и студентски настоятел, избран от студентския орган.

Като двугодишен колеж колежът предлага на трансфер на студенти достъпна възможност да започнат колеж и да се преместят в четиригодишна институция. College Of The Desert е източник номер едно за трансфер на студенти в Калифорнийския държавен университет в Сан Бернардино. College Of The Desert предлага също така много популярни професионални и технически програми, включително медицински сестри и здравни науки, дигитален дизайн и производство, управление на трева и декоративно градинарство, напреднали транспортни технологии, кулинарни изкуства и пълен набор от курсове по администрация на правосъдието в публичния сектор Учебно съоръжение на Академията за безопасност.

Места

Palm Desert

Address
Monterey Avenue,43500
92260 Palm Desert, Калифорния, Съединени Американски Щати

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

Програми

В момента няма програми за показване

Моля, уточнете търсенето по-горе, разгледайте нашите най-търсени категории по-долу или направете търсене по ключова дума.


... or simply by choosing your degree: