Hillsboro Aero Academy

Представление

Прочетете официалното описание

Израснахме с мечта да летят, също.

Ето защо Хилсбъро Aero Academy предлага изключителни професионални курсове за хеликоптер и самолет за обучение на студенти от всички краища на света. За 37 години, студенти са използвани опит нашия полет училище и глобална репутация, за да се превърне кариерата си мечтае в реалност.

Ние сме един от най-големите хеликоптер и летателна експлоатация на самолета училища в Съединените щати и нашите възпитаници летят за оператори по света.

Десет причини за стартиране на кариера в Хилсбъро

 1. СТАЖ ВЪПРОСИ
  Ние имаме 37-годишен опит обучение на професионални пилоти от над 75 страни. Нашите FAA-одобрени FAR Част 141 и Част 61 пилотни програми за обучение изпращат ви извисяване в кариерата си.

 2. Реалния свят ПОЛЕТ СРЕДИ
  Flying в реалния свят означава обърната променяща се среда и предизвикателни метеорологични-уникалните самолетни среди на Тихия северозападната ви подготви за кариерата си.

 3. Вашата безопасност е наш приоритет
  Нашето училище е посветена на вашата безопасност и ние сме първата част 141 първична полет училище (академия) с IS-BAO акредитация от Международния съвет Business Aviation. Безопасност за нас е повече от един начин на летене, това е част от нашата учебна програма и ключова част от всеки един от обучение нашия студент.

 4. Другарство & ОБЩНОСТТА
  При избор на Хилсбъро, за да изберете полет училище, което се грижи за вашия индивидуален успех и се присъедини към глобалната мрежа на пилотите от над 75 страни, които са под различни мисии по целия свят.

 5. САМОЛЕТНИ & хеликоптер ОПЕРАТОР НА ВРЪЗКИ
  С 37 години опит за обучение на професионални пилоти, ние имаме добра репутация за създаване на висококачествени пилоти и връзките да ви помогне да вземете, че първата стъпка в кариерата си. Нашата мрежа за завършилите обхваща земното кълбо и помага отворени врати за нашите ученици.

 6. МЕЖДУНАРОДНИ ВИЗИ за студенти
  Ние имаме опит за обучение на пилоти от цял ​​програми студентска виза света и предлагат, включително F-1 виза за която ви дава възможност да се обучават и да получите пилотна работа в САЩ преди да се предприеме следващата стъпка в кариерата си.

 7. COLLEGE специалности
  Ние предлагаме дву- и четири-годишни програми за академични степени за пилоти през Портланд Community College и Ембри Riddle Авиационна университет Портланд Campus, така че можете да усъвършенствате своите аеронавигационна образование.

 8. VA-одобрен полетен SCHOOL
  Американските военни ветерани могат да използват своите GI Бил ползи в нашето училище за пилоти-избора от програми за летателно обучение степен и други опции.

 9. Платени като отидеш
  Даваме възможност на студентите да плащат като отидеш за летателно обучение, което означава, че не сте задължени да депозират пари в сметката си преди започване на подготовка. Студентите се изисква само да изплати остатъка при завършване на всеки урок.

 10. NO данък върху продажбите
  Няма данък върху продажбите обвинен в състояние на Орегон, където са разположени всички наши кампуси. Това може да добавите до значителни икономии на вашия тренировъчен полет, без да плащат тези допълнителни такси, в почти всяка друга държава.

Нашата мисия е да превърнете вашата мечта да лети в Кариера

Когато изберете Хилсбъро Aero академия, вие получавате FAA-одобрен хеликоптер или самолет, обучение на пилоти, подкрепена от 37-годишен опит. След като се дипломира, че сте свързани с глобална мрежа от пилотите се интересуват от вашия успех.

Акредитация

Ние сме акредитиран училище за пилоти. Това означава, акредитирано училище Хилсбъро Aero Академията, Proficiency Center летец е, се провежда за високи стандарти от акредитиращата комисия на кариерата училища и колежи, и ние трябва да направите резервно копие на всички претенции, които правим за нашето обучение. Ние сме FAA-одобрен за администриране FAR Част 141 обучение и ние също имаме Международния стандарт за акредитация Операторите бизнес самолети.

Места

Хилсбъро

Hillsboro

Address
3565 NE Cornell Rd.

OR 97124 Хилсбъро, Орегон, Съединени Американски Щати

Troutdale

Address
911 NW Graham Rd.

97060 Troutdale, Орегон, Съединени Американски Щати

Prineville

Address
4400 SW Airport Rd.

97754 Prineville, Орегон, Съединени Американски Щати