Community College of Philadelphia

Представление

Прочетете официалното описание

Защо да изберете нас?

Защото пътя си към Възможности започва тук

Добре дошли в колеж на Общността на Филаделфия, където повече от 685,000 души са се качили по пътя им на възможности от 1965 г. насам. Ние обслужваме разнообразно население на студенти, от последните завършилите средно образование, като се започне тук по пътя им към бакалавърска степен, за възрастни търси да промени кариера. На нашия Главна Campus или в някой от нашите три регионални центрове в рамките на Филаделфия, ние предлагаме удобство на нашите ученици трябва да се поберат класове в техните забързано ежедневие.

Ние се стремим да даде възможност на нашата общност чрез образование, едно лице в даден момент. Повече от 90 процента от нашите възпитаници да остане в зоната и ще засили нашата местна икономика. Това е нашата мисия, за да се подготви Филаделфийците за нова кариера или трансфер до четири години в колежа, така че те могат да постигнат своите образователни и професионални цели.

Възможности за трансфер

Колеж по Филаделфия Общността го прави лесно за вас да се прехвърлят кредити за период от четири години в колежа и се запишете на обучение долара, благодарение на нашите Dual Прием партньорства и споразумения за трансфер на програмата.

Прехвърляне на партньорства

Прекарайте през първите две години тук и да печелят си бакалавърска степен за по-малко - много по-малко. Нашите трансфер партньорства, наречени споразумения Dual прием, с 12 колежи и университети в региона го правят лесно да се прехвърли на друг колеж след спечелването на асоциирано степен тук. Плюс това, тези партньорства включват големи възможности за стипендии!

Допълнителни споразумения за трансфер

Изследване на много други споразумения за трансфер, които имаме в място с много колежи и университети от целия регион и извън него. Каквото и да си цели прехвърляне може да бъде, ние можем да ви помогне да стигнете до там.

Предимства на Dual Прием

Запазване на обучение от спечелването на асоциирано степен тук, преди да прехвърли Не обръщай такса за кандидатстване или санкции, ако не решат да участват Класирайте се за стипендии и може би други спестявания Получаване на услуги за подкрепа тук и на свой трансфер колеж избор Запознайте се с изискванията на програмата за резервиране на мястото си в колежа за прехвърляне Въведете избрания от Вас колеж с младши статус

Възможности за кариера

Колеж по Филаделфия Общността дава инструментите, от които се нуждаят, за да успее в работната сила днес. Нашите програми ви подготвят за високо търсене, устойчива промишленост, които се отличават добри заплати, стабилност на заетостта и възможностите за развитие. Ще се възползват от практически опит, развитие на умения устна и писмена комуникация и критично мислене упражнения. Всички наши програми се обучават в малки групи от специалната факултет, който ви дава персонално внимание, което заслужавате. И много програми са оформени и подобрена, като са участвали специалисти от местни фирми, които да гарантират, че всичко, което научите, е от значение и възнаграждаване.

College История на успеха

Тъй като отваря вратите си през 1965 г., Колеж на Филаделфия Общността се превърна в неразделна част от града и осигурява достъп до висше образование и специализирано обучение до разнообразна тялото на студенти, които ще влязат в регионална работна сила и укрепване на местната икономика. Колежът се радва на много успехи и постижения по пътя. С помощта на нашата общност и нашите студенти, ние продължаваме да се осигури качествено образование на лица, търсещи и двете по-добра работа и по-добро качество на живот.

Международни Студенти

Колеж по Филаделфия Общността предлага няколко ползи за студенти от цял ​​свят, които в момента представляват повече от 50 страни. Тук ще откриете един загрижен, персонализирана среда, като същевременно изпитва вълнение, култура и възможност на световно ниво град, който балансира история със съвременни удобства.

Колежът е асоцииран степен-отпускане институция предлага повече от 70 градуса и сертификати програми. Ние сме най-голямата степен, предоставящ институция във Филаделфия, но нашият интимен учебна среда позволява преподаватели да ви даде индивидуално внимание. Нашите консултанти са тук, за да отговори на вашите въпроси и тревоги, както и да ви помогне да се приспособят към живота в Съединените щати.

Всеки студент е специална част от нашия колеж общност. Нашият опитен персонал ще направят всичко възможно, за да ви помогне да направите преход към Съединените щати, Филаделфия и Колежа успешна.

Защо Международни Студенти изберете нас

Рентабилни, качествено образование

Колеж по Филаделфия Общността предоставя на достъпна образование и ще ви подготви за кариера или за трансфер до четири години колеж или университет. Много международни студенти избират да печелят асоциирано степен преди преместване на четири години в колежа, за да се даде време, за да свикне с студентския живот, печелят колеж кредити и да спестят пари.

Малките в размери

Средният размер на класа на Колежа е 22 души, което означава повече време, че преподавателите могат да прекарат с вас. Нашите инструктори се грижат за теб и да играят активна роля в подпомагането развиват силните си страни и цели.

Индивидуален Внимание

Всеки студент е специална част от нашия колеж общност. Ние ще ви помогне да разберете как да се регистрирате за класове и да намерят своя път из университета. Основният корпус на Колежа е управляема в размер, и това е удобно, достъпен чрез обществения транспорт. Нашият опитен персонал ще ви помогне да направите преход към Съединените щати, Филаделфия и Колежа успешна.

Английски като втори език (ESL) Program

То може да бъде от полза за вас, за да завършите някои английски класове, за да стане по-удобно с езика. След явяване на тест за поставяне и обсъждане на резултатите си с един съветник, ние ще ви помогнем да вземете класове, които най-добре отговарят на вашите нужди. Нашата ESL програма ще подобри английския си умения и ще ви позволи да получите най-доброто от вашия опит в Съединените щати.

Нашата международна общност

Колеж по Филаделфия Общността разполага с разнообразен и богата култура на населението студент, с повече от 150 чуждестранни студенти от повече от 50 различни страни, както и регионални студенти, които представляват много етноси. Може да се присъединят към Международната студентска организация, която планира еднодневни екскурзии и други дейности около Колежа. За да отпразнуват разнообразието, годишен Международен фестивал излага колеж общност към други култури. Филмови фестивали и събития с участието на конкретни националности също се провеждат през цялата година.

Нещо винаги се случва на територията на колежа. Обичате ли да спортува, или са студентски клубове по вашия стил?

Има десетки начини да се включите и да се срещнат с нови хора в Колежа. Ние предлагаме разнообразие от спортове за мъже и жени, в допълнение към повече от 40 студентски клубове и организации.

Идеално място

Разположен в близост до центъра на града и в близост до квартал музей Филаделфия, нашите основни Campus е лесно достъпен с влак, автобус или автомобил, и лесно можете да ходи между своите сгради. Колежът има и три регионални центрове в Североизточна, Северозападна и Западна Филаделфия, в допълнение към няколко квартални сайтове, за да служи най-добре на нашите ученици.

Филаделфия, разположен между Ню Йорк и Вашингтон, е един от най-старите градове и петата по големина в САЩ. Тук във втория по големина град на източното крайбрежие, както на Декларацията за независимост и Конституцията на Съединените щати са били написани. Освен богатата си гама от културни дейности, Филаделфия също предлага световна класа кухня, изключителен театър и изкуства област, и по-оживен нощен живот. Независимо дали се интересувате от проучване на миналото, живеещи на открито или посещаване на професионална спортно събитие, тази вълнуваща област има много да ви предложи.

Места

Филаделфия

Address
1700 Spring Garden Street
19130 Филаделфия, Пенсилвания, Съединени Американски Щати