College of du Page

Представление

Прочетете официалното описание

Сервиране нашия регион Свързване Нашата World От създаването си през 1967 г., Колеж по DuPage е отлежало в нещо много специално. Това е една общност колеж със сериозно влияние. Ние сме здраво вкоренени в общността, която предоставя нашия мандат, но решена да отразяваща нуждите и изискванията на постоянно променящия се свят.

От нашия факултет чрез нашата Съвет на настоятелите, ние разбираме значението на останалите относими на няколко нива: междуличностни, академични, граждански, културни и икономически. С постоянен око на регионални, национални и международни събития, Колеж по DuPage изпълнява мисията си като образователен и икономически агент на промяната за жителите, които обслужва.

Отвъд всички други съображения, все пак, ние сме педагози, посветени на идеята, че знанието е трансформиращ. Ние вярваме, че има няколко неща, по-мощни, отколкото ум ангажирани. Ние сме развълнувани от възможностите запалят, когато знанието се предава чрез съдържателен дискурс, в служба на реализирането на всеки един от пълния потенциал нашия член на общността.

Каним ви да разберете повече за институцията достъпни за вас и вашето семейство от световна класа, точно тук като у дома си.

Места

Глен Елин

College of DuPage

Address
College of DuPage425 Fawell Blvd.
Глен Елин, Илинойс, Съединени Американски Щати
Уебсайт