Прочетете официалното описание

Знаем си образователен опит е важно за вас. Така че ние искаме да знаеш някои от нашите характеристики, предимства и ползи от образованието, предоставена от Globe технологичен институт:

Подходящи Бизнес, здравеопазване и технологични програми, за да съответстват на вашите нужди и потенциал

Нашите сертифицирани програми и специалности в Ню Йорк са построени върху широка база от знания за управление на бизнеса от брега и на информационните технологии полета. Има динамична, акредитирана programsthat ще очарова и вдъхновява.

Финансова помощ

Всеки трябва да получат образованието, което желаем и необходимостта. Заедно, Globe технологичен институт иска да види да постигнете вашите планове за бъдещето. Ние можем да предложим на финансова помощ за студенти, които qualify.Our отбор финансова помощ ще работят с вас, за да се определи най-добрите си възможности за по-добър опит.

Ценни кариерата посъветваха услуги

Всеки трябва да получат образованието, което желаем и необходимостта. Заедно, Globe технологичен институт иска да види да постигнете вашите планове за бъдещето. Ние можем да предложим на финансова помощ за студенти, които qualify.Our отбор финансова помощ ще работят с вас, за да се определи най-добрите си възможности за по-добър опит.

Globe технологичен институт е акредитиран, специализирана институция за висше образование степен бакалавър предлагане, Средно, и програми за сертификати в бизнеса и информационните технологии.

Мисията на Globe технологичен институт е да се осигури образование за студентите от различни среди, включително и тези, които традиционно са били слабо представени във висшето образование и да подготвя студентите с пазарните готови умения, необходими за успешното навлизане на кариерата, развитие и напредък.

Globe технологичен институт се стреми да постигне своята мисия чрез насърчаване към студентите, учебна среда, като подчертава взаимно уважение и толерантност, подкрепен от специална преподаватели и служители и върхова технология.

Подкрепа Голове

За да се осигури ориентирана към студентите, учебна среда, която отговаря на уникалните нужди на хората от различни фонове, способности и възрасти и отразява разнообразието на местоположението на Колежа За да внуши силно чувство за общност и признателност и уважение към културното многообразие, плурализъм, многообразие и образование, което осигурява основата за успех в обществото и кариерата За да се повиши интелектуално, социално и личностно израстване на студентите чрез осигуряване на динамична обща образователна програма За да предлагат курсове и набор от услуги за подкрепа за справяне с уникалните нужди на студентите, които не са подготвени за работа в академично ниво колеж За да се осигурят цялостни студентски услуги, предназначени да осигурят възможности за лично обогатяване, повишаване на лидерските умения на учениците и насърчаване на толерантност и разбиране за света, в който живеем За да се поддържа политика на отворени признания и достъпно обучение и минимизиране на социалните и финансовите бариери за образователни възможности За изграждането на връзки с недостатъчно общности и осигуряване на достъп до програми и услуги чрез разработване на гъвкави насрочване и доставка системи За да насърчи създаването на атмосфера на академичната свобода, която е благоприятна за интелектуална запитване и разнообразието на мисълта и дискусия За да осигури възможности за мобилност на кариерата и личното обогатяване, като предлага индивидуални курсове за курсове кредитни и некредитни продължаващо образование За да използвате практики за оценка, които да поддържат и да се подобри стандарта на постиженията на учениците, преподавателски, качество програма, ресурси и услуги и която подпомага професионалното растежа и развитието на персонала За да използвате стратегическо планиране и резултати от оценка, за да се осигури финансова цялост на Колежа, и осигуряване на подходящи приоритети и разпределение на ресурсите

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

Асоциирана степен

Globe Institute of Technology

Асоциираното степен по бизнес мениджмънт и използване на компютри е предназначена за физически лица, които се интересуват от проучване на молбите на практически бизнес зн ... [+]

В постоянно променящия корпоративния пейзаж, са необходими силно лидерство и ефикасно вземане на решения, за да се отличат. Нашите управление на бизнеса градуса ще ви осигурят кариера ориентирани образование в областта на управлението на. Нашата учебна програма обхваща ключовите бизнес концепции, които ще послужат като основа за вашата кариера. По времето, когато се дипломират, ще бъде готов да влезе в широка гама от финансови работни места в общо управление, е-търговия, човешки ресурси, маркетинг, управление на проекти, публичната администрация, или международен бизнес. Вашият образование от Globe ще ви осигури с разбирането, уменията и аналитични инструменти, необходими, за да станете успешен бизнес професионално.... [-]

Съединени Американски Щати Ню Йорк
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски