Epic Flight Academy

Представление

Прочетете официалното описание

Epic Flight Academy Е стратегически разположен на KEVB - Ню Смирна бряг Общинско летище във Флорида, САЩ. Обучението по полета е нашият фокус в Epic Flight Academy от 1999 г. насам и се гордеем с нашия постоянен растеж и способност да предоставяме на студентите пътека за постигане на професионални пилотни мечти. През годините сме разработили нашите индивидуални курсове в пълен пакет опит, осигурявайки на нашите студенти цялостно обучение с необходимите изисквания за постигане на пилотните цели на кариерата.

Студенти, които пътуват от повече от 70 страни по света, за да премине обучение в Flight Academy, осъзнаваме, че има големи очаквания относно капацитета ни да ги уредим за успех и да сме информирани за изискванията на тяхната гражданска авиация. В академията за епични полети студентите ще намерят пълен курс за летателно обучение, създаден специално за най-изтъкнатите авиационни власти в света: FAA, EASA, UAEAC, DGCA, CAAV, ANAC, AAC, GCAA, GACA ... и много други.

Разбираме, че е трудно, тъй като студентният пилот напълно разбира цялата необходима полетна подготовка, още по-малко знае, ако е на правилната пътека въз основа на целите си. Както повечето от нашите дипломирани пилоти ще ви кажат, без възможностите за обучение на Epic в пълен курс, те ще бъдат загубени в пилотното кариерно пътуване. Отпуснете се и остави нашия обучен екип по приготовления да ви води в правилната посока към професионалната ви кариера като професионален пилот.

Възможностите за обучение на летателните академи на епичните полети

Независимо дали искате да станете търговски пилот, имате нужда от лиценз за частен пилот или сте имали предишно полетно обучение, нашето полетно училище е за вас! Нашият кампус предлага пилотно училищно обучение, включващо обучение както на FAA, така и на EASA с теория ATPL.

Международни и американски граждански пилотни кариерни курсове: Epic предлага пълен курс на полетно обучение от нула опит до комерсиален многомоторен пилот. Очакваното време за обучение на полета е 8-10 месеца, в зависимост от общото време. Обучителният курс "Zero to Hero" е създаден за студенти, които да завършат пилотното си обучение и да започнат кариерата си за по-малко от година!

Места

Нов плаж Смирна

Epic Flight Academy: Epic Aviation Inc.

Address
600 Skyline Drive
New Smyrna Beach
FL 32168


32168 Нов плаж Смирна, Флорида, Съединени Американски Щати
Телефон
+1 386-409-5583