Community Colleges of Spokane

Представление

Прочетете официалното описание

Community Colleges of Spokane

Основана през 1963 г., Community Colleges of Spokane е динамичен колеж, който обслужва над 30 000 студенти годишно в Източен Вашингтон. CCS е жизнена, всеобхватна учебна общност - с образователни възможности за ученици от всички възрасти и способности.

Ние сме местен колеж, състоящ се от две акредитирани колежи, Spokane Community College (SCC) и общностния колеж Spokane Falls (SFCC). В допълнение към обслужването на голямо градско и крайградско население в по-големия Спокейн, дистриктът предоставя образователни услуги на селските общности в регион с площ от 12 302 квадратни мили в Източен Вашингтон. Този регион включва всички области Spokane, Stevens, Whitman, Ferry, Pend Oreille, както и части от окръг Линкълн.

И двете колегии на CCS са акредитирани от Северозападната комисия за колежи и университети и се управляват от Държавния съвет на Вашингтон за общински и технически колежи.

 • 1144 Деца и семейства бяха обслужвани от Head Start и Early Head Start през последната година
 • 19,298 ученици, търсещи награда
 • 87.2% коефициент на заетост
 • Наградени 2 899 градуса

114384_114312_CCSscc-sfcc-Blue-vert-.png

Обществен колеж в Спокейн

Spokane Community College (SCC) е една от двете акредитирани институции на общинските колежи в Community Colleges of Spokane и една от най-големите общински колежи в щата. SCC е известен с водещите си програми в автомобилостроенето, авиацията, козметологията, кулинарното изкуство, здравеопазването, машинната обработка и заваряването, само за да назовем само няколко. Ние също така обучаваме и сертифицираме много професионалисти чрез нашия Център за обучение на стажанти и пътуващи и популярната Ависта / SCC Lineworker School. SCC предлага студенти по програми и програми за прехвърляне, за да отворите пътя си към четиригодишен колеж или университет. Основният кампус се намира в Spokane, със центрове в Colville, Newport, Republic, Ione и Inchelium.

Добре дошли в общностния колеж Спокейн

Spokane Community College (SCC) е известен с кариерни / технически програми, които осигуряват на завършилите работа в професии с високо търсене, както и изключителни възможности за трансфер. Ние обслужваме повече от 20 000 студенти всяка година в нашия главен университетски център в Източен Спокейн и центрове в Колвил, Инчелиум, Йоне, Нюпорт и Република, което прави СКС един от най-големите общински колежи в държавата.

Мисия и основни теми на SCC

Мисия

Spokane Community College предлага образователни възможности в готовност за колеж, обучение на работната сила и трансфер на университети, който отговаря на нуждите на различните общности, които обслужваме. Ние сме ангажирани с успеха на учениците чрез активно учене, динамични взаимоотношения и подкрепяща среда.

Основни теми

Колежът е идентифицирал четири основни теми за по-нататъшно определяне на мисията, която се използва за оценка на изпълнението на мисиите.

 • Развитие на работната сила
  • Професионалните технически сертификати и образователни програми на SCC са индустриален стандарт, подготвяйки учениците за входни позиции в тяхната дисциплина.
 • Академичен трансфер
 • Учениците, записани в курсове за академичен трансфер, са добре подготвени и успешни, тъй като прехвърлят курсовата си работа и / или степента си на сътрудник в следването на следващата стъпка в образователния си план.
 • Готовност на колежа
 • Програмите за подготовка на колеж отговарят на нуждите на студентите и ги подготвят за курсове на колежанско ниво, като им дават възможност да успеят академично, лично и професионално.
 • Студентски успех
 • На студентите се предоставя възможност да успеят в поддържана среда, която подобрява индивидуалния и професионален растеж чрез академично, лично и професионално развитие.

зрение

Spokane Community College е мястото, където учениците трансформират живота си и постигат целите си, обогатявайки нашите общности.

Основни ценности

Успех на студентите, върхови постижения, достъпност, приобщаване, сътрудничество, взаимно уважение, отзивчивост, учене през целия живот

Ти си тук

Каквато и да е целта ви, ние можем да ви помогнем да успеете. Повече от 50 години ние помагаме на хората да сменят работата си, да печелят образователни степени и да започнат нов живот.

Разгледайте опциите си

Разполагаме с повече от 120 програми, включително прехвърляне на степени и начини за подготовка за университет. Ние също така имаме много кариерни и технически програми като архитектура, информационни технологии, екологични науки и др.

Общински колеж в Спокан Фолс

Общинският колеж Спокейн Фолс (SFCC) е една от двете акредитирани институции на Community Colleges of Spokane . SFCC е образователен лидер, предлагащ достъпни програми с най-високо качество с преподаватели и персонал, посветен на отлично обучение и успех на студентите. Разполагаме с възможности за всеки, който иска да придобие кариера / техническа степен или сертификат, да се прехвърли в четиригодишен университет или да продължи образованието си с нашето разширяване, прилагано за бакалавърски програми. Нашият основен кампус се намира в западната част на Спокейн с места в Пулман, военновъздушната база Феършилд и онлайн.

Добре дошли в общинския колеж на Спокан Фолс

Spokane Falls Community College е образователен лидер, предлагащ достъпни програми с най-високо качество с преподаватели и персонал, посветен на отлично обучение и успех на студентите. Имаме възможности за кариерно-технически сертификати и дипломи, степени на трансфер и увеличаващ се брой бакалавърски програми за приложни науки. Ние обслужваме повече от 8000 студенти всяка година в нашия главен кампус, разположен в Западен Спокейн, нашия кампус в Pullman и Online.

Нашата мисия, основна тема,

Мисия

Общинският колеж „Спокейн Фолс“ отговаря на нуждите на нашата общност чрез повишаване на постиженията на учениците чрез качествени, достъпни възможности за обучение, които обхващат многообразието, насърчават справедливостта и насърчават глобалното съзнание.

Основни теми

Ние изпълняваме нашата мисия чрез пет основни теми:

 • Отлично обучение / обучение
  • Преподавателите, студентите и администрацията на SFCC се ангажират с високи постижения в обучението и обучението.
 • Студентско постижение
 • SFCC предоставя на учениците средства и възможности за постигане на целите си.
 • Широк достъп
 • SFCC отваря достъп за всички студенти чрез различни методи на преподаване, начини на обучение и услуги и места.
 • Разнообразие, справедливост, глобална осведоменост
 • SFCC подобрява разнообразието, насърчава справедливостта и подготвя учениците да живеят отговорно в една все по-глобална цивилизация.
 • Отзивчивост към нуждите на общността
 • SFCC отговаря на променящите се нужди на заинтересованите страни в общността чрез сътрудничество и иновации.

зрение

SFCC е образователен лидер и партньор с общността и региона в предоставянето на гъвкави, отзивчиви програми с най-високо качество. Нашите преподаватели и служители са посветени на успеха на учениците, културното обогатяване и ученето през целия живот в среда, фокусирана върху студентите, която насърчава личния и професионален растеж.

Основни ценности

 1. Академични превъзходства, в които и обучаемият и учителят са отговорни за ученето, което отразява интелектуалната жизненост, любопитството, креативността и строгостта.
 2. Академична свобода, в която признаваме свободата на словото, изразяването и идеите, както и правата на студентите, преподавателите и персонала, участващи в интелектуалното проучване в развитието на знанието.
 3. Сътрудничество в управлението и съвместна работа в партньорства, които признават синергията в резултат на широко участие и оценяване на всички гласове.
 4. Разнообразие в нашите студенти, преподаватели, персонал и общност с убеждението, че то обогатява нашето учене и растеж.
 5. Личностно съвършенство, което отразява целостта и грижата за цялата работа на колежа.
 6. Уважение един към друг като признание за разнообразен житейски опит и насърчаване на колегиалността, основаваща се на вярата в човешките права и достойнството на всеки индивид.
 7. Студентски успех, подобрен от нашите всеобхватни услуги за подкрепа, предназначени да помогнат на студентите да успеят.
 8. Екологично стопанисване, чрез което демонстрираме нашето уважение и отговорност за природната среда.

114385_114316_16.SFCC.ForeignExchange345.JPG

Места

Спокейн

Address
Spokane Community College,
1810 N Greene Street

WA 99217 Спокейн, Вашингтон, Съединени Американски Щати

Спокейн

Address
Spokane Falls Community College
3410 W. Fort George Wright Drive

WA 99224 Спокейн, Вашингтон, Съединени Американски Щати