Прочетете официалното описание

Започнете с Quality

Успехът започва с солидна основа. За повече от 100 години, Hesston College е подготовката на учениците за успешен живот и кариера.

Hesston College е двугодишен колеж с частни, жилищни, либерални изкуства в Hesston, Канзас. Тук ще намерите подкрепа и насърчение, колкото житейски опит и да имат възможности, които се възползват вашето бъдеще. Hesston бе обявен за номер 2 двугодишен колеж в Съединените щати за успех на студентите от Вашингтон списание месец през 2010 година. Такова високо признание показва, че нашите ученици са представени с строги академични предизвикателства и ще се оказва помощ, за да се отговори на тези предизвикателства.

Hesson College е свързан с Mennonite Църква USA, чиито ценности се коренят в християнските принципи.

Ще бъде дадена възможност да се развиват във всички области на живота си - интелектуални, социални и религиозни. Ние приветстваме всички среди, защото, когато започне в Hesston, вие се присъедини към общността, който цени всеки човек.

Започнете с успех

В Hesston, успех започва с подкрепа. Hesston учениците изследват идеи и възможности, с подкрепата и насърчението на инструктори и други неща са на разположение да отговарят на въпроси, обсъждане на курсовите работи или просто да говорят за живота. Следване в нов културен контекст се работи. Ние предлагаме на английски като втори език, класове и други международни услуги студентски да ви помогнат да се приспособят към живота в Hesston College общност. С размери малка класа и съотношение на 11 студент-да-инструктор към едно, факултет ли, че и да ни снабди с знания и умения, които трябва да постигнете целите си.

Академичните програми са предназначени да отговорят на различни опции. Hesston предоставя на сътрудник степен, така че ако имате конкретни професионални интереси, си двугодишен степен може да доведе пряко до заетост или може да бъде основа за по-нататъшно проучване. По-голямата част от завършилите Hesston завършат своето образование в четиригодишен колеж или университет, а. Нашата либерални изкуства учебна програма ви предлага широка гама от образователната подготовка, и ние ще работим с вас, за да направи прехвърлянето на вашите кредити проста.

Започнете с общностното

Hesston College бързо се превръща в дом на 450 студенти, които рискуват тук от около 27 американски щата и 14 страни. Тъй като нашите студенти идват от всички краища на света, вие ще се сблъскате с уникални преживявания и гледни точки. Вие ще имате възможност да се учат извън класната стая, въпреки че колежа дейности и организации, доброволчески труд и участие в нашите хорове, музикални групи и спортни отбори.

Ето, общност започва в общежитията. Повече от 75 процента от населението на студент живее на територията на колежа. Ние насърчаваме социализация, живеем и работим заедно през кампус дейности, Министерството на отбраната на живот и духовно развитие. Спалните помещения са организирани така, че двама ученици споделят една стая, която също е част от Министерството на отбраната. Модификации са единици на пет или осем стаи, които са водени от втора година студент нарича местно асистент или RA. Вашият RA е на разположение да отговори на вашите въпроси, колкото преход към една нова култура.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

Ассоциирана степен по изкуства

Hesston College

След две години в Hesston College, ще са спечелили асоцииран степен по бизнес и приключи 60 колежа ... [+]

Четири години Business Transfer - също Счетоводство, Икономика

След две години в Hesston College, ще са спечелили асоцииран степен по бизнес и приключи на 60 колежа кредитни часа. Вашият Hesston образование ще ви осигури най-силна образователна фондация, която ще ви трябва за проучвания по-високо ниво и степен по счетоводство, финанси, икономика, бизнес управление или администрация, международен бизнес, продажби или маркетинг.... [-]

Съединени Американски Щати Kansas City
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски
Hesston College

Hesston College предлага сътрудник на науката степен, една програма, която дава възможност да се прехвърли в инженерната програма по ваш избор университет. ... [+]

Смятате ли кариера в инженерните? В Hesston College ще получите персонално внимание и солидна академична подготовка, която ще ви отведе там, където искате да отидете.

Как ще Hesston College ме подготви за бъдещи проучвания?

Hesston College предлага сътрудник на науката степен, една програма, която дава възможност да се прехвърли в инженерната програма по ваш избор университет. The асоциираното на науката степен е специално проектиран, за да изпълни основната последователност на курсове, необходими за следващи инженерни програми на обучение, по-високо ниво.... [-]

Съединени Американски Щати Kansas City
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски
Hesston College

Програмата компютърни науки в Hesston College ще ви осигури обучение в колеж степен среда. ... [+]

Какво е Компютърни науки?

Computer Science е дисциплина, която изисква както теория и практика. Практическата страна на компютри могат да се видят почти навсякъде, но зад кулисите са компютърни специалисти. Например, получаване на компютри, за да направи това, което иска да прави, се нарича компютърно програмиране, много ценно и практически умения.

Computer Science е и наука за решаване на проблеми. Компютърни учени модел и анализ на проблемите. Те се намерят решения, и се увери, че техните решения действително работят. Компютърни учени също изследват нови методи и нови технологии за бъдеща употреба.... [-]

Съединени Американски Щати Kansas City
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски