Hollywood Institute of Beauty Careers

Представление

Прочетете официалното описание

Hollywood Institute of Beauty Careers предоставя професионално обучение и образование на лица, които се интересуват от кариера в козметологията и свързаните с нея кариерни области, което води до лицензиране и / или сертифициране. Нашият екип от опитни професионалисти в бранша има практически знания в своята област на обучение и подходящо ниво на формално образование. Учебната програма е насочена към студенти от начално ниво без предишен опит в предмета, като се фокусира върху специализираните умения и знания, необходими за съвременния пазар, като предоставя програми, които обхващат теория, клинично приложение и професионално развитие.

През цялата ни история се стремим непрекъснато да актуализираме предложенията на учебните програми и програми и да надграждаме оборудването, за да обслужваме по-добре нашите ученици. Направихме това с нашите възпитаници, преподаватели, персонал, консултативен съвет и активно участие на работодателите.

Места

Hollywood

Address
South State Road 7,420
33023 Hollywood, Флорида, Съединени Американски Щати

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

Програми

В момента няма програми за показване

Моля, уточнете търсенето по-горе, разгледайте нашите най-търсени категории по-долу или направете търсене по ключова дума.


... or simply by choosing your degree: