Glendale Community College

Представление

Прочетете официалното описание

Преглед

Колежът Глендейл Community College, Основана през 1927 година и акредитиран от Асоциацията на Запад колежи училища (WASC, акроним на английски език), това е колеж в държавните университети на Калифорния система, която предлага двугодишни курсове. В Глендейл CC предлага степени "сътрудник в изкуствата и сътрудник в науката" и професионални краткосрочни курсове за квалификация на студентите.

В Глендейл разполага с една от най-високите нива на трансфер система колеж в Калифорния; много ученици да посещават колеж, за да присъства на първите две години на бакалавърска степен, преди да прехвърлите към конкурентна четиригодишен университет. Към момента има 15000 студенти и 600 от други страни на студентска виза. пълна подкрепа и насоки, както и гъвкава политика по отношение допускане са на разположение като част от програмите на отдела за чуждестранни студенти. Колежът приема кандидати от цял ​​свят.

"Бърза данни"

 • Училище две години смесеното публично
 • 15000 студенти, включително 600 чуждестранни студенти от 50 страни
 • Акредитация: Уест колежи училища асоциация (WASC)
 • Намира се в малък град (безопасно и гостоприемна); На 16 км северно от центъра на Лос Анджелис
 • Степени, предлагани: сътрудник в изкуствата, сътрудник в областта на науката (60 единици) и професионални курсове. Курсове по английски език (ESL), представляващо кредитни разположение за нови ученици
 • Прием: завършване на гимназия или средно "C" (средно 2.0 GPA) ако прехвърляне от американски колеж или университет и лично изявление
 • TOEFL: 450 на печатната версия или 45 на IBT изпит. Или IELTS (изследване на Британския съвет) с оценка 4.5
 • Обучение и такси (Academic Година: 2016-2017): US $ 6385. такса за курса "чуждестранно" = US $ 205 за единица
 • прогнозираните разходи, разходите за живот (извън колежа, в продължение на 10 месеца): $ 12 000
 • академичен календар: полугодишен система (периоди на 16 седмици) и "сесии" краткосрочно. есенния семестър започва в началото на септември; Летният семестър започва в средата на февруари; зимната сесия започва в началото на януари; лятната сесия започва в края на юни
 • Средният размер на класа: 25 до 30 ученици
 • Преподаватели и инструктори имат магистърска и докторска
 • Английски като втори език, се брои като кредити, които могат да бъдат използвани по време на дипломирането. Курсът включва разширено преподаване на граматическите умения, писане, говорене и слушане
 • Най-популярните курсове са: изкуство и анимация Проектиране, авиация (с концентрация в Стюардеса), бизнес администрация, комуникация, готвене, информатика / информационни системи, управление на хотели и ресторанти, Музика, медицински сестри, театър , телевизор Производство и визуални изкуства. Има 75-курсове по общо.
 • модерна и високотехнологична кампус, разположен на хълм на 40 хектара с 18 постоянни сгради
GCC

Академични курсове

The Community College Глендейл е служил Глендейл и околното пространство от 1927 г., където той придобил отлична репутация за високи академични постижения, която отговаря на нуждите на променящия се свят. Като надлежно призната институция, Glendale CC предлага широка гама от учебни курсове, професионално и краткосрочни курсове. И повече от 75 висше образование, предлагащ сътрудник степен, заедно с богат избор от курсове общообразователните -allowing възможност на студентите да завършат на изискванията на първите две години от колежа, за да може да прехвърли на третата година от един университет , Това дава възможност на чуждестранните студенти да спестят време и пари за образованието си в Съединените щати.

Международните студенти от Глендейл имат индивидуални срещи с учениците наставници, които да им помогнат с техните академични планове и умения на обща ориентация, необходими, за да успее и да им помогнат в избора на материали като редовни студенти (12 кредита на семестър) ,

Академичното образование в колежа се предлага в малки, персонализирани класове; удобно време с дневни и вечерни курсове, които разчитат на най-новите технологии, оборудване, лаборатории и съвременните методи за преподаване.

Прием Изисквания

Международните студенти трябва да представят следните документи, за да кандидатстват за F-1 виза: (1) Международна регистрация форма на GCC и обработка такса от $ 60 (2) Официален препис преведени на английски език (3) Отчет за финансова подкрепа и банково извлечение показва баланс на САЩ $ 20 800 - обща цена за една академична година или 10 месеца (4) минимален TOEFL резултат от 450 (печатна версия) или 45 в новия IBT изпит (5) декларация / лични есе

периоди Прием поискване (International Students)

 • Есенен семестър (септември) = 1 юли
 • пролетен семестър (февруари) = 01 декември

Моля, обърнете внимание: Сроковете могат да бъдат гъвкави, моля, свържете се с Международен студентски Службата за подробности.

GCC

Местоположение и климат

Обществен колеж на Глендейл е разположен в Глендейл, сейф жилищен около десет мили (20 км) североизточно от Лос Анджелис.

Със смесица от модерен и традиционен, на Глендейл колеж е в рамките на една красива кампус в хълмовете на планините на Сан Рафаел, където можете да виждат долините на Глендейл и части от силуета на Лос Анджелис. Неговата кампус се състои от 40 хектара и 18 сгради, сред които са новия комплекс "Научния център" и планетариум и наскоро ремонтирана библиотека / студент център, снек-бар и съоръжения за приготвяне на храна.

Други услуги и удобства включват обновена библиотека, няколко лаборатории компютри, студент здравен център, трансфер център, математика център / науката, съвременни технологии център, зала за сценични изкуства, студенти по изкуство показват, фитнес зала и атлетическа писта.

Градът на Глендейл е с население от 200000 жители. Времето в Южна Калифорния като цяло умерен и топло през цялата година, със средни температури от 15 ° C през зимните месеци при 35 ° C през лятото.

Животът International Student

Всички начинаещи международни студенти са задължени да присъстват на специална ориентация преди зимен и летен семестри. Препоръчително е студентите да пристигнат най-малко две седмици преди началото на класове, за да получат специализирани консултации, направете тест и разработване на учебната програма. Учениците се посрещат от ректора на колежа, няколко учители, служители и представители на застрахователни компании. Те получават подробни инструкции и помощ в процеса на регистрация. Всички съответни разпоредби и процедури за имиграция са обяснени подробно. входен тест е на разположение за тези ученици, които не могат да вземат теста преди ориентация. Информация за жилища извън колежа се предлага на студенти, интересуващи се от апартаменти или които искат да живеят с партньор, или може би с множество американско семейство.

международен студент населението на Глендейл е активна и неделима част от колежа общност. Културни и социални дейности включват Международната асоциация на студентите, свързани с ученическото самоуправление, и "Международна седмица" годишен пролетта - пълен с модно ревю, световна музика, културни експонати, справедливо и типична храна вечеря танц. Международното бюро също така насърчава различни "екскурзии" до местните забележителности на Южна Калифорния.

Места

Glendale

Address
1500 North Verdugo Road

91208-2894 Glendale, Калифорния, Съединени Американски Щати

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

Програми

Асоциирана степен по науки
Ассоциирана степен по изкуства
Това училище също предлага: