Hancock International College

Представление

Прочетете официалното описание

ИСТОРИЯ Hancock International College е създадена, за да осигури качествено образование на достъпни цени за студенти, които желаят да влязат в бързо развиваща се инструкция на английски като втори език. Докато някои училища учат само теоретични концепции, студенти, така и университети изискват познания за практическите елементи на съвременния английски език. Hancock International College първи отвори врати в Ървайн, Калифорния през 2011 година. HIC насърчи развитието на своите Интензивни ESL курсове за всички нива на английски език Learners, предлагащ Интензивни курсове по английски език за начинаещи до напреднали говорители на ESL. МИСИЯ Мисията на Hancock International College е да предостави цялостна образователна програма на английски като втори език за чуждестранни студенти, които представляват много различни езикови и културни среди. Основите на нашата програма са инструкция по граматика, четене, писане, слушане, и говорене. Ние също така предоставя международна експозиция на учениците да американската култура и история. ЗАЩО HIC? Независимо дали целта ви е да присъства на един американски университет в Съединените щати, или постигане на професионални успехи в кариерата си, Програма IESL HIC е предназначена да повиши компетентността си с английския език, докато набира по-добро разбиране на американската култура.

За чуждестранните студенти са в чужда страна може да бъде много смущаваща. HIC осигурява малки и интимни класове, за да могат студентите да получат възможно най-добрия инструкция.

HIC притежава много дейности през цялата година за студенти. Ваканционни страни (т.е. Хелоуин, Деня на благодарността, Коледа и т.н.). HIC също се гордее с края на четвърт културното поле пътуването, където всички студенти във всяко ниво могат да се забавляват и да използват знанията и образованието, което получи в своя клас. Културни екскурзии могат да варират в зависимост от сезона.

HIC се намира в южната част на Калифорния, с най-добрия климат в САЩ. За чуждестранните студенти, това е една чудесна възможност; Когато сте готови да прехвърлят можете да избирате от стотици частни и държавни университети в и от щата Калифорния. След като учениците са завършили Програмата за HIC IESL, Hancock International College е насърчила отношения с много университети правят прехвърляне на още по-лесно.

Hancock International College Търговско от JL43 Entertainment на Vimeo.

Места

Ървайн

Hancock International College

Address
Hancock International College
4199 Campus Dr.
#600

92612 Ървайн, Калифорния, Съединени Американски Щати
Телефон
+1 949-679-2000