Graduate Management Admission Council® (GMAC®)

Представление

Прочетете официалното описание

Съветът за прием на дипломирани ръководители (GMAC) е глобална асоциация, ръководена от мисията на водещи висши бизнес училища.

Ние сме отдадени на работата, която вършите всеки ден.

Основан през 1953 г., GMAC активно се ангажира с напредването на изкуството и науката за приемане, като свиква и представлява индустрията и предлага най-добрите в класа продукти и услуги за училища и ученици.

Ние притежаваме и администрираме изпита за завършване на тест за дипломиран мениджмънт ™ (GMAT ™). За първи път администриран през 1954 г., днес на него се разчита от над 7000 дипломирани програми в световен мащаб, а 9 от 10 нови MBA записвания в световен мащаб се правят чрез GMAT резултат. и над 200 000 кандидати се явяват на изпита GMAT всяка година.

Другите ни основни оценки включват изпита NMAT by GMAC ™, за влизане в програми за висше образование в Индия и Южна Африка и Изпълнителната оценка, специално разработена за Executive MBA програми по целия свят.

Съветът е базиран в САЩ с офиси в Обединеното кралство, Индия и Хонконг.

Нашата визия, мисия, цел и ценности: да управляваме всичко, което правим

зрение

Ние виждаме свят, в който талантът, съчетан с стремежа, може да се възползва от възможно най-доброто образование в бизнес училището.

Мисия

Нашата мисия е да предоставим необходимите решения на училищата и кандидатите да се откриват и оценяват взаимно.

Предназначение

За да се гарантира, че талантът никога не остава неразкрит.

Стойности

 • Кураж: сме смели да оспорваме статуквото.
 • Творчество: Докато правим това, трябва да сме креативни в решаването на проблеми. Без смелост и креативност няма да останем уместни.
 • Слушане: За да действаме смело и креативно, слушаме пазара и нашите заинтересовани страни и действаме върху това, което чуваме.
 • Сътрудничество: Действието изисква сътрудничество. Не можем да изпълним мисията си като индивиди или дори като една организация.
 • Целостност: Преди всичко, ние действаме с неизменена цялост, за да гарантираме честност и справедливост.

Живеейки тези ценности ежедневно, ние се стремим да изградим трайни връзки в рамките на нашата организация и образователната общност, както днес, така и за бъдещето.

Кодексът на етичното поведение на GMAC потвърждава нашите ценности, нашата мисия и визия и потвърждава ангажиментите си един към друг и към нашите заинтересовани страни.

Нашите членове подкрепят нашите ценности и се придържат към нашите политики за членство. Като организация ние ценим и преследваме силни, творчески връзки с организации, чиито мисии отразяват нашия ангажимент за високи постижения в образованието за висше образование. Ние също се възползваме от нашите партньорства с водещи организации за висше образование и технологии, включително Pearson VUE, нашите глобални GMAT изпитни администратори и ACT, Inc., наш партньор в разработването на GMAT изпита. Тези партньорства ни помагат да предоставяме несравнима стойност на нашата общност на завършилите мениджмънт.

people, girls, women

Предимството на GMAC

Отваряме врати за завършили програми за управление и бъдещи студенти по целия свят.

В GMAC ние си партнираме с вас, за да гарантираме, че ще намерите най-добрите кандидати за вашата програма.

Това партньорство се разпростира далеч извън рамките на нашето водещо предложение - изпита за дипломиран мениджмънт за прием (GMAT ™). Ние също така предлагаме проучвания и пазарна интелигентност, маркетинг и набиране на инструменти и програми, възможности за професионално развитие в световен мащаб и иновативни грантови инициативи. Всичко, което правим, е създадено да ви помогне да успеете.

Защо GMAC? Пет добри причини

 1. Изпитът GMAT е най-използваната оценка за приемане на завършил мениджмънт в целия свят.
  Създаден от училища по мениджмънт за училища по мениджмънт и наличен в 114 държави, изпитът GMAT е толкова широко използван, защото е най-надеждният предсказател за академичния успех в следдипломните студенти по мениджмънт. Приемането на резултати от изпитите на GMAT ви осигурява достъп до голям пул от високо способни и ангажирани бъдещи студенти.


 2. Нашите разузнавателни изследвания, проучвания и прозрения за завършилите мениджмънт са несравнени.
  Нашият анализ и данни за тестващите GMAT и търсенето на завършено образование по мениджмънт информират училищата и програмите по целия свят. Тази изключителна информация ви позволява да проследявате всичко - от нововъзникващите световни тенденции до най-добрите си перспективи. Признати за целенасочени и надеждни, нашите изследвания са цитирани във водещи новинарски публикации като The Wall Street Journal, Bloomberg BusinessWeek, Financial Times и China Times.


 3. Нашите насочени инструменти и програми за набиране на персонал могат да ви помогнат да намерите подходящите кандидати.
  Можем да ви помогнем да установите контакти, да насочите лица и да изградите отношенията, които водят до потвърдени записвания. Независимо дали ще набираме с точност чрез базата данни на услугата за търсене на дипломиран мениджмънт за управление на образованието ™ (GMASS ™), ние ще ви помогнем да се срещнете с най-подходящите кандидати за вашата програма.


 4. Нашето портфолио от маркетингови инструменти и услуги ще ви помогне да достигнете и да наберете най-добрите кандидати за следващия ви клас.
  Нашите маркетингови предложения ви позволяват да покажете вашата институция и програми на всички, които се интересуват от спечелването на диплома за висше образование. Запознайте бъдещите студенти с това, което предлагате, поканете ги на събития и ги информирайте за възможностите. И ако вашата институция или програма приеме GMAT изпита, можете да се възползвате от още повече начини бъдещите студенти да ви намерят и за вас да се сравните спрямо конкуренцията си и да оптимизирате маркетинга си.


 5. Нашите възможности за професионално развитие ще ви помогнат да изострите уменията си и да успеете в работата си.
  В GMAC разбираме какво ви е необходимо, за да успеете в кариерата си, независимо дали сте ветеран по допускане или просто започвате. Ние предлагаме възможности на място и онлайн, за да помогнем на Вас и Вашия персонал да постигнете кариерни цели, да се представите по-добре на работата и да разширим възможностите за работа в мрежа в рамките на глобалната образователна общност за висше образование. Ние също поддържаме актуален списък на професионални позиции, достъпни в образованието за завършено мениджмънт по целия свят.

Места

Reston

Address
PO Box 2969
20195 Reston, Вирджиния, Съединени Американски Щати

Лондон

Address
PO Box 70184
WC1A 9HZ Лондон, Англия, Великобритания

Хонг Конг

Address
Graduate Management Admission Council (Hong Kong) Ltd.
Hong Kong Special Administrative Region, China

Хонг Конг, Хонг Конг

Шанхай

Address
Graduate Management Admission Council (Shanghai) Management Consulting Co.,Ltd.
Шанхай, Шанхай, Китай

Gurugram

Address
405, 4th floor, Business Tower,
Suncity, Sector 54

122003 Gurugram, Харяна, Индия

Лондон

Address
BusinessBecause
20 Jerusalem Passage

EC1V 4JP Лондон, Англия, Великобритания

Concord

Address
The MBA Tour
73 Junction Square Drive

01742 Concord, Масачузетс, Съединени Американски Щати

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

Програми

Подготовителен курс