General Assembly

Представление

Прочетете официалното описание

Лидер в образованието

От 2011 г. General Assembly превърна десетки хиляди кариери в новаторски, опитно обучение в днешните най-търсени умения. Когато научите уеб разработка, данни, дизайн, бизнес и др. С GA, получавате:

 • Награден учебен план и експертни инструктори, в университета и онлайн.
 • Глобална, професионална общност от 40 000 плюс завършили и възпитаници на непълно работно време.
 • Кариерата е резултат от водещи курсове, с менторство на всяка крачка от пътя.

Кои сме ние

General Assembly е пионер в образованието и трансформацията в кариерата, специализирано в най-търсените днес умения. Водещ източник за обучение, персонал и преходи в кариерата, ние насърчаваме процъфтяваща общност от професионалисти, които преследват кариерата, която обичат.

Това, което започна като съвместно работно пространство през 2011 г., оттогава се превърна в глобален учебен опит с кампуси в 20 града и над 35 000 завършили по целия свят.

Тъй като хората и фирмите се борят да се конкурират в една все по-технологична икономика, General Assembly осигурява всепризната динамична подготовка за запълване на глобалните различия в уменията.

Отказ от отговорност: Докато General Assembly има редица международни студенти в нашите университети в целия свят, ние не сме в състояние да помогнем на чуждестранните студенти да получат виза, за да присъстват на нашите курсове. Ако имате нужда от виза за участие в курс на General Assembly , моля, обърнете се към местното посолство, за да получите изискванията и ограниченията. Благодаря ви много, че обсъждахте General Assembly като ваш партньор за обучение.

Какво правим

General Assembly насърчава една елитна професионална общност на физически лица и фирми чрез образователни и стратегически връзки в кариерата.

Обучение на физически лица

 • Изграждане на жизненоважни умения на всички професионални нива
 • Сътрудничи и се свързва с елитна мрежа
 • Променете и увеличете своята кариера и портфолио

Наемане на възможности

Ние преодоляваме разликата между търсещите работа и компаниите, нуждаещи се от таланти със съответните умения.

Образователни компании

 • Партньорства с фирми от Fortune 1000
 • Персонализирано обучение на персонала за повишаване на служителите
 • Специализиран наемен тръбопровод за придобиване на университетски преподаватели

Това, което преподаваме

Ние предлагаме иновативно обучение за учене през целия живот и успех в областта на търсенето в днешната бързо променяща се технологична икономика.

 • кодиране на стоките
 • UX
 • Данни
 • маркетинг
 • Бизнес
 • Кариерно развитие

Защо General Assembly

Награденото образование

Учебната програма е изработена от екип от експерт-инструкторски дизайнери, за да се гарантира съответната актуална курсова работа, непосредствено приложима към полето.

Динамично, иновативно обучение

Използваме най-новите технологични инструменти, за да предоставим на нашите студенти увлекателен, смесен онлайн и офлайн учебен опит.

Кариерно развитие с водещи работодатели

Ние помагаме на нашата общност да процъфтява със специализиран екип на пълно работно време, който получава студентски работни места, партньорства и сътрудничество с над 2500 иновативни работодатели.

Достъп до мрежата от възпитаници на GA

Свържете се с най-големия талант в света като част от нашата мрежа от над 35 000 възпитаници и преследвайте успех с изключителна група от творчески професионалисти.

Какво прави извънредното General Assembly ?


Предлагаме обучение по технологии, данни, дизайн, бизнес и др/>

Днешната сложна, глобална икономика изисква квалифицирана работна сила, която може да използва технологиите за постигане на успех. General Assembly сума от курсове на General Assembly включва всички основни стълбове на иновациите, които дават на отделните хора и екипи няколко възможности за растеж и развитие. Предлагаме програми в областта на уеб дизайна, науката и анализа на данни, дизайн на потребителски опит, дигитален маркетинг, управление на продукти и др. Студентите могат да избират измежду различни формати и формати, за да им помогнат най-добре да постигнат целите си, включително и на пълен работен ден, на непълно работно време и на кратки форми - в университета и онлайн.

Имаме широка глобална мрежа

20 кампуса. 10 000 наети партньори. 40 000 градуса за редовни и задочни курсове. И тогава има стотици хиляди присъстващи на нашите събития и работни срещи. Глобалното присъствие на General Assembly , мрежата от възпитаници и наемателите са три от най-големите ни активи. В допълнение към курсовете, предназначени изключително за посрещане на нуждите на работодателите, ние насърчаваме тръбопровода от професионалисти от индустрията, които служат като инструктори, наставници и треньори. Тази процъфтяваща професионална мрежа помага на нашите наскоро завършили да намерят работа и да създават връзки, да ги създават за успех в работата и в живота.

Ние се адаптираме към пазара

Динамичните полета, като науката за данни и разработването на уеб, се развиват в реално време и непрекъснато пилотни, стартираме и залагаме на програми, за да отговорим на търсенето на пазара и развитието на инструменти и техники. Нашият екип от дизайнери, специалисти по теми и мениджъри на образователни продукти от световна класа непрекъснато опреснява нашето съдържание, за да гарантира уместност. Чрез използването на данни, обратна връзка и прозрения от нашите собствени оценки ние произвеждаме курсова работа, която води до максимално въздействие върху работата.

Ние се фокусираме върху нуждите и взаимоотношенията на работодателите

Дълбоките връзки на работодателите винаги са били съществена част от ДНК на General Assembly . Около половината от нашите студенти на непълен работен ден се финансират от работодатели, които искат техните служители да бъдат обучени от нашите експерти, а учебните планове по ГА са насочени към нуждите на индустрията. Помогнахме десетки компании от Fortune 100 - и стотици други фирми по целия свят - да оценят и обучат своя талант, на място, онлайн или в нашите колежи. Ние също така предлагаме решения за наемане на фирми, търсещи разнообразен набор от кандидати, готови да работят, въоръжени с умения по заявка.

Ние инвестираме в достъп и възможност

Като част от нашия ангажимент за достъпно и достъпно образование, ние сме съсредоточени върху разработването на програми и възможности за финансиране, за да гарантираме, че учениците разполагат със средствата и системите за подкрепа, от които се нуждаят, за да учат в GA. В допълнение към иновативни програми като Adobe Digital Academy, Opportunity Fund, CodeBridge и TechIMPACT - които предоставят стипендии и безплатни програми за обучение на недобросъвестни и пренебрегвани таланти, ние работим с работодатели и доставчици на финансиране, за да помогнем за покриването на разходите за образование. Нашите иновативни хибридни и онлайн поглъщащи програми достигат до хора, които живеят извън големите метро области и им дават достъп до едно и също качествено образование, за което са известни нашите колежи.

Изграждане на иновативни курсове с доказани резултати

Учебен екип от световна класа

Обучителният екип на General Assembly представлява елита на най-големите и най-светли компании днес. Инструкторите и дизайнерите на курсове идват от водещи компании като Google, Amazon, Airbnb и IBM, споделяйки реалния опит и прозрение в класната стая всеки ден. Членовете на екипа предприемат широка програма за обучение, която гарантира тяхната ефективност при насърчаването на нови таланти.

Непрекъснато развитие

За да се осигури отлично качество на учебната програма и уместността на работата, нашите екипи за обучение и продуктови екипи работят неуморно, за да повтарят, адаптират и развият учебните програми. Нашият гъвкав инструктаж за проектиране означава, че всяко от нашите курсове преминава през поне две актуализации годишно. Всяка нова версия включва подобрения на функциите, подобрено съдържание и др.

Обхват на маршрутите за учене, които да съответстват на Вашите цели.

Кариера-промяна, на пълно работно време

Напредвайте кариерата си с строгите, пълноценен програми на Високото качество и квалифицираните кариерни треньори.

Повишаване на уменията, непълен работен ден

Останете конкурентоспособни и подходящи с фокусирано, гъвкаво обучение и специализирани ментори.

Класове, семинари, събития

Участвайте в дневни, вечерни и уикенд програми, които показват умения, иновации и лидери.

Научете в Campus и онлайн

Използвайте здрави учебни средства, експертни инструктори и подкрепяща общност на всяка стъпка.

Общност на създателите, новаторите и работодателите

Свържете се с абсолвентите

Повече от 40 000 талантливи професионалисти са завършили курсовете ни на пълен и непълен работен ден.

Голяма глобална рейка

Къде сте, ние сме. Формирайте взаимоотношенията онлайн или на 20 глобални местоположения от Ню Йорк до Хонг Конг.

Изключителен поглед върху работодателите

GA има над 10 000 партньори по наемане и обучава хиляди служители от Fortune 500.

Достъп до Лидерите на A-листа

350 000 са присъствали на изключителни събития с участието на визионери като Ричард Брансън и Тим Ферис.

Места

Ню Йорк

Address
902 Broadway
10010 Ню Йорк, Ню Йорк, Съединени Американски Щати

Атланта

Address
675 Ponce De Leon Avenue NE, 2nd Floor
30308 Атланта, Грузия, Съединени Американски Щати

Остин

Address
600 Congress Avenue, 14th Floor
78701 Остин, Texas, Съединени Американски Щати

Бостон

Address
02110 Бостон, Масачузетс, Съединени Американски Щати

Чикаго

Address
60611 Чикаго, Илинойс, Съединени Американски Щати

Далас

Address
311 N Market St, Floor 2
75202 Далас, Texas, Съединени Американски Щати

Денвър

Address
80205 Денвър, Колорадо, Съединени Американски Щати

Лос Анжелис

Address
360 E. 2nd Street, Suite 400
90012 Лос Анжелис, Калифорния, Съединени Американски Щати

Санта Моника

Address
1520 2nd Street
90401 Санта Моника, Калифорния, Съединени Американски Щати

Ървайн

Address
1621 Alton Parkway
92606 Ървайн, Калифорния, Съединени Американски Щати

Ню Йорк

Address
10 East 21st Street
10010 Ню Йорк, Ню Йорк, Съединени Американски Щати

провидение

Address
URI Feinstein College of Education and Professional Studies
80 Washington Street, Room 423

02903 провидение, Род Айлънд, Съединени Американски Щати

Сан Франциско

Address
94104 Сан Франциско, Калифорния, Съединени Американски Щати

Сан Хосе

Address
75 E Santa Clara Street, 6th Floor
95113 Сан Хосе, Калифорния, Съединени Американски Щати

Сиатъл

Address
1218 Third Avenue, 3rd Floor
98101 Сиатъл, Област Колумбия, Съединени Американски Щати

Вашингтон

Address
20005 Вашингтон, Област Колумбия, Съединени Американски Щати

Арлингтън

Address
Crystal City
2231 Crystal Drive - 10th Floor

22202 Арлингтън, Вирджиния, Съединени Американски Щати

Лондон

Address
1st Floor, 114 Whitechapel High Street
E1 7PT Лондон, Англия, Великобритания

Хонг Конг

Address
8F, 33 Des Voeux Road Central
Хонг Конг, Хонг Конг

Сингапур

Address
Level 3, 8 Claymore Hill, Spacemob
229572 Сингапур, Сингапур

Бризбейн

Address
Fishburners
155 Queen Street

4000 Бризбейн, Куинсланд, Австралия

Мелбърн

Address
12A, 45 William Street
3000 Мелбърн, Виктория, Австралия

Сидни

Address
Main Campus
The Podium Building, 1 Market St

2000 Сидни, Нов Южен Уелс, Австралия

САЩ онлайн

Address
САЩ онлайн, Съединени Американски Щати