George Washington University, Summer & Non-Degree Programs

Представление

Прочетете официалното описание

относно

Прекарайте лятото си с GW за уникална възможност да:

  • печелят академични кредити от висшестоящ университет
  • научете се от превъзходния факултет
  • да се възползвате от изключителните образователни и културни ресурси в университета "Джордж Вашингтон" (GW) и във Вашингтон

Ние предлагаме разнообразие от курсове по кампус през лятото, както и възможности за обучение в чужбина, задълбочени курсове за институти, гъвкави онлайн и вечерни уроци и програми за посещение на студенти от средни и средни училища.

Предложения за лятна програма

Международно лято

Каним чуждестранни студенти да участват в истински американски университетски опит в центъра на политическата, интелектуалната и културната дейност на Съединените щати.

Предварително колеж

Една по рода си възможност на учениците от средните училища да проучат своите академични интереси в един висш университет за научни изследвания, предизвикателните ни кредитни и некредитни програми се преподават от експерти и се обогатяват с интелектуалните и културни ресурси във Вашингтон

Какво казват нашите студенти за лятото в GW

"Моят професор ми помогна толкова много. Натрупах толкова много велики идеи, които ще нося със себе си до края на живота си. "

"Програмата ми помогна да разбера къде са ми интересите ми за професионална кариера и напълно повлияха на бъдещия ми избор на майор".

"Беше абсолютно най-важното от моето лято, и по-важното е, че вярвам, че сега знам какво искам да правя в бъдеще."

Места

Вашингтон

Address
2100 Foxhall Road, N.W.
Academic Building, Ste. 115

Вашингтон, Област Колумбия, Съединени Американски Щати
Телефон
+1 202-994-6360