High Point University

Представление

Прочетете официалното описание

Изберете да бъдете извънредни!

Изключителното е изборът. Става въпрос за свързването на научното познание с практическите умения за живот. Става въпрос за водене, обслужване и живот в балансиран живот.
Това е, което вярваме в HPU.

Умения за живот

Вашата степен не е това, което ви дава работа. Ще ви даде работа. HPU е ускорител на живота - времето за компресиране и ви позволява да натрупате цял живот само за четири години. Започвате професионалната си кариера веднага щом пристигнете в колежа. Завършил сте готов за реалния свят. И истинският свят те иска.

HPU Spirit

High Point University игри 16 отбори I се състезават в Голямата южна конференция. Стотици студенти участват и в нашите динамични, клубни спортни и интрамускулни спортни отбори. Не е играч? Присъединете се към глупавия раздел при всички събития с ръководената от студентите фантазия, известна като "Purple Reign".

Цели на отбора

С повече от 100 студентски организации и повече от 600 студенти, които се състезават в клубните и интрамуралните спортове в High Point University , не само ще бъдете помолени да разпитате света около вас - ще се очаква да станете активен гражданин.

Невероятни бури

Niche.com класира High Point University в High Point University с # 1 най-добри бунтове в Америка за 2018 г. и за добра причина. В HPU учебният живот дава възможност на студентите, като им помага да създадат силно чувство за самостоятелност както в класната стая, така и в жилищната си среда.

Обучение, основано на ценности

High Point University се намира в списъка на фондацията "Джон Темпълтън" на 100 колежи в Америка, които насърчават развитието на характера. В нашата ДНК завършваме научени млади хора, основани на здрави морални решения, оформени с добър характер.

Развитие на мозъка

Развитието на мисълта за растеж е оздравително. Вашите таланти и способности могат да бъдат развивани чрез упорита работа, чрез изучаване на нови стратегии и чрез помощта и приноса на другите. High Point University прегръща тази мисъл, за да ви помогне да се научите да оценявате напредъка, а не съвършенството.

Глобално образование

Днес работодателите търсят повече от една степен; те искат добре закръглени хора, които са запознати с различни култури, специални умения и познания за световния пазар. High Point University студенти в High Point University пътуват в чужбина за няколко седмици или за цял семестър в повече от 29 страни в рамките на 61 програми в чужбина.

Мисли извън линиите

Опитното учене представлява 25% от академичните часове във всяка специалност в High Point University . Учениците се обучават в класната стая, но също така и извън класната стая в лаборатории, студия, сянка на кариера, стажове, учене в чужбина, провеждане на изследвания и в бизнеса, придобиващ реален опит в рамките на техните дисциплини.

Ти си тук

Новото ви пътуване вика. Заедно вие и HPU може да превърнете жизнените си цели в реалност. Какво ни отличава? В HPU се сблъсквате с извънредно образование в една вдъхновяваща среда с грижовни хора.

Места

Висока точка

High Point University

Телефон
(800) 345-6993