Community College of Baltimore County

Представление

Прочетете официалното описание

Добре дошли в Community College of Baltimore County . Вижте какво можете да бъдете!

От 1957 г. Community College of Baltimore County отвори вратите за достъпно, достъпно и висококачествено образование, даващо възможност на поколения жители на района да подобрят живота си и живота на другите.

Community College of Baltimore County предлага най-обширния избор в региона на програми за сертифициране, сертификати и работни места, които подготвят учениците за трансфер, влизане в работа и кариерно развитие в местни индустрии за растеж на работни места като бизнес, образование, здравеопазване, информационни технологии, киберсигурност, строителство и транспорт.

Всяка година над 63 000 студенти се записват в основните кампуси на колежа, разширителни центрове и онлайн, докато около 3 милиона се наслаждават на сценичните изкуства на колежа, галерии, планетариум и спортни съоръжения. Community College of Baltimore County се възползват от огромни икономии на обучение и гарантиран трансфер в училищата в системата на Университета в Мериленд, докато възпитаниците на програмата за отличие на Community College of Baltimore County преминават към много от най-селективните колежи и университети в страната, често на стипендии.

Community College of Baltimore County е национално признат за лидер в иновативните стратегии за обучение, сред най-добрите производители на асоциирани степени в страната. Определен е като Military Times Best College 2018.

Места

Catonsville

Address
South Rolling Road,800
21228 Catonsville, Мериленд, Съединени Американски Щати

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия