Delaware County Community College

Представление

Прочетете официалното описание

DCCC Фасада

Колеж Делауър Каунти (DCCC) Е акредитиран, публичен двугодишен колеж, намиращ се в средства, Пенсилвания, Колежът служи 12 500 студенти, Включително повече от 200 чуждестранни студенти Отвъд 50 страни. DCCC Студентите се радват на безопасен, високотехнологичен кампус, заобиколен от природата, с лесен достъп до динамичния и исторически град Филаделфия, който е на 22 километра. Най- Колеж оферти 40+ градусови програми За чуждестранни студенти. Студентите могат да завършат 2-годишна асоциирана степен и да преминат на 4-годишна бакалавърска програма, ако желаят. Нашата служба за трансфер има партньорство с повече от 40 колежа и университета, за да формира двустранни и гарантирани договори за приемане и споразумения за същностно съставяне. Нашето местоположение в крайградски Филаделфия Дава възможност на учениците да посетят тези и много други училища на източното крайбрежие на САЩ

DCCC Дава на чуждестранните студенти достъп до отлични програма ESL; Индивидуално внимание от страна на професорите чрез малки класове (средно 20 ученика); И един по един съветващ за академични, имиграционни и лични проблеми.

Отворете правилата за приемане

За да бъдат допуснати в колеж, TOEFL, IELTS, SAT и ACT резултати НЕ са необходими. По време на ориентацията, учениците ще бъдат тествани и поставени на подходящите нива на английски и математически класове. Предлагаме програма за ESL за студенти, които може да се нуждаят от допълнителни курсове по английски език. Въпреки че не се изискват за приемане, ако имате резултати от тестовете, те могат да се използват за целите на настаняването. Резултатите трябва да са актуални в рамките на 5 години.

  • Точка за TOEFL iBT от 80+, оценка TOEFL PBT от 550+ или оценка IELTS от 6,5+ ще ви даде право да вземете теста за английски език (а не ESL теста за позициониране). - Резултат SAT Reading от 500 или ACT Reading Оценка от 18 квалифицира студентите да се регистрират за английски състав I (ENG 100).
  • Математическа оценка по САТ от 500+ или ACT математически рейтинг от 20+ квалифицира студентите да се регистрират за класове по математика на съответното ниво.
DCCC студенти

Животът на кампуса

Media, Пенсилвания е удобна крайградска общност, известна като "Градът на всички". Тя е безопасна и тиха с удобни магазини, театри, ресторанти и апартаменти. Лесният за ползване обществен транспорт от медиите Ви свързва с оживения град Филаделфия. Филаделфия е известна с историята си и е един от важните глобални центрове на Америка за бизнес, здравеопазване, образование и култура. Градът предлага исторически и културни съкровища като Liberty Bell и музеите от световна класа, включително Музея на изкуствата във Филаделфия, Конституционния център и фондация Барнс. От DCCC студентите могат да изследват Ню Йорк (2 часа), Вашингтон (2.5 часа), Балтимор и Бостън, както и красиви плажове и планини.

Доброто заобикаляне на образованието, включващо дейности, спорт и участие на общността, впечатлява потенциалните трансферни училища, увеличава вашите възможности за трансферни стипендии и призиви към бъдещи работодатели. Ето защо Delaware County Community College предлага редица дейности, които да ви помогнат да подобрите вашето учене, да укрепите доверието и да ви даде истинско чувство за общност. Извънкласни дейности, от лека атлетика до академични клубове и студентско правителство, те обединяват с хора от всички сфери на живота - хора като теб, които трансформират своя живот и възможности чрез преследване на нови знания и умения.

DCCC Campus

Student жилища

DCCC е горд да предложи на студентите редица жилищни опции, включително помощта на координатора на жилищното настаняване, който работи в офиса на International Student Services.

Студентите, които искат да имат истински американски опит да живеят със семейство, могат да изберат нашата програма Homestay. Студентите в програмата ще живеят с приемно семейство и ще имат частна обзаведена спалня, ползване на домашните помещения и взаимодействие с приемното семейство. Включени са спално бельо, кърпи, всички услуги и 2 хранения на ден. В допълнение към редовните приемни семейства, има ограничен брой хоспитализирани местонахождения без храна. Тези разположения осигуряват всичко, освен хранене. Студентът ще отговаря за собствените си пазаруване и готвене.

Някои студенти предпочитат да живеят в независими, споделени жилища с други студенти и без домакин - което е известно като студентски жилище. Къщата е напълно обзаведена и оборудвана. Всеки ученик има частна спалня и споделя всички останали стаи, включително бани, всекидневна и трапезария, както и кухня. Учениците са отговорни за собствените си ястия. Специфичното споразумение и месечната такса се определят от собственика на дома. Съществуват и множество възможности за живеене в кварталите в колежите. Градовете в близост до колежа включват Медии, площад Нютаун, Бормал и Хавъртаун.

DCCC CampusDCCC Campus

Места

Филаделфия

Delaware County Community College - Marple Campus

Address
901 S. Media Line Rd, Media
PA 19063 Филаделфия, Пенсилвания, Съединени Американски Щати
Уебсайт
Телефон
+1 610-359-5050

Програми

Асоциирана степен по науки
Асоциирана степен по приложни науки
Ассоциирана степен по изкуства
Това училище също предлага: