Evergreen Valley College

Представление

Прочетете официалното описание

В Evergreen Valley College всички сме за нашите студенти и се гордеем с подхода си към образованието и успеха на студентите.

Нашите студенти зависят от нас, за да осигурим образование, което да ги подготви за успех, когато преминат в университет. Те зависят от нас, за да ги научим на уменията, от които се нуждаят, за да влязат в работната сила, и да ги учим и предизвикваме през целия им живот.

Нашите ученици ни се доверяват и ние приемаме тази отговорност сериозно. Докато създаваме графици за часове и обмисляме нови програми и услуги, успехът на учениците е в основата на всяко решение, което вземаме. Ние поставяме техните реалности на първо място. Ще се нуждаят ли от помощ за езиковите умения? Носят ли други отговорности като деца или работа на пълен работен ден? Първи ли са в семейството си, които посещават колеж?

Каним ви да "Открийте EVC." Разположен на 175 акра в източните подножия на Сан Хосе, ще намерите оживено, приятелско място, изпълнено със студенти, които работят усилено, за да постигнат мечтите си, и преподаватели и служители, работещи заедно с тях, за да се уверят, че тези образователни мечти се сбъдват. U

Места

Сан Хосе

Address
Yerba Buena Road,3095
95135 Сан Хосе, Калифорния, Съединени Американски Щати

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия