Hollywood College

Представление

Прочетете официалното описание

Hollywood College осигурява обучение по всички аспекти на английския език, включително слушане, говорене, четене, писане, лексика, граматика и произношение. При пристигането на новите студенти се дава тест за настаняване и след това се поставят в правилното ниво на владеене: начинаещ, по-нисък среден, по-горен или напреднал Студентите ще преминат през нива въз основа на различни оценки, включително изпити, демонстрация на умения по време на клас и домашни задачи. Всяко ниво се състои от 20-30 часа седмично обучение, ръководено от учители.

Студентите в Hollywood College могат да ръководят своето образование чрез нашите тримесечни оценки за инструктори и класни стаи. Тези оценки позволяват на учениците да кажат как биха искали инструкторът да структурира опита си в класната стая.

Програмите на Hollywood College отговарят на нуждите на всеки, който иска да подобри своя английски. Тези, които желаят да учат в университет или колеж след обучението си в Hollywood College могат да вземат TOEFL програма за подобряване на резултатите от изпитите TOEFL на учениците. Тези, които желаят да усъвършенстват своя английски език по лични или професионални причини, ще се възползват от общата английска писта на програмата Интензивен английски език. Тези, които имат по-малко време за обучение, могат да вземат нашата стандартна английска програма, предлагана както в сутрешна, така и в следобедна сесия.

Учебната програма на Hollywood College се обновява и подобрява редовно чрез предложения и обратна връзка от нашите най-опитни инструктори, нашите ученици и изследвания за най-добрите и успешни техники и адаптации на учебната програма.

Всички преподаватели в Hollywood College са професионални преподаватели с опит в обучението по английски език. Всички наши инструктори са висококвалифицирани и повечето имат опит в преподаването в чужбина.

Места

Лос Анжелис

Address
Wilshire Boulevard,3470
90010 Лос Анжелис, Калифорния, Съединени Американски Щати

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

Програми

В момента няма програми за показване

Моля, уточнете търсенето по-горе, разгледайте нашите най-търсени категории по-долу или направете търсене по ключова дума.


... or simply by choosing your degree: