Прочетете официалното описание

Лидер в образованието

От 2011 г. General Assembly превърна десетки хиляди кариери в новаторски, опитно обучение в днешните най-търсени умения. Когато научите уеб разработка, данни, дизайн, бизнес и др. С GA, получавате:

 • Награден учебен план и експертни инструктори, в университета и онлайн.
 • Глобална, професионална общност от 40 000 плюс завършили и възпитаници на непълно работно време.
 • Кариерата е резултат от водещи курсове, с менторство на всяка крачка от пътя.

Кои сме ние

General Assembly е пионер в образованието и трансформацията в кариерата, специализирано в най-търсените днес умения. Водещ източник за обучение, персонал и преходи в кариерата, ние насърчаваме процъфтяваща общност от професионалисти, които преследват кариерата, която обичат.

Това, което започна като съвместно работно пространство през 2011 г., оттогава се превърна в глобален учебен опит с кампуси в 20 града и над 35 000 завършили по целия свят.

Тъй като хората и фирмите се борят да се конкурират в една все по-технологична икономика, General Assembly осигурява всепризната динамична подготовка за запълване на глобалните различия в уменията.

Отказ от отговорност: Докато General Assembly има редица международни студенти в нашите университети в целия свят, ние не сме в състояние да помогнем на чуждестранните студенти да получат виза, за да присъстват на нашите курсове. Ако имате нужда от виза за участие в курс на General Assembly , моля, обърнете се към местното посолство, за да получите изискванията и ограниченията. Благодаря ви много, че обсъждахте General Assembly като ваш партньор за обучение.

Какво правим

General Assembly насърчава една елитна професионална общност на физически лица и фирми чрез образователни и стратегически връзки в кариерата.

Обучение на физически лица

 • Изграждане на жизненоважни умения на всички професионални нива
 • Сътрудничи и се свързва с елитна мрежа
 • Променете и увеличете своята кариера и портфолио

Наемане на възможности

Ние преодоляваме разликата между търсещите работа и компаниите, нуждаещи се от таланти със съответните умения.

Образователни компании

 • Партньорства с фирми от Fortune 1000
 • Персонализирано обучение на персонала за повишаване на служителите
 • Специализиран наемен тръбопровод за придобиване на университетски преподаватели

Това, което преподаваме

Ние предлагаме иновативно обучение за учене през целия живот и успех в областта на търсенето в днешната бързо променяща се технологична икономика.

 • кодиране на стоките
 • UX
 • Данни
 • маркетинг
 • Бизнес
 • Кариерно развитие

Защо General Assembly

Награденото образование

Учебната програма е изработена от екип от експерт-инструкторски дизайнери, за да се гарантира съответната актуална курсова работа, непосредствено приложима към полето.

Динамично, иновативно обучение

Използваме най-новите технологични инструменти, за да предоставим на нашите студенти увлекателен, смесен онлайн и офлайн учебен опит.

Кариерно развитие с водещи работодатели

Ние помагаме на нашата общност да процъфтява със специализиран екип на пълно работно време, който получава студентски работни места, партньорства и сътрудничество с над 2500 иновативни работодатели.

Достъп до мрежата от възпитаници на GA

Свържете се с най-големия талант в света като част от нашата мрежа от над 35 000 възпитаници и преследвайте успех с изключителна група от творчески професионалисти.

Какво прави извънредното General Assembly ?


Предлагаме обучение по технологии, данни, дизайн, бизнес и др/>

Днешната сложна, глобална икономика изисква квалифицирана работна сила, която може да използва технологиите за постигане на успех. General Assembly сума от курсове на General Assembly включва всички основни стълбове на иновациите, които дават на отделните хора и екипи няколко възможности за растеж и развитие. Предлагаме програми в областта на уеб дизайна, науката и анализа на данни, дизайн на потребителски опит, дигитален маркетинг, управление на продукти и др. Студентите могат да избират измежду различни формати и формати, за да им помогнат най-добре да постигнат целите си, включително и на пълен работен ден, на непълно работно време и на кратки форми - в университета и онлайн.

Имаме широка глобална мрежа

20 кампуса. 10 000 наети партньори. 40 000 градуса за редовни и задочни курсове. И тогава има стотици хиляди присъстващи на нашите събития и работни срещи. Глобалното присъствие на General Assembly , мрежата от възпитаници и наемателите са три от най-големите ни активи. В допълнение към курсовете, предназначени изключително за посрещане на нуждите на работодателите, ние насърчаваме тръбопровода от професионалисти от индустрията, които служат като инструктори, наставници и треньори. Тази процъфтяваща професионална мрежа помага на нашите наскоро завършили да намерят работа и да създават връзки, да ги създават за успех в работата и в живота.

Ние се адаптираме към пазара

Динамичните полета, като науката за данни и разработването на уеб, се развиват в реално време и непрекъснато пилотни, стартираме и залагаме на програми, за да отговорим на търсенето на пазара и развитието на инструменти и техники. Нашият екип от дизайнери, специалисти по теми и мениджъри на образователни продукти от световна класа непрекъснато опреснява нашето съдържание, за да гарантира уместност. Чрез използването на данни, обратна връзка и прозрения от нашите собствени оценки ние произвеждаме курсова работа, която води до максимално въздействие върху работата.

Ние се фокусираме върху нуждите и взаимоотношенията на работодателите

Дълбоките връзки на работодателите винаги са били съществена част от ДНК на General Assembly . Около половината от нашите студенти на непълен работен ден се финансират от работодатели, които искат техните служители да бъдат обучени от нашите експерти, а учебните планове по ГА са насочени към нуждите на индустрията. Помогнахме десетки компании от Fortune 100 - и стотици други фирми по целия свят - да оценят и обучат своя талант, на място, онлайн или в нашите колежи. Ние също така предлагаме решения за наемане на фирми, търсещи разнообразен набор от кандидати, готови да работят, въоръжени с умения по заявка.

Ние инвестираме в достъп и възможност

Като част от нашия ангажимент за достъпно и достъпно образование, ние сме съсредоточени върху разработването на програми и възможности за финансиране, за да гарантираме, че учениците разполагат със средствата и системите за подкрепа, от които се нуждаят, за да учат в GA. В допълнение към иновативни програми като Adobe Digital Academy, Opportunity Fund, CodeBridge и TechIMPACT - които предоставят стипендии и безплатни програми за обучение на недобросъвестни и пренебрегвани таланти, ние работим с работодатели и доставчици на финансиране, за да помогнем за покриването на разходите за образование. Нашите иновативни хибридни и онлайн поглъщащи програми достигат до хора, които живеят извън големите метро области и им дават достъп до едно и също качествено образование, за което са известни нашите колежи.

Изграждане на иновативни курсове с доказани резултати

Учебен екип от световна класа

Обучителният екип на General Assembly представлява елита на най-големите и най-светли компании днес. Инструкторите и дизайнерите на курсове идват от водещи компании като Google, Amazon, Airbnb и IBM, споделяйки реалния опит и прозрение в класната стая всеки ден. Членовете на екипа предприемат широка програма за обучение, която гарантира тяхната ефективност при насърчаването на нови таланти.

Непрекъснато развитие

За да се осигури отлично качество на учебната програма и уместността на работата, нашите екипи за обучение и продуктови екипи работят неуморно, за да повтарят, адаптират и развият учебните програми. Нашият гъвкав инструктаж за проектиране означава, че всяко от нашите курсове преминава през поне две актуализации годишно. Всяка нова версия включва подобрения на функциите, подобрено съдържание и др.

Обхват на маршрутите за учене, които да съответстват на Вашите цели.

Кариера-промяна, на пълно работно време

Напредвайте кариерата си с строгите, пълноценен програми на Високото качество и квалифицираните кариерни треньори.

Повишаване на уменията, непълен работен ден

Останете конкурентоспособни и подходящи с фокусирано, гъвкаво обучение и специализирани ментори.

Класове, семинари, събития

Участвайте в дневни, вечерни и уикенд програми, които показват умения, иновации и лидери.

Научете в Campus и онлайн

Използвайте здрави учебни средства, експертни инструктори и подкрепяща общност на всяка стъпка.

Общност на създателите, новаторите и работодателите

Свържете се с абсолвентите

Повече от 40 000 талантливи професионалисти са завършили курсовете ни на пълен и непълен работен ден.

Голяма глобална рейка

Къде сте, ние сме. Формирайте взаимоотношенията онлайн или на 20 глобални местоположения от Ню Йорк до Хонг Конг.

Изключителен поглед върху работодателите

GA има над 10 000 партньори по наемане и обучава хиляди служители от Fortune 500.

Достъп до Лидерите на A-листа

350 000 са присъствали на изключителни събития с участието на визионери като Ричард Брансън и Тим Ферис.

Програми с обучение на:
 • Английски

Това училище също предлага:

Диплома

General Assembly

Обучавайте уменията за кодиране, проектиране и итерация, необходими за кариера в търсеното поле. Изграждане на интегрирани приложения за Android. В партньорство с Google. ... [+]

Станете програмист за Android

Присъединете се към нашата нова програма за разработка на Android за развитие и тренирайте уменията за кодиране, проектиране и итерация, необходими за стартиране на кариера в търсеното поле.

Научете от експерти

Получете инструкции и менторинг от професионалните разработчици на Android, като същевременно се възползвате от обучението на връстници чрез нашия подход, основан на общността.... [-]

Съединени Американски Щати New York Atlanta Austin Boston Chicago Dallas Denver Los Angeles Santa Monica Irvine Providence San Francisco San Jose Seattle Washington Arlington Великобритания London Хонг Конг Hong Kong Сингапур Singapore Австралия Brisbane Melbourne Sydney USA Online  + 24 Още
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
12 седмици
Кампус
Научете повече на английски

Курсове

General Assembly

Потопете се дълбоко в Swift, Xcode, данни, мобилен дизайн и още много други, за да стартирате нова кариера, като правите страхотни продукти за App Store. ... [+]

Станете програмист за iOS

Да, има приложение за това. И това. И това. Мобилните приложения захранват безброй ежедневни транзакции в работата и играта - и търсенето на квалифицирани творци никога не е било по-голямо. Нашата нова програма за разрастване на iOS Development ви обучава в уменията за кодиране, проектиране и итерация, които трябва да влезете в тази конкурентна област.

Научете от експерти... [-]
Съединени Американски Щати New York Atlanta Austin Boston Chicago Dallas Denver Los Angeles Santa Monica Irvine Providence San Francisco San Jose Seattle Washington Arlington Великобритания London Хонг Конг Hong Kong Сингапур Singapore Австралия Brisbane Melbourne Sydney USA Online  + 24 Още
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
12 седмици
Кампус
Научете повече на английски
General Assembly

Научете инструментите и техниките, от които се нуждаете, за да вземате по-добри решения чрез данни и да наемете работа в една от най-търсените области в областта на техно ... [+]

Станете учен по данни

Научете инструментите и техниките, от които се нуждаете, за да вземате по-добри решения чрез данни и да наемете работа в една от най-търсените области в областта на технологиите.

Научете от експерти

Създайте предсказуеми модели, като се научите да разговаряте, анализирате и визуализирате данните от нашия екип от професионални инструктори на Data Scientist.

Получете практически опит... [-]
Съединени Американски Щати New York Atlanta Austin Boston Chicago Dallas Denver Los Angeles Santa Monica Irvine Providence San Francisco San Jose Seattle Washington Arlington Великобритания London Хонг Конг Hong Kong Сингапур Singapore Австралия Brisbane Melbourne Sydney USA Online  + 24 Още
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
12 седмици
Кампус
Научете повече на английски
General Assembly

Научете се да представяте и обменяте данни, задвижвани от данни, чрез SQL, Excel и Tableau. Създавайте визуализации на данни и табла за управление. ... [+]

Голямата картина

Уверете се, че правите и защитавате критични решения, като използвате резултатите от анализа на данните си.

Умения, Инструменти,

Използвайте Excel, SQL и Tableau, за да видите тенденциите и да управлявате бизнес решения с реални данни.

Анализ в практиката

Споделете своите прозрения и разказвайте завладяващи истории, използвайки визуализации на данни и табла за управление.... [-]

Съединени Американски Щати New York Atlanta Austin Boston Chicago Dallas Denver Los Angeles Santa Monica Irvine Providence San Francisco San Jose Seattle Washington Arlington Великобритания London Хонг Конг Hong Kong Сингапур Singapore Австралия Brisbane Melbourne Sydney USA Online  + 24 Още
Запитване на информация
Английски
Задочно обучение
10 седмици
Кампус
Научете повече на английски
General Assembly

Прилагайте основните инструменти за визуална комуникация ー типография, цвят и оформление ー за проектиране на красиви цифрови продукти във Photoshop. ... [+]

умения

Приложете мощни функции на Photoshop за дигитален дизайн на продукта.

Стандарт за производство

Започнете с идея и настроение: завършете с готовност за производство на отзивчива уеб страница.

Голямата картина

Разберете колко ефикасна визуална комуникация - от сдвояването на шрифтове до стилните плочки - помага да се превеждат убедителни идеи във всеки отбор, във всяка област.... [-]

Съединени Американски Щати New York Atlanta Austin Boston Chicago Dallas Denver Los Angeles Santa Monica Irvine Providence San Francisco San Jose Seattle Washington Arlington Великобритания London Хонг Конг Hong Kong Сингапур Singapore Австралия Brisbane Melbourne Sydney USA Online  + 24 Още
Запитване на информация
Английски
Задочно обучение
8 седмици
Кампус
Научете повече на английски
General Assembly

Учител на универсалния език на мрежата. Научете как да създавате разширени интерактивни уеб преживявания с JavaScript. ... [+]

умения

Научете се да кодирате в JavaScript, родния език на мрежата, използван от разработчиците по целия свят.

Стандарт за производство

Изграждане на уеб страница с една страница, която да поддържа потребителски данни и да се свързва с услуги като Twitter и Facebook чрез API.

Голямата картина

Научете основните принципи на обектно-ориентираното програмиране, като същевременно получавате подкрепа от експерти от отрасъла и от общността от връстници.... [-]

Съединени Американски Щати New York Atlanta Austin Boston Chicago Dallas Denver Los Angeles Santa Monica Irvine Providence San Francisco San Jose Seattle Washington Arlington Великобритания London Хонг Конг Hong Kong Сингапур Singapore Австралия Brisbane Melbourne Sydney USA Online  + 24 Още
Запитване на информация
Английски
Задочно обучение
10 седмици
Кампус
Научете повече на английски
General Assembly

Използвайте HTML5, CSS3, JavaScript, jQuery, GitHub и Sublime Text, за да програмирате и оформите напълно интерактивен интерактивен уебсайт. ... [+]

умения

Използвайте HTML5, CSS3, JavaScript, jQuery, GitHub и Sublime в концерт.

Стандарт за производство

Изградете напълно отзивчив, интерактивен уебсайт, който се отличава от обичайните шаблони.

Голямата картина

Разберете как една сръчна комбинация от програмиране и оформление овладява интернет, който виждаме - и как екипите си сътрудничат, за да го създадат.

Запознайте се с екипа си за поддръжка... [-]
Съединени Американски Щати New York Atlanta Austin Boston Chicago Dallas Denver Los Angeles Santa Monica Irvine Providence San Francisco San Jose Seattle Washington Arlington Великобритания London Хонг Конг Hong Kong Сингапур Singapore Австралия Brisbane Melbourne Sydney USA Online  + 24 Още
Запитване на информация
Английски
Задочно обучение
10 седмици
Кампус
Научете повече на английски
General Assembly

Насочвайте продукта през неговия жизнен цикъл чрез стройни методологии, които дават жизнеспособни, готови за пазара продукти, които очакват нуждите на потребителите. ... [+]

умения

Прилагане на най-добрите практики за управление на продуктите към продуктите на кораба и функциите, които решават реални проблеми за вашите клиенти.

Създайте пътна карта на продукта

Създайте пътна карта, платформа на бизнес модела, MVP, ключови показатели, персонални линии, фиксиране на фиш и план за управление на заинтересованите страни.

Разработване на показатели за измерване на успеха... [-]
Съединени Американски Щати New York Atlanta Austin Boston Chicago Dallas Denver Los Angeles Santa Monica Irvine Providence San Francisco San Jose Seattle Washington Arlington Великобритания London Хонг Конг Hong Kong Сингапур Singapore Австралия Brisbane Melbourne Sydney USA Online  + 24 Още
Запитване на информация
Английски
Задочно обучение
10 седмици
Кампус
Научете повече на английски
General Assembly

Управлявайте основите на машинното обучение, за да прогнозирате какво следва: Предскажете модели от големи набори от данни, използващи Python. ... [+]

умения

Използвайте Python, за да монтирате набори от данни и да предскажете модели.

Стандарт за производство

Изграждане на статистически модели - регресия и класификация - които генерират използваема информация от необработени данни.

Голямата картина

Учи основите на машинното обучение и използва силата на данните, за да прогнозира какво следва.

Запознайте се с екипа си за поддръжка... [-]
Съединени Американски Щати New York Atlanta Austin Boston Chicago Dallas Denver Los Angeles Santa Monica Irvine Providence San Francisco San Jose Seattle Washington Arlington Великобритания London Хонг Конг Hong Kong Сингапур Singapore Австралия Brisbane Melbourne Sydney USA Online  + 24 Още
Запитване на информация
Английски
Задочно обучение
10 седмици
Кампус
Научете повече на английски
General Assembly

Използвайки най-съвременни техники и платформи като социални медии, платени реклами, имейл маркетинг и Google Анализ, за ​​да придобиете потребители в дигитална маркетинг ... [+]

умения

Увеличете уменията си в социалната реклама и използвайте Facebook, Google AdWords и Google Анализ, за ​​да намерите смисъл в поведението на потребителите.

Стандарт за производство

Разработване и планиране на кампания, управлявана от стратегии за данни и платено търсене - и измерена чрез ключови показатели за ефективността.

Голямата картина

Станете водач на долната линия на вашата компания, като използвате най-съвременни техники и платформи за маркетингови продукти и придобиване на потребители.... [-]

Съединени Американски Щати New York Atlanta Austin Boston Chicago Dallas Denver Los Angeles Santa Monica Irvine Providence San Francisco San Jose Seattle Washington Arlington Великобритания London Хонг Конг Hong Kong Сингапур Singapore Австралия Brisbane Melbourne Sydney USA Online  + 24 Още
Запитване на информация
Английски
Задочно обучение
10 седмици
Кампус
Научете повече на английски
General Assembly

Започнете кариера в UX със заземяване в изследователски и дизайнерски умения, от персонажи до прототипи. Изградете портфолио, богато на иновативни прозрения. ... [+]

Станете UX дизайнер в 10 седмици

Програмата за вдъхновение на дизайна на потребителския опит е създадена от водещи практици в тази област, със специален фокус върху това да ви помогне да преминете в кариера за проектиране на UX.

Научете от експертите на UX

Посетете курсове, проектирани и преподавани от някои от най-добрите UX дизайнери в индустрията.

Изградете своето портфолио

Приложете своите UX умения в петте класни проекта и изградете работещо портфолио.... [-]

Съединени Американски Щати New York Atlanta Austin Boston Chicago Dallas Denver Los Angeles Santa Monica Irvine Providence San Francisco San Jose Seattle Washington Arlington Великобритания London Хонг Конг Hong Kong Сингапур Singapore Австралия Brisbane Melbourne Sydney USA Online  + 24 Още
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
10 седмици
Кампус
Научете повече на английски
General Assembly

Научете уменията си да станете пълноправен уеб програмист и да получите достъп до специализирани услуги за кариера в тази новаторска ... [+]

Започнете кариерата си в Уеб програмирането

Научете и приложете уменията, от които се нуждаете, за да започнете кариера с код.

Знай твоите неща

Научете най-търсените умения в областта на техниката, от JavaScript до Rails, с насоки от нашия екип от опитни инструктори.

Развийте нови умения

Изградете реални уебсайтове, приложни програмни интерфейси (API) и приложения, управлявани от данни, като същевременно си сътрудничат със съученици по редица проекти.... [-]

Съединени Американски Щати New York Atlanta Austin Boston Chicago Dallas Denver Los Angeles Santa Monica Irvine Providence San Francisco San Jose Seattle Washington Arlington Великобритания London Хонг Конг Hong Kong Сингапур Singapore Австралия Brisbane Melbourne Sydney USA Online  + 24 Още
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
12 седмици
Кампус
Научете повече на английски
General Assembly

Прилагане на инструменти като Adobe Illustrator, Sketch и InVision за създаване на UX документация за цифров продукт; провеждане на изследвания, за да получите по-добра п ... [+]

умения

Използвайте индустриални стандартни инструменти, като Sketch и Invision, за прототипни и сглобяеми конструктивни решения.

Стандарт за производство

Съберете пълен набор от UX документация за цифров продукт, от потребителски персонажи и телеграфни рамки до интерактивни прототипи.

Голямата картина

Свържете се и предайте как прозрения в поведението на клиента - от проблеми до решения - могат да оптимизират всеки продукт или услуга.... [-]

Съединени Американски Щати New York Atlanta Austin Boston Chicago Dallas Denver Los Angeles Santa Monica Irvine Providence San Francisco San Jose Seattle Washington Arlington Великобритания London Хонг Конг Hong Kong Сингапур Singapore Австралия Brisbane Melbourne Sydney USA Online  + 24 Още
Запитване на информация
Английски
Задочно обучение
10 седмици
Кампус
Научете повече на английски