Culinary and Pastry School in Miami

Представление

Прочетете официалното описание

Gastronomicom Culinary Institute има тренира на следващото поколение на гастрономически готвачи за последното десетилетие в малък, слънчев град в Южна Франция. Ученици от всички краища на света са се научили гастрономически готвене от квалифицирани готвачи, откриване на нови техники и изграждане на тези, които може би вече притежават.

Френска кухня е известен по целия свят за това е страст, за да се стремим към съвършенство, като се спазят традиционните техники, възприемане на нови технологии и гарантиране само най-добрите продукти се използва. Това е причината, поради която френското кулинарно изкуство бе признат от ЮНЕСКО през 2010 г. като част от света «нематериалното културно наследство».

Нашата мисия е да предоставим на нашите ученици на най-високо ниво на кулинарно образование и изградят своите умения, за да достигне съвършенство, като предлага практически курсове по френски ястия и сладкиши.

Има безкрайни възможности в целия свят, за да прегърнат успешна кариера в храната, и ние сме готови да произвежда следващото поколение на топ готвачи.

Нашите високо квалифицирани и страстни учители осигуряват курсове в съответствие с най-строгите стандарти за Michelin Star наградени ресторанти.

Michelin е употреба, която награди Michelin звезди за високи постижения в избрана няколко заведения на стария и най-обмислен европейски ресторанти. Получаването на Michelin Star е нещо, всички фини Chefs хранене се стремят да държат един ден.

На Michelin Star рейтинги:

Една звезда: «Много добър ресторант в своята категория»

Две звезди: «Отличен готвене, струва обход»

Три звезди: «Изключителна кухня, струва специален пътуване» Ако сте готови да се постигне съвършенство и да изпълни апетит за кулинарен владеене, проверете нашите пригодени програми и се свържете с нас днес.

The Gastronomicom Institute е международна кулинарна академия е създадена през 2004 г. от професионалисти в Гастрономия и френски Сладкиши. Всички наши преподаватели да се похвали с дългогодишен опит в престижен, висок клас Гастрономически Hotel-Ресторанти.

Заедно сме канализирана нашите знания и умения за разработване на специализирани програми консолидирани от най-добрите методи на преподаване в тези четири теми.

Програми тук, в нашата International Culinary Academy, ще ви дадат възможност да се научат на изкуството на френската готвене и сладкарска изкуства училище по време на едно ниво звезда Michelin (най-добрата референция в света за висококачествени Хотел-ресторанти или ресторанти).

Всички курсове се провеждат на английски език.

ЗАЩО Изберете тази степен на обучение?

Изборът да взима уроци в нашата кулинарна академия ще отвори вратите на много работни места в страната, и така и в чужбина. Знаем също така, че в повечето страни е налице сериозен недостиг на квалифицирани хора в хранително-вкусовата промишленост, особено в Гастрономия!

Училището разполага с два състоянието на най-съвременните кухни, всяка персонализирани да отговарят на нито гастрономически готвене или сладкарски класове, с инструменти, намерени в повечето хотелиери и ресторантьори кухни.

Рецептите, които сте научили са базирани на сезоните и всяка седмица ще се съсредоточи върху една нова област на ястия или сладкиши, от предястия за филетиране и готвене риба и хляб да зрелищна посяват десерти.

В готвене клас, Chef Samuel ще ви научи на всичко от основите, като например създаването на перфектната яйце и Холандес сос, да преоткрива френски класики като Cassoulet за съвременната публика. Вие също така ще научите тайните на поднасят до шоу спиране ястия с помощта на пяна, гелове и малко наука.

В сладкарница, Chef Кирил придава познанията си за света на тесто, шоколад и десерт. Ще научите френски Boulangerie класики като франзели и кроасани, както и овладяването на изкуството на темпериране на шоколад и създаване на слоести торти, които ще впечатлят и Мария Антоанета.

На горния етаж има обща пространство, за да излизаш преди или между класове и класните стаи, където ще се научат да овладеят на френски език, с фокус върху техническата лексика кухня. За студентите, които вече говорят френски, а по-рано клас се предлага да натиснете по-нататък.

Училището се намира на кратко разстояние пеша от бизнес центъра на Agde, градче на брега на Средиземно море, недалеч от границата с Испания. Agde е средновековен град, изпълнен с тесни платна начини и фантастична неделя пазар, където можете да вземете пресни продукти, да опитат местни специалитети и практикуват си френски.

Cap d'Agde е името, дадено на морски граничеща селища на юг от центъра на града и мястото, където ще пребивават докато учи в Gastronomicom. Популярен с туристи през лятото, настаняването може да се намери между една от най-големите пясъчни плажове на Средиземно море и на главното пристанище на града, която е пълна с ресторанти, магазини и увеселителни паркове.

Места

Маями

Address
2151 Lejeune Rd, Coral Gables, Fl,
33134 Маями, Флорида, Съединени Американски Щати