College of Marin

Представление

Прочетете официалното описание

Добре дошли в Колежа на Марин

Основана през 1926 г., Колеж по Marin е един от 113-обществена общински колежи в Калифорния. Има два кампуса да ви служи в красива Марин Каунти. Кампуса Kentfield се намира на около 11 минути северно от моста Голдън Гейт при 835 College Avenue в Kentfield. Campus Индийският Valley се намира на минути от ефектно 333 акра площ Ignacio Boulevard в Novato, CA.

Акредитация

Колеж по Марин е акредитиран от Комисията по акредитация за Общността и Junior колежи, и Western Асоциацията на училищата и колежите, институционална акредитация на орган, признат от Съвета за акредитация на висшето образование и на американското министерство на образованието.

Student Life

Приблизително 13,000 студенти се записват годишно в много изключителни класове кредит, noncredit, и общността образование на Колежа. Колежът е спечелила репутацията като качество образователна институция осигурява път за постижение и успех за ученици от всички възрасти и от всички сфери на живота.

С цел да даде на студентите възможностите, които те се нуждаят, и да се гарантира, че учениците да постигнат техните специфични цели и задачи, Колежът предлага сътрудник на изкуствата и сътрудник на специалности Наука. Колеж по Марин участва в гарантирани допускането до специфична Университета на Калифорния кампуси. Всяка година много международни студенти, завършили обучението в колежа на Марин са успешно прехвърлени в Калифорнийския университет в Бъркли, UCLA, и UC Davis, между другото. В допълнение, на Колежа има Transfer Center, който е с персонал с цел подпомагане на изискванията за предаване на студенти изследвания и прием.

Колежът предлага тридесет и три кариерни технически програми за образование (СТЕ), както и осигуряване на основни умения, Английски като втори език (ESL) образование, и за образование общност класове. програми CTE на Колежа осигуряват необходимите умения за успех в условията на глобално конкурентна работна сила. Независимо дали целта е професионално израстване, промяна в кариерата, или въвеждане на работната сила за първи път, Колеж на Марин предлага широка гама от програми, за да помогне на студентите да успеят.

Академични Катедри

Колеж по ангажимент Марин за образователна постижения се корени в осигуряването на равни възможности и насърчаване на успех за всички членове на нашата разнообразна общност, като предлага подготовка за трансфер до четири години колежи и университети, асоциирани градуса и сертификати, английски като втори език и ученето през целия живот.

Ние в момента предоставя академични програми в следните отдели:

Съюзническите здравни науки поведенческите науки бизнес информационни системи Кариера техническо образование общуване Консултиране Ранна детска възраст образование и развитие на детето English / Хуманитарни науки / Философия Фини / Визуални изкуства Живот и науки за земята математика Сценични изкуства Физическо възпитание, кинезиология, и лека атлетика Физически науки Социални науки Световни езици и култури

Места

Kentfield

College of Marin - Kentfield Campus

Address
835 College Avenue, Kentfield, CA 94904
94904 Kentfield, Калифорния, Съединени Американски Щати
Телефон
+1 415-457-8811

Новобранец

College of Marin - Indian Valley Campus

Address
1800 Ignacio Boulevard, Novato, CA 94949
Новобранец, Калифорния, Съединени Американски Щати
Телефон
+1 415-457-8811

Програми

Certificate
Асоциирана степен