Deep Springs College

Представление

Прочетете официалното описание

Мисията на Deep Springs College е да подготви младите хора за живот в услуга на човечеството. Лидерството и просветеното обслужване са целите на Deep Springs, който изпълнява образователната си мисия, като въвежда учениците в интензивен контакт с природата, работата и идеите.

Предизвикателната и всеобхватна образователна програма на Deep Springs е предназначена за няколко от най-обещаващите студенти, постъпващи в колеж всяка година. Колежът прилага стабилни принципи на преподаване и учене до техните практически граници. Базиран на ранчо за добитък в изолирана пустинно-планинска долина, колежът дава възможност на своите студенти да изпитат и поемат целогодишна отговорност за до голяма степен самоподдържаща се общност, ранчо и ферма, като същевременно изисква от тях да участват в двугодишен либерален програма с отличия за изкуства. Програмата предоставя учебната програма, необходима за придобиване на степен на асоцииран изкуство. Ученето се стреми да решава реални проблеми, както практически, така и социални, за радост от интелектуалното разбиране и хуманните действия.

Места

Big Pine

Address
250 Deep Springs Ranch Road
Highway 168
Big Pine, CA 93513

CA 93513 Big Pine, Калифорния, Съединени Американски Щати

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

Програми

В момента няма програми за показване

Моля, уточнете търсенето по-горе, разгледайте нашите най-търсени категории по-долу или направете търсене по ключова дума.


... or simply by choosing your degree: