Excel English Institute

Представление

Прочетете официалното описание

За нас

Excel English Institute упълномощава студентите да овладеят сложността на английския език, докато се учат да процъфтяват в американската култура, както в академично, така и в професионално отношение. Нашият интерактивен подход, разработен от години опит в класната стая, е съобразен с нуждите на чужденци, които не владеят английски език.

Преподавателите по ветерани от СУИ Синди Гордън и Молос Рохани служеха заедно като учители и програмни координатори в дългогодишно училище по английски език в Далас, Тексас, където проектираха програма за ЕСЛ, която успешно преподаваше стотици английски език. Сега те са си сътрудничили, за да създадат още по-добре закръглена, стимулираща и ефективна програма, за да помогнат на чужденците да владеят всички компоненти на английския език.

Какво отличава Excel е, че нашите опитни езикови инструктори знаят как да държат учениците ангажирани в класната стая и да получат звездни резултати. Г-жа Гордън и г-жа Рохани имат динамични и опитни учители, които, подобно на тях, са страстно посветени на успеха на всеки студент.

Мисия и цели

Нашата мисия в Excel English Institute е да предоставяме не-местни оратори с придобиване на английски език в добре изработени програми, като поощряваме цялостна среда за потапяне. Програмите на Excel съчетават предимствата на езиковите постижения с жизненоважни културни и междуличностни умения, за да подготвят и дават възможност на студентите успешно да комуникират и процъфтяват в социална, академична и професионална среда.

За постигането на тази мисия са създадени следните цели от Excel English Institute: Подобряване на английските езикови умения на нашите студенти, за да ги подготвим за обучение в американски колеж или университет, да им осигурим професионални предимства на работното място или да им помогнем да реализират своите Собствени лични и частни цели.

Да се ​​осигурят на студентите знанията и осведомеността, необходими за преминаването от живот и обучение в собствените им страни към САЩ Осигуряване на студентска подкрепа и административни услуги с най-високо качество. Придържайте се към най-високите стандарти за обучение по английски език, като привличате и развивате талантлив и опитен факултет.

Развийте интелектуална атмосфера, в която професионалното развитие и академичните постижения се оценяват, подкрепят и преследват по всяко време.

Акредитирани от CEA

Excel English Institute е акредитиран от Комисията по акредитация на английски език за периода април 2017 г. до април 2018 г. и се съгласява да поддържа стандартите на CEA за програмите и институциите по английски език. CEA се признава от американския секретар по образованието като национално призната агенция за акредитиране на програми и институции за английски език в САЩ

Интензивни английски програми

Нашите изчерпателни езикови курсове развиват студентското майсторство на различните компоненти на английския език - граматика, писане, четене и говорене / слушане.

Опитният факултет

Интерактивният подход на нашия опитен факултет, усъвършенстван през годините на опита в класната стая, е съобразен с нуждите на чужденците, които не владеят английски език.

Удобното местоположение

Ние се намираме в Далас, Тексас с удобен достъп от червената линия DART.

Места

Далас

Address
10260 North Central Expressway, Suite 250 Dallas, Texas 75231
Далас, Texas, Съединени Американски Щати