Eastern Wyoming College

Представление

Прочетете официалното описание

Основана през 1948 г. в Торингтън, Уайоминг, разположена в окръг Гошен, Eastern Wyoming College днес обслужва почти 1937 студенти в кредитни курсове и над 5912 ученици в некредитни дейности. Колежът спонсорира аутрич програми в графствата Converse, Crook, Niobrara, Platte и Weston.

Eastern Wyoming College ще бъде иновативна учебна среда за академични постижения и обогатяване на общността, която защитава успеха на учениците.

Успехът на учениците е нашият първи приоритет; като учебна общност ние предоставяме възможности, които дават възможност на учениците да постигнат целите си и да обогатят нашия уникален регион чрез работа, партньорства и постижения на учениците.

Eastern Wyoming College обгръща култура, съответстваща на нашите разнообразни общности, учащи и общество. Чрез активен диалог ние се ангажираме да обогатяваме живота на нашите студенти, преподаватели, персонал и общност, като осигуряваме безопасен и безплатен обмен на идеи, знания и перспективи. От основно значение за нашата мисия е динамичното разбиране на многообразието, което включва, но не се ограничава до: възраст, култура, етническа принадлежност, пол, класа, вяра, ориентация и перспектива. Разнообразието в EWC формира основата на нашите ценности, умения и обучение - кулминация в нормите за това как изграждаме взаимоотношения, общуваме и разрешаваме конфликти. Като институция ние утвърждаваме цялостното разбиране за многообразието и се стремим да насърчим среда за неговия растеж, подкрепа и бъдеще, тъй като разкрива кои сме днес и кои ще станем утре.

Места

Torrington

Address
West C Street,3200
82240 Torrington, Уайоминг, Съединени Американски Щати

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия