Flint Hills Technical College

Представление

Прочетете официалното описание

Flint Hills Technical College ( FHTC ) е двугодишна публична институция за висше образование, сгушена в хълмовете в източната част на централната част на Канзас. Намира се на кръстовището на I-35 и магистралата Канзас в Емпория, град в сърцето на красивата пасищна област, известна като Флинт Хилс и само на кратко разстояние от Националния резерват Прелия Талграс.

Мисията на Flint Hills Technical College е да предостави на разнообразна общност от учащи се възможности за образование през целия живот за личностно израстване и подготовка за професионални и граждански отговорности, които отговарят на нуждите на обществото.

Администрацията, преподавателите и служителите на Flint Hills Technical College на Flint Hills Technical College вярват в силата на преподаването и ученето и подкрепят правото на всеки човек да има достъп до възможности в търсене на знания и неговото приложение в живота. Основният ангажимент на колежа е да подпомага успеха на учениците в обучението и да подготвя добре образовани, продуктивни членове на обществото, които могат да постигнат личен и професионален успех в глобална среда. За тази цел Flint Hills Technical College стреми да премахне бариерите пред образователния процес, като предоставя достъпни и достъпни възможности, включително съчетания с други институции. Той признава общата образователна програма и резултатите от обучението като необходими и неразделни компоненти на техническите програми на изследването. Flint Hills Technical College възприема философия, при която свободата на изразяване се насърчава в подредена, подхранваща среда и осигурява непрекъснато усъвършенстване на образователния процес чрез текущо оценяване и оценяване.

Колежът поддържа стандарт на образование, наблюдаван и одобрен от програмните консултативни комитети, съставени от членове от широката общественост, бизнеса и индустрията. Комитетите ръководят Колежа при изпълнението на неговите отговорности за предоставяне на актуално, качествено образование.

Flint Hills Technical College се координира от Регентския съвет на Канзас и е акредитиран чрез Комисията за висше обучение.

Места

Emporia

Address
West 18th Avenue,3301
66801 Emporia, Канзас, Съединени Американски Щати

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

Програми

В момента няма програми за показване

Моля, уточнете търсенето по-горе, разгледайте нашите най-търсени категории по-долу или направете търсене по ключова дума.


... or simply by choosing your degree: