Georgia Northwestern Technical College

Представление

Прочетете официалното описание

Georgia Northwestern Technical College , подразделение на Системата на Техническия колеж в Джорджия, осигурява качествено техническо образование и възможности за развитие на работната сила, подкрепящи успеха на студентите в общностите на северозападна Джорджия. Колежът постига своята мисия, като предлага техническо и академично обучение чрез традиционни и дистанционни методи за обучение, водещи до асоциирани степени, дипломи и сертификати за кредитни програми, както и чрез продължаващо обучение без кредити, икономическо развитие и услуги за обучение на възрастни.Georgia Northwestern Technical College съществува, за да осигури обучение и обучение на умения в полза на нашата общност.

Колежът постига своята мисия, като предлага техническо и академично обучение чрез традиционни и дистанционни методи за обучение, водещи до асоциирани степени, дипломи и сертификати за кредитни програми, както и чрез продължаващо обучение без кредити, икономическо развитие и услуги за обучение на възрастни.

Georgia Northwestern Technical College съществува, за да осигури образование и обучение на умения в полза на нашата общност.

Места

Онлайн Съединени Американски Щати

Address
Maurice Culberson Drive Southwest,1
30161 Rome, Грузия, Съединени Американски Щати

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия