GEOS Languages Plus

Представление

Прочетете официалното описание

С GEOS Languages Plus ще получите отлично образование и невероятно преживяване в чужбина. Нашите класове и програми се оптимизират чрез използване на най-новите ESL материали и методи на преподаване, така че със сигурност ще научите бързо. Вашите часове ще бъдат преподавани от опитни учители, които могат да ви помогнат да постигнете целите си и да продължите с колежа или университета с нашата програма Pathways ! Студенти от цял свят идват в GEOS за достъпни курсове и програми. Също така предлагаме занимания и екскурзии, които ще ви помогнат да откриете новия си град и да практикувате английските си способности.

Имаме изключителни училища в Англия в Ню Йорк и Лос Анджелис.

Ню Йорк Campus

Ню Йорк е често почитан като изкуство

Нашите гости в Ню Йорк имат избор да пребивават в единична или двойна стая в нашата резиденция, удобно разположена в близост до нашето училище или в едно от нашите мултикултурни домашни посещения. Можете да изберете от менюто с пълно хранене (3 хранения на ден) или полупансион (2 хранения на ден).

Лос Анджелис кампус

Лос Анджелис съчетава блясъкът на климата с прекрасни атракции. Градът осигурява лесен достъп до много от най-големите забележителности на Калифорния, като плажове, планински райони, Дисниленд, Магическата планина Six Flags и Палм Спрингс. Освен забележителните си търговски центрове, Лос Анджелис е известен със своите разнообразни художествени галерии и арт-ориентирани събития, които се провеждат на плаж Хермоса и Плаж Малибу.

Училището се намира в атрактивен крайградски квартал, на около 30 минути от центъра на Лос Анджелис. Докато учите при нас, ще бъдете настанени в едно от нашите семейни стаи в основна обзаведена единична или двойна стая или заедно с други студенти в нашия колеж. Хостелите обикновено се намират на 45-60 минути от училището с обществен транспорт.

В GEOS Language Plus учениците се възползват от разнообразието в ежедневните си класове. Те са в състояние да практикуват всички английски език умения, тъй като те получават три различни класове всеки ден. Всеки клас се преподава от друг учител. Освен това, GEOS Language Plus гарантира, че ще получавате допълнително време на англоезично говорене, отколкото в редовна класа във всяко друго училище, защото всеки ден студентите вземат 90-минутен разговор и слушане.

Места

Ню Йорк

New York Campus

Коста Меса

Los Angeles Campus