Прочетете официалното описание

Community Colleges of Spokane

Основана през 1963 г., Community Colleges of Spokane е динамичен колеж, който обслужва над 30 000 студенти годишно в Източен Вашингтон. CCS е жизнена, всеобхватна учебна общност - с образователни възможности за ученици от всички възрасти и способности.

Ние сме местен колеж, състоящ се от две акредитирани колежи, Spokane Community College (SCC) и общностния колеж Spokane Falls (SFCC). В допълнение към обслужването на голямо градско и крайградско население в по-големия Спокейн, дистриктът предоставя образователни услуги на селските общности в регион с площ от 12 302 квадратни мили в Източен Вашингтон. Този регион включва всички области Spokane, Stevens, Whitman, Ferry, Pend Oreille, както и части от окръг Линкълн.

И двете колегии на CCS са акредитирани от Северозападната комисия за колежи и университети и се управляват от Държавния съвет на Вашингтон за общински и технически колежи.

 • 1144 Деца и семейства бяха обслужвани от Head Start и Early Head Start през последната година
 • 19,298 ученици, търсещи награда
 • 87.2% коефициент на заетост
 • Наградени 2 899 градуса

114384_114312_CCSscc-sfcc-Blue-vert-.png

Обществен колеж в Спокейн

Spokane Community College (SCC) е една от двете акредитирани институции на общинските колежи в Community Colleges of Spokane и една от най-големите общински колежи в щата. SCC е известен с водещите си програми в автомобилостроенето, авиацията, козметологията, кулинарното изкуство, здравеопазването, машинната обработка и заваряването, само за да назовем само няколко. Ние също така обучаваме и сертифицираме много професионалисти чрез нашия Център за обучение на стажанти и пътуващи и популярната Ависта / SCC Lineworker School. SCC предлага студенти по програми и програми за прехвърляне, за да отворите пътя си към четиригодишен колеж или университет. Основният кампус се намира в Spokane, със центрове в Colville, Newport, Republic, Ione и Inchelium.

Добре дошли в общностния колеж Спокейн

Spokane Community College (SCC) е известен с кариерни / технически програми, които осигуряват на завършилите работа в професии с високо търсене, както и изключителни възможности за трансфер. Ние обслужваме повече от 20 000 студенти всяка година в нашия главен университетски център в Източен Спокейн и центрове в Колвил, Инчелиум, Йоне, Нюпорт и Република, което прави СКС един от най-големите общински колежи в държавата.

Мисия и основни теми на SCC

Мисия

Spokane Community College предлага образователни възможности в готовност за колеж, обучение на работната сила и трансфер на университети, който отговаря на нуждите на различните общности, които обслужваме. Ние сме ангажирани с успеха на учениците чрез активно учене, динамични взаимоотношения и подкрепяща среда.

Основни теми

Колежът е идентифицирал четири основни теми за по-нататъшно определяне на мисията, която се използва за оценка на изпълнението на мисиите.

 • Развитие на работната сила
  • Професионалните технически сертификати и образователни програми на SCC са индустриален стандарт, подготвяйки учениците за входни позиции в тяхната дисциплина.
 • Академичен трансфер
 • Учениците, записани в курсове за академичен трансфер, са добре подготвени и успешни, тъй като прехвърлят курсовата си работа и / или степента си на сътрудник в следването на следващата стъпка в образователния си план.
 • Готовност на колежа
 • Програмите за подготовка на колеж отговарят на нуждите на студентите и ги подготвят за курсове на колежанско ниво, като им дават възможност да успеят академично, лично и професионално.
 • Студентски успех
 • На студентите се предоставя възможност да успеят в поддържана среда, която подобрява индивидуалния и професионален растеж чрез академично, лично и професионално развитие.

зрение

Spokane Community College е мястото, където учениците трансформират живота си и постигат целите си, обогатявайки нашите общности.

Основни ценности

Успех на студентите, върхови постижения, достъпност, приобщаване, сътрудничество, взаимно уважение, отзивчивост, учене през целия живот

Ти си тук

Каквато и да е целта ви, ние можем да ви помогнем да успеете. Повече от 50 години ние помагаме на хората да сменят работата си, да печелят образователни степени и да започнат нов живот.

Разгледайте опциите си

Разполагаме с повече от 120 програми, включително прехвърляне на степени и начини за подготовка за университет. Ние също така имаме много кариерни и технически програми като архитектура, информационни технологии, екологични науки и др.

Общински колеж в Спокан Фолс

Общинският колеж Спокейн Фолс (SFCC) е една от двете акредитирани институции на Community Colleges of Spokane . SFCC е образователен лидер, предлагащ достъпни програми с най-високо качество с преподаватели и персонал, посветен на отлично обучение и успех на студентите. Разполагаме с възможности за всеки, който иска да придобие кариера / техническа степен или сертификат, да се прехвърли в четиригодишен университет или да продължи образованието си с нашето разширяване, прилагано за бакалавърски програми. Нашият основен кампус се намира в западната част на Спокейн с места в Пулман, военновъздушната база Феършилд и онлайн.

Добре дошли в общинския колеж на Спокан Фолс

Spokane Falls Community College е образователен лидер, предлагащ достъпни програми с най-високо качество с преподаватели и персонал, посветен на отлично обучение и успех на студентите. Имаме възможности за кариерно-технически сертификати и дипломи, степени на трансфер и увеличаващ се брой бакалавърски програми за приложни науки. Ние обслужваме повече от 8000 студенти всяка година в нашия главен кампус, разположен в Западен Спокейн, нашия кампус в Pullman и Online.

Нашата мисия, основна тема,

Мисия

Общинският колеж „Спокейн Фолс“ отговаря на нуждите на нашата общност чрез повишаване на постиженията на учениците чрез качествени, достъпни възможности за обучение, които обхващат многообразието, насърчават справедливостта и насърчават глобалното съзнание.

Основни теми

Ние изпълняваме нашата мисия чрез пет основни теми:

 • Отлично обучение / обучение
  • Преподавателите, студентите и администрацията на SFCC се ангажират с високи постижения в обучението и обучението.
 • Студентско постижение
 • SFCC предоставя на учениците средства и възможности за постигане на целите си.
 • Широк достъп
 • SFCC отваря достъп за всички студенти чрез различни методи на преподаване, начини на обучение и услуги и места.
 • Разнообразие, справедливост, глобална осведоменост
 • SFCC подобрява разнообразието, насърчава справедливостта и подготвя учениците да живеят отговорно в една все по-глобална цивилизация.
 • Отзивчивост към нуждите на общността
 • SFCC отговаря на променящите се нужди на заинтересованите страни в общността чрез сътрудничество и иновации.

зрение

SFCC е образователен лидер и партньор с общността и региона в предоставянето на гъвкави, отзивчиви програми с най-високо качество. Нашите преподаватели и служители са посветени на успеха на учениците, културното обогатяване и ученето през целия живот в среда, фокусирана върху студентите, която насърчава личния и професионален растеж.

Основни ценности

 1. Академични превъзходства, в които и обучаемият и учителят са отговорни за ученето, което отразява интелектуалната жизненост, любопитството, креативността и строгостта.
 2. Академична свобода, в която признаваме свободата на словото, изразяването и идеите, както и правата на студентите, преподавателите и персонала, участващи в интелектуалното проучване в развитието на знанието.
 3. Сътрудничество в управлението и съвместна работа в партньорства, които признават синергията в резултат на широко участие и оценяване на всички гласове.
 4. Разнообразие в нашите студенти, преподаватели, персонал и общност с убеждението, че то обогатява нашето учене и растеж.
 5. Личностно съвършенство, което отразява целостта и грижата за цялата работа на колежа.
 6. Уважение един към друг като признание за разнообразен житейски опит и насърчаване на колегиалността, основаваща се на вярата в човешките права и достойнството на всеки индивид.
 7. Студентски успех, подобрен от нашите всеобхватни услуги за подкрепа, предназначени да помогнат на студентите да успеят.
 8. Екологично стопанисване, чрез което демонстрираме нашето уважение и отговорност за природната среда.

114385_114316_16.SFCC.ForeignExchange345.JPG

Програми с обучение на:
 • Английски

Това училище също предлага:

Асоциирана степен

Community Colleges of Spokane

Ако сте творчески човек, който обича да изразява себе си артистично, една степен по изкуство може да доведе до перфектната кариера за вас. В тази програма ще развиете сво ... [+]

Изящни изкуства

За програмата

Ако сте творчески човек, който обича да изразява себе си артистично, една степен по изкуство може да доведе до перфектната кариера за вас.

В тази програма ще развиете своята страст и благодарност към изкуството, докато завършвате фундаменталните курсове, необходими за прехвърляне в четиригодишен университет, колеж или училище по изкуства. Ще развиете своите артистични умения и техники чрез преподавателска подготовка и практически упражнения по керамика, рисуване, живопис, графика или скулптура.... [-]

Съединени Американски Щати Spokane
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски
Community Colleges of Spokane

Искате ли да получите бакалавърска степен по бизнес администрация? SCC е чудесно място за започване. С нашата степен АА или степен на директно прехвърляне (DTA), можете д ... [+]

За програмата

Искате ли да получите бакалавърска степен по бизнес администрация? SCC е чудесно място за започване. С нашата степен АА или степен на директно прехвърляне (DTA), можете да влезете в университетска програма като младши и да завършите бакалавърска степен по бизнес администрация, икономика или предшестващо право.

В тази програма вие ще работите в тясно сътрудничество със съветник или преподавателски съветник, за да бъдете сигурни, че вашите занятия ще се прехвърлят така, както искате. По-голямата част от студентите вземат бизнес статистика, икономика, международен бизнес и счетоводни курсове.... [-]

Съединени Американски Щати Spokane
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски

Асоциирана степен по приложни науки

Community Colleges of Spokane

Независимо дали искате да работите в семейна ферма, за компания за доставка на селскостопански продукти или за местна, щатска или федерална агенция, тази програма може да ... [+]

За програмата

Ако се интересувате от агробизнес и земеделие, селскостопанската бизнес програма може да бъде за вас. Независимо дали искате да разширите кариерата си в селското стопанство на следващо ниво или искате обучение, за да получите заетост на първо ниво в големите агробизнес и селскостопански отрасли на нашия регион, цялостното обучение на програмата е предназначено да ви подготви за успех.... [-]

Съединени Американски Щати Spokane
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски
Community Colleges of Spokane

Ако сте въображение и се наслаждавате на създаването на красиви вътрешни пространства, кариерата на интериорен дизайнер може да бъде перфектно пригодена. В тази програма ... [+]

Вътрешен дизайнЗа програмата

Ако сте въображение и се наслаждавате на създаването на красиви вътрешни пространства, кариерата на интериорен дизайнер може да бъде перфектно пригодена.

В тази програма ще се научите да съчетавате творчеството с техническите елементи за проектиране на жилищни и търговски интериори. Курсове както в областта на науката, така и в областта на изкуството - съчетани с практиката в студиото - ще изграждат професионалните ви умения за решаване на проблеми, рисуване, текстил и материали, практики за устойчив дизайн, компютърно проектиране и други области, необходими за успеха в областта ,... [-]

Съединени Американски Щати Spokane
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски
Community Colleges of Spokane

Програмата AAS за информационни технологии е предназначена да предостави на студентите възможности в няколко области на информационните технологии. Тази степен гарантира, ... [+]

Информационни технологии

Програмата AAS за информационни технологии е предназначена да осигури на студентите възможности в няколко области на информационните технологии:

Умения за инсталиране и поддръжка на компютри и мрежи.Бизнес компютърни умения, включително ежедневни операционни системи и приложни програми.Умения за сигурност и съдебна медицина.Различни интернет и мрежови умения, включително дизайн на уеб страници, програмиране на клиент / сървър, инсталиране и поддръжка на уеб сървър.Прехвърляне на опция към четиригодишна институция.... [-]
Съединени Американски Щати Spokane
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски
Community Colleges of Spokane

В тази програма ще се научите да инспектирате, обслужвате и поправяте самолети и хеликоптери от всякакъв мащаб. Одобрените от Федералната авиационна администрация (FFA) к ... [+]

Технологии за авиационна поддръжка

За програмата

Ако обичате самолети и се наслаждавате на фиксирането на неща с инструменти, кариерата на авиационен техник може да се окаже подходяща.

В тази програма ще се научите да инспектирате, обслужвате и поправяте самолети и хеликоптери от всякакъв мащаб. Одобрените от Федералната авиационна администрация (FFA) курсове осигуряват добре закръглено образование в авиационната механика. Ще придобиете практически опит в работата с конструкции на въздухоплавателни средства, двигатели, хидравлика, електрически инсталации, летателни инструменти и други авиационни компоненти и системи.... [-]

Съединени Американски Щати Spokane
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски
Community Colleges of Spokane

Ако сте организирани и ефективни дори когато работите под напрежение и жонглирате с различни задачи, се наслаждавайте на нови неща, физически годни, като да работите като ... [+]

Управление на хотели и ресторанти

Мечтаете ли да живеете в далечно, екзотично място или любимо място за бягство по-близо до дома? Планинските хижи, морски и ски курорти - и вашият роден град - се нуждаят от хора, които са опитни в управлението на хотели и ресторанти. Нашите възпитаници се радват на позиции като оперативни мениджъри, специалисти по продажби и маркетинг, служители в офиса и нощни одитори. Също така управляват мотели, ресторанти, банкети и кетъринг услуги, яхтени пристанища, барове, трапезарии и отделения за хотелски стаи.... [-]

Съединени Американски Щати Spokane
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски

Бакалавърска програма Pathway

Community Colleges of Spokane

SFCC STEM Pathway служи на студентите, които търсят кариера, базирана в областта на науката, технологиите, инженерството и математиката, като им предоставя възможност да ... [+]

Какво е STEM?

SFCC STEM Pathway служи на студентите, които търсят кариера, базирана в областта на науката, технологиите, инженерството и математиката, като им предоставя възможност да се прехвърлят към избрания от тях университет като големи готови младежи. Подкрепена от редица курсове, които включват физика, базирана на математика, химия през цялата година на органичната химия, математика чрез диференциални уравнения, статика, динамика и подобни основни курсове в живота, физиката и компютърните науки, учениците могат да приемат ползите на нашия акцент върху достъпа и качеството на обучението, като същевременно изграждаме солидна основа за класическите степени STEM бакалавърска степен. За тези студенти, които търсят работа веднага след завършване на програма SFCC, ние предлагаме 2-годишна степен по информационни технологии, която може да доведе директно до заетост и до 4-годишна степен Applied Baccalaureate от SFCC в информационните системи и технологии или Cyber Security. Допустимите студенти могат да участват в програмата „Математически инженерни науки” (MESA).... [-]

Съединени Американски Щати Spokane
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски

Диплома

Community Colleges of Spokane

Ние предлагаме програма за завършване на гимназията (HSC) за квалифицирани международни ученици от средните училища, които искат да започнат своето образование. Можете да ... [+]

Международна програма за завършване на гимназията

Ние предлагаме програма за завършване на гимназията (HSC) за квалифицирани международни ученици от средните училища, които искат да започнат своето образование. Можете да спестите време и пари, като изпълните две програми едновременно. Студентите в тази програма могат да печелят диплома за средно образование във Вашингтон и едновременно с това и диплома за асоциирана работа.... [-]

Съединени Американски Щати Spokane
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски

Курсове

Community Colleges of Spokane

Програмата за интензивен английски език (IELP) е изключителна, напълно акредитирана езикова програма, която помага на чуждестранни студенти от цял свят да развият своите ... [+]

Интензивен английски езикИскате ли да подобрите английския си език?

Програмата за интензивен английски език (IELP) е изключителна, напълно акредитирана езикова програма, която помага на чуждестранни студенти от цял свят да развият своите английски езикови умения. Предлага се в общинския колеж Spokane Falls.

Вие бързо ще развиете уменията си по английски език и ще придобиете академична и културна компетентност, от която се нуждаете, за да успеете.... [-]

Съединени Американски Щати Spokane
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
7 - 11 седмици
Кампус
Научете повече на английски
Address
Spokane Community College, 1810 N Greene Street
WA 99217 Spokane, Washington, Съединени Американски Щати
Address
Spokane Falls Community College 3410 W. Fort George Wright Drive
WA 99224 Spokane, Washington, Съединени Американски Щати